2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Haftaya 18 oluyor ya canim,bende 16 hafta 4 ay olunca 18 haftada 4.5 ay olur diye düşündüm.
Ee 20 haftada 5 ay olmuyormu zaten,ay ne biliyim ben oyle biliyorum
valla iyice karıştı. 13. hafta dolunca yani 14. hafta başında 3 aylık olmuş olmuyor mu?? E 5. ayda 20. haftada başlıyosa 4. ay 6 hafta mı sürüyor tam bir matematik problemi oldu hee

hafta ve ay hesabı farklı diye biliyorum. ilk gittiğim doktor, her ayın yirmisinde ay atlatıcaz demişti. benim görünen doğum tarihi 20 kasım. sanıyorum ki doğum yapacağımız günde her ay ay atlıyor. umarım anlatabildim
valla iyice karıştı. 13. hafta dolunca yani 14. hafta başında 3 aylık olmuş olmuyor mu?? E 5. ayda 20. haftada başlıyosa 4. ay 6 hafta mı sürüyor tam bir matematik problemi oldu hee

haklısın tabii ki kuzum herkesin bir değil ağrı eşiği falanda önemli geçen bi arkadaşım sancısını evde çekmiş mesela hastaneye gittiğinde 8 cm açıklığı varmış hemen doğuma girmiş çok özendim valla benimde bu sefer öyle olur inşallah sen kendi sancını mı çektin canım oda çok önemli mesela benim sancımda açılmam da yoktu suni sancı verdiler o çok ağır geldi birde sürekli istifar ettim yan etki yaptı bana ondan güçsüz düştüm muhtemelen çocukta 4 kilo üzeri olunca bi arkadaşımda mesela sancı çekerken bi yandan bişeyler yemiş güç geldi daha rahat yaptım dedi oda mantıklı bende bu sefer yiyecem valla hiç umurumda olmaz

Anladım canım anladım netten de baktım hangi hafta hangi ay diye

Yok kız 12 haftada 3 aylik olmuyormu,ay valla ben zaten hicccvc anlamadim bu işi.
Hamilelik 9 ay 10 gun diyorlar,ama 40 hafta sürüyor gelde cik isin icinden

Valla ben 12ye 3 aylık olduk
16ya 4 aylık olduk
20ye 5 aylık olduk
24e 6 aylık olduk diye hesap ediyordum

8 cm açıklık mı evde doğuracakmış nerdeyse hee bende hurma yedim hep, çok enerji veriyor. Yemek yemek yasaktı ama hurma yiyebiliyorsun. Ben son bi kaç saat kalana kadar kendi sancımı çektim sonra benim minnoş bi türlü aşağı inmiyodu suni taktılar öyle doğurdum. Meğer benim kızçemin kordonu bi karış bile değilmiş. Doktorum mucize demişti hayretler içinde. Bi de biliyomusun betül kordonunu sıkı sıkı tuttuğu bi ultrason resmi de vardı kısacık kordonuna sahip çıkıyomuş minnoşum

Haftaya 18 oluyor ya canim,bende 16 hafta 4 ay olunca 18 haftada 4.5 ay olur diye düşündüm.
Ee 20 haftada 5 ay olmuyormu zaten,ay ne biliyim ben oyle biliyorum
20 hafta 5 ay olursa 40 hafta 10 ay olur :)
Yani aslında 20 hafta tam 4,5ay oluyor. Ay hesabı için mantıklı olan SAT. Mesela benim 11 Şubat.10-11 haziranda tam 4 aylık olmuş olacak 25-26 sında da 4,5 aylık :)

O optumkibbye

Gebelik Takvimi
1 AY = 1 - 4. haftalar
2 AY = 5 - 8. haftalar
3 AY = 9 - 13. haftalar
4 AY = 14 - 17. haftalar
5 AY = 18 - 21. haftalar
6 AY = 22 - 26. haftalar
7 AY = 27 - 30. haftalar
8 AY = 31 - 35. haftalar
9 AY = 36 - 40. haftalar
İnternette sitelerde böyle diyor

20 hafta 5 ay olursa 40 hafta 10 ay olur :)
Yani aslında 20 hafta tam 4,5ay oluyor. Ay hesabı için mantıklı olan SAT. Mesela benim 11 Şubat.10-11 haziranda tam 4 aylık olmuş olacak 25-26 sında da 4,5 aylık :)
ozman benim 27 ocak sat,2 güne 4 ay olacak
Ben 16 haftada 4 aylik olduk diye seviniyordum

Oyleymis canim bende simdi baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…