2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnternetten bak canım gün gün yazmış adamlar sağolsun Bu işler öyle değilmiş 2. hamileliğim hala karıştırıyorum ben

Allah razı olsun bunu yapanlardan yoksa ne zaman doğurcağımızı bile bilmiyoz

Günaydın kızlar bu ayrıntılı ultrason için doktorlarınız gün verdi mi bana 15.haziranda gel bakalim dedi.ama devlette ki doktorda o zamanlarda üçlü test için gel dedi .biraz stresli olduğum için sormayı unuttum erken değil demi detayli ultrason için dediği tarihde gitmek.ilk hamileliğim de detaylı ultrasona girmemiştim.hatta doktorum hiç bahsetmemisti.

cnm 4lu test için çağırmıştır ayrıntılı 18 22 haftada yapılıyor ama 20 haftadan sonra kalp ine bakiyor

i Ayrıntılı ultrason için çok erken 15 haziran acaba tarih mi karıştırdı? 18-23.haftalarda yapılıyo ama en ideali 21-22.hafta gibi diyo doktorlar. Ben kızımda 21.haftada yaptırmıştım. Ayrıntılı ultrason bu testler gibi değil gerçekten çok önemli. Bütün organlar teker teker inceleniyor ve geç kalınmadan doğar doğmaz bebeğe ameliyat vs gerekliyse ekip bekletilip müdahale ediliyo.

Detaylı ultrasona 5. ayda gidiliyor diye biliyorum. Gerçi ben ilk hamileliğimde gittim de ne oldu, anca bisürü kusur bulup gönderdiler. Hamileliğim zehir oldu. Çok şükür Rabbime evlâdım sağlıklı doğdu

Aaa gerçekten mi hiçbiri çıkmadı mı iyi ki çıkmamış çok şükür tabi ama mesela bende birini biliyorum bebeğin kalbinde sıkıntı görmüşlerdi ayrıntılı da doğar doğmaz ameliyata aldılar bebeği almasalardı dayanamazmış zaten. Doğumda hazır beklemişlerdi. Ayrıntılı da seninki gibi bi tecrübe duymamıştım şaşırdım gerçekten neyse ki evladın sağlıklı doğmuş ama ya olsaydı müdahale edelebilecekti bunu da düşünüp yine de yaptırmalı diye düşünüyorum

Gunaydin kizlar, bu ayrintili ultrasonu devlette yaptirirsak 4 boyutlu ultrasondada bakiyorlar mi ayni zamanda ? 4 boyutlu dedigim renkli olan varya onu ? 4 boyutluyu mutlaka istiyorum hatira kalmasi icin eger devlette o yoksa ozelde yaptiracagim

Valla canım benim kayınvalidemler ve görümceler henüz bilmiyor. Başka şehirdeyiz bayramda ziyaret ettiğimizde sürpriz yapalım diye düşündük. çoğu arkadaşım da henüz bilmiyor özellikle de meraklı olanlara söylemedim.

Gunaydin kizlar, bu ayrintili ultrasonu devlette yaptirirsak 4 boyutlu ultrasondada bakiyorlar mi ayni zamanda ? 4 boyutlu dedigim renkli olan varya onu ? 4 boyutluyu mutlaka istiyorum hatira kalmasi icin eger devlette o yoksa ozelde yaptiracagim
O kadar kaliteli cihazı olan devlet hastanesi olduğunu sanmıyorum cnm.genelde özel yerler oluyor oralara yönlendiriyorlar. 6 yıl önce 150 tl ye ayrıntılı ultrasona gitmiştik.

devlete yok diye biliyorum cnm ikili 4luyu yapıyor ama ayrıntılı yok dediler

Devlette 4 boyutlu var mı bilmiyorum ama canım devlette düşünüyosan bir iki ay önceden randevular dolu oluyomuş çok erken randevu almak gereliyomuş. Dün biraz araştırırken bi kaç sitede okudum da sana da söylemiş olayım ona göre bakarsın karar verirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…