2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah canım

canım iyi olsunda annelik çok zor sağlıklı alalim kucagimiza

Hayirli olsun canim.Saglikla gelsin bebegin.
Paylasim icin de tesekkurler.Kizlar boyle paylasimlar da yapalim.Yararli oluyor..Mesela ben beşik alacagim diger ay.Hâla karar vermis degilim.Hangisi daha kullanisli olur.Buyuyen besik alicaktim ama o da yatak olunca standart yataklar gibi genis olmuyormus dar oluyormus.Vazgectim.Bebek mobilyasi ya da arac gereci aldiniz mi hic?Ya da ne almayi dusunuyorsunuz?? Hepinize gunaydin bu arada:)))

Bende küçük sallanan beşik düşünüyorum ama istediğimiz zaman sabit kalcak şekilde olanı varsa.bir de bebek arabası için bebeğim.dogmadan almak istemiyorum.ilk çocuğum da doğmadan önce aldık ve neredeyse hiç binmedi.

CAnım gözxün aydın. Eminim baska sorunda yoktur. Ensesi kalın olacak belkide bebişin:) Amniyosentez mi yaptırmıstın yoksa nipty mi..

İnşallah canım ayrıntılıdan sonra herkes daha bir rahatlıyor

Ben kızımdan kalanları kullanacağım.ikea beşik vardı ilk sene onu kullandık.annenyanı gibi yatağıma yaklaştırdım gece emzirmek için de çok pratik oldu.sallanma özelliği yok ama.odasını da hazır değil sipariş üzerine yaptırdık.her şeyini kendim anlattım dolabını falan çizdim o şekilde yaptılar.özel yaptırırsanız eğer büyüyen yatak ölçülerini kendiniz belirleyebilirsiniz.bizim ki 80*180 büyüttüğümüz zaman senelerce kullanabilecek boyutta.ama siz 90*190 ya da tek kişilik yatak gibi olsun diyorsanız 100*200 yaptırabilirsiniz Benim maalesef o kadar geniş alanım yoktu

Kızımda bir hevesle büyüyen beşikli oda aldım tam takım ama şuan ki aklım olsa bu hantal takımlardan almaz kızıma montessori tarzı minimal eşyalı bir oda dizayn ederdim. Şuan odaya değil de kullanacağı yatağa odaklan derim. Kızımın bir park yatağı vardı chicco memnundum hala duruyor onu da kullanıcam inş ama anne yanı bir yatak yani yatağıma bitiştirebileceğim şekilde bir yatak alıcam. Gece çok emzirmeye kalkılıyor kaldır al tekrar koy zor oluyor. Bi de eğer uykusu hafif bir bebekse mıkırdandığında şöyle elini uzatıp sırtını göbüşünü bi okşayınca uyumaya devam ediyorlar. Gece o kadar çok kalkıyorsun ki en elzem yatak bence anne yanı

Kızlar ikinci bebişte gelince artık ertelemek istemediğim bi konum var fikriniz varsa yazın bana lütfen. Çamaşır kurutma makinası alıcam, kışın çamaşır kurutmak işkence,balkonum açık balkon ev sahibim de kapattırmıyor. Ev içinde kurutmak çok zararlı biliyorum ama kışın çarem kalmıyor. Kullanıp da ben şu markadan çok memnunum ya da şundan alma uzak dur dediğiniz var mı?

Merhaba kızlar 16 haftalık gebeyim bende ,dişimdeki enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyorum , her hapı atışımdan sonra miğdem de bulantı oluyor böyle bir durum yaşayan var mı aranızda , normal mi yoksa doktora danışmalımıyım emin olamadım.

Benimki samsung 1 saat 20 dk da carsaflarim bile kupkuru cikiyor. Cook memnunum bu ayar bide hafifkurutma ayari hemen herseyi atiyorum hicbirsey de olmuyor. Bazi tanidiklar 3 saatte bile zor kurutuyor diyorlardi ama ben aldigimdan beri tek o ayari kullandim

Ben odam için küçük sallanan bir beşik alırım 6 aya kadar kullanırım odasını yapacağım odasına bir dolap bir de monsessori yatağı var ondan yaptıracağım 6 aydan sonra odasına alırım kullanışlı olsun büyünce de istediği odayı yapariz

Canım birkaç sene önce aldım kurutma makinesi. Çok memnunum. Taşındığım ev Fransız balkon olduğundan kurutacak yer yoktu. Odada asınca da nem yapıyor ne yazık ki. Çok araştırdım o dönem hassas kurutma yapabilenlere baktım onlar da ek aparat satarak yapıyordu ve pahalıydı. Electrolux ün hassas kurutan çift taraflı dönen tamburlu koruyucusuna aldım o kadar rahat ki. Siemens boscha göre De daha uygundu fiyatı. Az çamaşır için de atabiliyorsun. Çamaşır kuruyunca süre beklemiyor mesela tasarruflu. Tavsiye ederim

Hangi modeli canım zahmet olmazsa yazarmısın?

Modeli yazarmısın kuzum hemen bakayım. Electrolux hiç dikkatimi çekmemişti. Arçelik,bosch falan bakıyordum seninkine de bakayım. Servis sıkıntı olmuyordur dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…