2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

ben de 16.haftamdayım 65 kılodan 70 e çıktım sabah zaten kurt gbı acıkıyorum. Ama öle bebek aşırı kılo aldı vs demedı 50-150 gr hafta ağırlığıysa benımkı 100 gr ama ben 5 kılo aldım. Allah sonumuzu hayır etsın

Benim de aynı sanki bebeğe yaramıyor yediklerim benimde kontrolde doktor beklediğimden az dedi ne bilim ya meyve yiyorum o bile kesmiyor artık beni

canım garanti olsun diye 12+3 te yaptırdım ama kısmet işte bende anlamadım vardır bir hayır diyorum her türlüsü kabulüm sonuçta.

Kızlar bana da doktor 12+3 te yüzde 51 erkek dedi ay günler geçmiyor ya randevum bu cuma aşırı merak ediyorum acaba cinsiyet değişti mi . Bastan beri ailem hepimiz kayinvalidemler felan kız istiyordum ama doktor erkek dedi. Bakalim benim de değişirse yazarım buraya. Gerçi buara iyice erkeğe alıştırdım kendimi kaldırdım bayağı ama başta hep kız hissediyordum belki istediğim içindir bilmiyorum ama buara da bu cuma 15+2 olcam

C Canım senin doktor kaç senelik doktor acaba ve doçent mi ? Genelde diyorlar daha genç t3crube senesi az olan doktorlar yanılıyormuş ama bilemiyorum tabi doğruluğu nedir

Özel de bana da doktorum 12 +3 de erkek demişti 15+3 de yine erkek dedi yani kendini gösterdiyse zannetmiyorum pek değişecegini

Özel de bana da doktorum 12 +3 de erkek demişti 15+3 de yine erkek dedi yani kendini gösterdiyse zannetmiyorum pek değişecegini
Bir çıkıntı var gibi ama net değil dedi doktorum. Diğer arkadaşlara da erkek demişler sonra kız çıkmış felan ondan dolayı merak ettim

Bende 15+3 de 4 boyutlu renkli ultrasonda bakmıştı başta popoyu döndü hemen sonra dürttü karnımı biraz korktum ama sonuç ta bebeğe zarar vercek bi hareket yapmamıştır diye düşündüm sonra gösterdi ufaklık

Bende bekarken bir kaç kere kız çoçuğum olduğunu görmüştüm ama hamile kaldığımdan beri hep erkek gördüm ve hissettim:)

Amin cnm geçmiş olsun sanada inşallah kolay atlatirsin

Sağol canım. Operasyon iyi geçmiş çok şükür. Ancak toparlayabildim kendimi. Bu akşam hastanedeyiz. Rabbim inşallah bu hastane odasında bebekli doğum yapmış olduğum günleri de gösterir

Talep etmeden kendi bakan doktorlar 5. Aydaki detaylı ultrasonla mutlak kontrol ediyormuş.
Daha erken bakılması iyi tabii. Her hamileye bakmaları lazım bence doktorların hasta talep bile etmese.

Cnm olcumu o uzun kamera cubuguyla bakip yapabiliyormu yksa spekulum takiyrmu

Muayene çubuğu ile çıkıyor cnm, spekulum kullamılmadı bende hiç. Vajinal çubuklu ultrason çok detay veriyor zaten

Tmm bitanem ck ck sagll sen nasil oldn yavrm

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…