2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tmm bitanem ck ck sagll sen nasil oldn yavrm
Şu an iyiyim çok şükür azar azar lekelenme şeklinde kanamam var, bu gece hastanedeyiz canım sağolasın
Sonraki süreç korkutuyor cnm biraz . Forumda dikiş attırıp doğuma kadar yatanları okudum. İnşallah iyi gider süreçte her şey

kızlar cinsiyette ikilemde kalanlar sayımız oldukça çok. bende suan kararsızım 12+5 dr kesin erkek dedi pipi gösterdi ama 13+5 bacak arasında kordon var görmedim dedi bir ay sonra randevum var ve cok merakdayim
Valla benim 11 dem beri erkek diyor ama kesin değil de diyor 16. Haftayı bekliyorum şimdi kesinleşir inşallah. Oğlumuz mu var kızımız mı bilelim değil mi

Valla benim 11 dem beri erkek diyor ama kesin değil de diyor 16. Haftayı bekliyorum şimdi kesinleşir inşallah. Oğlumuz mu var kızımız mı bilelim değil mi

Aynen insan cok merak ediyor doktor bana net konustu ama ikinci kez teyit etmeyince tereddutde kaldim bir kizim var ve bide erkek olursa guzel olur

Aynen insan cok merak ediyor doktor bana net konustu ama ikinci kez teyit etmeyince tereddutde kaldim bir kizim var ve bide erkek olursa guzel olur
Allah bağışlasın cnm. Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıkla versin inşallah

Net değil dedikçe merak ediyor insan zaten :)

Geçmiş olsun canım. Okuyup kendini korkutma herkesinki aynı olcak değil ki kendine dikkat et düzeltirsin hemen insallah

Sağol canım yarın mutlaka aricam böyle bir hakkım varsa kullanim daha iyi yani
Ama doktorun demiyor mu sana mesela bir ay sonra gel diye bana bir ay sonra gel diyo 10 gün sonra ben ne diyip gidiyim mesela gidemiyorum o hakkım boşa gidiyo

Sağolasın canım. Ayrıntılıyı da atlatalım, daha çok rahatlarım canım.
Çıktı mı senin sonuçlar ?
Gözün aydın canm gerçekten cok sevindim hep aklımdaydın dua ediyorum Rabbim saglıklı kucağına almayı da nasip eder insallah ❤
Amin canım. Allah razı olsun. Cümlemize canım.
Ayrıntılıda da güzel sonuçlar alırım inşallah.
çok sevindim cnm çok mutlu oldum peki neden ensesi kalın çıkmış o kadar uzuldun
Kuzum ilk aşamayı geçtik daha. Aslında hala genetik sorun ihtimali saklı. Çünkü yapılan testte bilindik ve sık rastlanan şeylere bakılıyor. Doktor diyor ki 23 bin kromozom var. Biz en çok sorun görülen kromozom bozukluklarına bakıyoruz. Bunlar iyi çıktı. Ama bir başka kromozomda sorun var mı bilinmez. Araştırmanın sonu yok . Ama genetik araştırma yapmayacağız daha fazla. Bunları gözardı edip diyoruz ki down, turner, noan sendromları yok. Sırada ayrıntılı ultrasonda organlara ve özellikle kalbe bakmak. Eğer onda da bi şey çıkmazsa takibe devam edeceğiz. Herhangi bi sorun gelişmeden doğum olursa çocuk doktorları devralacak işi. Onlar takip edecekler. Takip etmek derken kontroller olacak sürekli. Basit bi nedenden kaynaklanmış olup geçmiş olabilir bu basit neden. Yok başka bi şeyse kontrollerle erkenden bilinecek. Sadece önlem yani.

Canım nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun Rabbime korkulu düşünceler geride kaldı bundan sonrası daha da güzel olacak sağlıklıca al kucağına kuzum
Sağolasın canım. Ayrıntılıyı da atlatalım daha çok rahatlarım inşallah :)
Gözünüzaydın. Ne testi yaptırdınız?
Sağoalsın.CVS testi yapıldı. Bebeğin plasentasından örnek alınıp dna si ve bazı kromozomlar incelendi.
Cinsiyet ogrenenleri kutluyorum.Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.Gözünüz aydın❤

K Kutsal Alerji canım gözün aydın,çok sevindim sonuçlarına
Sağolasın canım. :)
dikkat ettiğin müddetçe azaldığını görürsün, benim de yorgun ve uykusuzsam mesela ayaklarım şişer hemen, yorgunluk ve uykusuzluğa gelemiyorum
Valla tuzu azalttım ama pek bi değişim göremedim. Varis çorabı kullanacağım maalesef

İnşallah ayrıntılıda da güzel sonuçlar alırsın canım Allah yardımcın olsun bebişine saglık versin ❤

Tamamda böyle bir hakkımız varsa niye kullanmıyoruz ki
Benim hastane 10 gün icinde gidersen ücretsiz ama işte 10 gün sonra ne diyip gidiyim doktora zaten benm doktor çok dolu randevusuz gidince 4 5 saat sıra bekliyorsun o Yüzden gitmiyorum bir ay sonra gel diyor bana her gitmemde

Geçmiş olsun canım

Olucaktir kuzum operasyon gecirdin yani..sglikla atlat insallah Evt olabilir kuzum bi kac arkadasta ole yatmisti olsun yatman gerekiyosa yat kuzm saglikla buyusun gelsin yavrun kuzum

benim 2.bebeğim de erkekmiş
bu arada bebek arabası alacaklara tavsiyem travel sistem almayın derim çok hantal, alanlar hep pişman biz de almıştık satmayı düşünüyoruz onun yerine yenidoğana da uygun baston bebek arabaları var hafif, tek elle kapanabilen, tam yatan olması çok önemli

Geçmiş olsun canım. Okuyup kendini korkutma herkesinki aynı olcak değil ki kendine dikkat et düzeltirsin hemen insallah
Sağol canım. Etrafımda da serklaj olan yok forumdakileri okuyorum ben de bazen aklım karıştı. Operasyonun iyi geçtiği gibi iyileşme süreci de öyle olur inşallah. Saol canım

Geçmiş olsun canım

Geçecek inşallah canım :) saolasın

Olucaktir kuzum operasyon gecirdin yani..sglikla atlat insallah Evt olabilir kuzum bi kac arkadasta ole yatmisti olsun yatman gerekiyosa yat kuzm saglikla buyusun gelsin yavrun kuzum

Evet canım. Doktor dün yatmana gerek yok dedi ama ilerisi be gösterir bilemiyoruz. Progestanı doğuma kadar her akşam kullanmaya devam edecekmişim.

Rabbim hayırlısıyla zamanı geldiğinde bebeklerimize kavuştursun inşallah

Önümde iki operasyon var artık, biri dikişin alınması diğeri doğum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…