2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar hep önü açık ayakkabı giyiyordum bir süredir. Bugün bayram için şık bir babetim vardı dedim onu deneyeyim bi denedim ayağım şiş çok sıktı ayakkabı üst kısım fışkırdı daha şimdiden şişmiş benim ayaklar ya üzüldüm valla

İnşallah ayrıntılıda da güzel sonuçlar alırsın canım Allah yardımcın olsun bebişine saglık versin ❤
Inşallah canım. Sağolasın. Cümlemizinkine inşallah.
canım iyi olsunda annelik çok zor sağlıklı alalim kucagimiza
Öyle valla. Amin canım
CAnım gözxün aydın. Eminim baska sorunda yoktur. Ensesi kalın olacak belkide bebişin:) Amniyosentez mi yaptırmıstın yoksa nipty mi..
Sağolasın Canım . ense kalınlığı gerçek manada değil. Kafasının arkasında ödem var. O ödemin ölçüsüne ense kalınlığı diyorlar.
CVS yaptırdım canım. Plasentadan örnek alındı.

İnşallah canım ayrıntılıdan sonra herkes daha bir rahatlıyor
Inşallah canım. Sonea yine takibe devam ama daha çok rahatlarım tabii.
Canım ben siemens kullanıyorum 5 senedir. Bi sıkıntı görmedim. Çok çok rahat kurutma makinesi.

Canım ben arcelik kullanıyorum memnunum şuan ama çok uzun sürüyor kurutması :) onun haricinde memnunum

Tabi ki kuzum artık annelik babalık böyle bir şey ömür boyu inşallah Rabbim nasip ederse gözlerimiz üzerlerinde

Ben de hisseder gibi oluyorum bazen ama varla yok arasi..Acaba bana mi oyle geldi diyorum emin olamiyorum.
Doktoruma sordum.Ne zaman hissetmeye baslarim diye..1 ay sonra dedi.
İlkinde 21. Haftada başlamıştı hissetme bende cnm. Kişiden kişiye göre değişir tabi 10 gün öncesi sonrası

Kızlar, ya kaş bıyık çok hızlı uzuyor son haftalarda iyice. 1 hafta önce aldırdım Kaş bıyık şimdi elimde cımbız çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…