Kızlar hep önü açık ayakkabı giyiyordum bir süredir. Bugün bayram için şık bir babetim vardı dedim onu deneyeyim bi denedim ayağım şiş çok sıktı ayakkabı üst kısım fışkırdı daha şimdiden şişmiş benim ayaklar ya üzüldüm valla
Sağolasın Canım . ense kalınlığı gerçek manada değil. Kafasının arkasında ödem var. O ödemin ölçüsüne ense kalınlığı diyorlar.
CVS yaptırdım canım. Plasentadan örnek alındı.
Kızlar ikinci bebişte gelince artık ertelemek istemediğim bi konum var fikriniz varsa yazın bana lütfen. Çamaşır kurutma makinası alıcam, kışın çamaşır kurutmak işkence,balkonum açık balkon ev sahibim de kapattırmıyor. Ev içinde kurutmak çok zararlı biliyorum ama kışın çarem kalmıyor. Kullanıp da ben şu markadan çok memnunum ya da şundan alma uzak dur dediğiniz var mı?
Bende yaptım bu gün portakal ve limonların kabuklarını biraz soydum ben ve tülbentten süzdüm eşim bayıldı dünyaları verdin bana dedi çok sıcaktı oruç başına vurmuştu
Kızlar ikinci bebişte gelince artık ertelemek istemediğim bi konum var fikriniz varsa yazın bana lütfen. Çamaşır kurutma makinası alıcam, kışın çamaşır kurutmak işkence,balkonum açık balkon ev sahibim de kapattırmıyor. Ev içinde kurutmak çok zararlı biliyorum ama kışın çarem kalmıyor. Kullanıp da ben şu markadan çok memnunum ya da şundan alma uzak dur dediğiniz var mı?
Ben de hisseder gibi oluyorum bazen ama varla yok arasi..Acaba bana mi oyle geldi diyorum emin olamiyorum.
Doktoruma sordum.Ne zaman hissetmeye baslarim diye..1 ay sonra dedi.
Sağolasın Canım . ense kalınlığı gerçek manada değil. Kafasının arkasında ödem var. O ödemin ölçüsüne ense kalınlığı diyorlar.
CVS yaptırdım canım. Plasentadan örnek alındı.
Inşallah canım. Sonea yine takibe devam ama daha çok rahatlarım tabii.
Canım ben siemens kullanıyorum 5 senedir. Bi sıkıntı görmedim. Çok çok rahat kurutma makinesi.
Ben de hisseder gibi oluyorum bazen ama varla yok arasi..Acaba bana mi oyle geldi diyorum emin olamiyorum.
Doktoruma sordum.Ne zaman hissetmeye baslarim diye..1 ay sonra dedi.