2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
slm arkadaslar bende uzun suredır gıremıyordum bır ara kanamam oldu yattım sukur sımdı gectı ıyıyız .Cınsıyetını ogrendık erkekmis ,kız dıye okadar emın hıssedıyorduk kı bıraz sok olduk oglum cok uzuldu kız ıstıyordu yavas yavas konusa konusa alıstırıyoruz bakalım .ıkı erkek annesı olacam bende

Kızlar ya bana doktor 12.haftada yüzde 51 erkek demişti.bugun 15. Haftayi bitirmek uzereyiz gittik de goremedi doktor dedi hic goremiyorum bebis göstermedi kendini. 16 bitsin öyle gel dedi doktor of ya aşırı merak ediyorum. Fotoğraf var d ayukleyemiyorum anlamadim yuklenmiyor

Gıdecegın zaman vısne suyu iç, hızlı etkı yaratıyor. bebek cok hareketlı oluyor aklında bulunsun

Kızlar, ya kaş bıyık çok hızlı uzuyor son haftalarda iyice. 1 hafta önce aldırdım Kaş bıyık şimdi elimde cımbız çok sinir bozucu
Benim de oyle canim..Onceden iki haftada bir hatta 3 haftada bir giderdim.kuafore.Simdi her hafta gitsem yeridir..

Kızlar bugün doktora gittim erkek olduğu kesinleşti pipisini de gösterdi hislerim tutmadı bu defa iki erkek annesi olacağım
Gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…