2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben dedim hocam kemik yapisi sanki erkeğe mi benziyor anladığmdan değil de fotoğrafta sanki yapısı erkek gibi geldi bana dedim doktora ama yok dedi ben hiçbirşeye benzetemiyorum dedi. Bu 2.doktor değiştirişim bana normal bir doktor denk gelmedi bir türlü ya sinir oluyorum artık.

Eklentiler

• IMG-20190531-WA0001.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 74
Doktor nasıl bir şeye benzetmez hayret bir şey yani... aman cinsiyetini hemen anlamasa da olur sen ve kuzucuğun sağlıklı olsun cnm

Ya görememiştir doktor ya da emin olamamıştır o Yüzden söylememiştir canım bidahaki gitmene belli olur

Kızlar doktordan çıktım 18 cm 204 gram olmuş :) erkek görünüyor hala ama adam diyor detaylıya kadar nolur nolmaz bekleyin erkek şuan ama olabilir kordon değil başka bişeyle karıştırılabiliyor dedi de neyle dedi unuttum ama bacak sürekli açıktı pipiyide hep gördüm yani :))

canım gördüyse bitti benim kızım 13haftalik söyledi ben inanmadım doktor kiz diye üstüne bastırdı evet kızım oldu

Pipiyi gördüysen tamamdır

Bizimde öyle resmen gözümüze girecek hala kesin konuşmuyorlar

Bana 25 hazirana gün verdi doktorum

15+3 ken kesin dedi şimdi herşeyini yaptık dedim korktu bir kadına kız denmiş sonra erkek demişler sonra yine kız Doğuma girmiş hala belli değilmiş:)
Ay Allah korusun böyle muallakta kalmak istemem bizde gördük eminiz yani

Eklentiler

• IMG_20190525_155314.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…