Ben dedim hocam kemik yapisi sanki erkeğe mi benziyor anladığmdan değil de fotoğrafta sanki yapısı erkek gibi geldi bana dedim doktora ama yok dedi ben hiçbirşeye benzetemiyorum dedi. Bu 2.doktor değiştirişim bana normal bir doktor denk gelmedi bir türlü ya sinir oluyorum artık.
Ben dedim hocam kemik yapisi sanki erkeğe mi benziyor anladığmdan değil de fotoğrafta sanki yapısı erkek gibi geldi bana dedim doktora ama yok dedi ben hiçbirşeye benzetemiyorum dedi. Bu 2.doktor değiştirişim bana normal bir doktor denk gelmedi bir türlü ya sinir oluyorum artık.
Selamlar kizlar bizde bugun gittik doktora ama kuzucum bu sefer hic gostermedi hep secde pozisyonunda el kol salliyodu bayramdan sonraya kaldi bizim cinsiyet
Kızlar doktordan çıktım 18 cm 204 gram olmuş :) erkek görünüyor hala ama adam diyor detaylıya kadar nolur nolmaz bekleyin erkek şuan ama olabilir kordon değil başka bişeyle karıştırılabiliyor dedi de neyle dedi unuttum ama bacak sürekli açıktı pipiyide hep gördüm yani :))
Kızlar doktordan çıktım 18 cm 204 gram olmuş :) erkek görünüyor hala ama adam diyor detaylıya kadar nolur nolmaz bekleyin erkek şuan ama olabilir kordon değil başka bişeyle karıştırılabiliyor dedi de neyle dedi unuttum ama bacak sürekli açıktı pipiyide hep gördüm yani :))
Bugün bende net bir şekilde hissetmeye başladım 2 numaramı yemek yedik kızımla çizgi film izliyorduk ki pıt pıt pıt bende burdayım dedi bi kaç dakika boyunca çok şükür verene
Günaydın kızlar bu ayrıntılı ultrason için doktorlarınız gün verdi mi bana 15.haziranda gel bakalim dedi.ama devlette ki doktorda o zamanlarda üçlü test için gel dedi .biraz stresli olduğum için sormayı unuttum erken değil demi detayli ultrason için dediği tarihde gitmek.ilk hamileliğim de detaylı ultrasona girmemiştim.hatta doktorum hiç bahsetmemisti.