2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bence almina koy çok hoş bir isim :)
Canim guzelmis.Melisa yi begenmistik ama rumca dan geliyormus o yuzden eledik.Melis ve melina yi begendim onlar da rumcaymis.Bu ismin kokenini biliyor musun canim?Bir de anlami ne ?Esime bir soyleyeyim bakayim ne diyecek?Sagol canim tavsiye icin.Senin bebiş erkekti degil mi? Sen ne dusunuyorsun?

Canim anladim:))Bizim listede öykü var.Duru yu da begeniyordum ama cevremdekiler bu isimdeki cocuklar durgun oluyor dedi eledim.Defne de vardi.Defneyi de yine kokeni Rumca oldugu icin eledim.Sagol canim tavsiyeler icin.Öykü yu begeniyorum.

Liya,lila,asude ,azra,elif,derin,ipek bunlar benim sevdikletim:)
Liya güzel.Azra nin da anlamini cok begenmistim ama soyadimiz ince harflerden olusuyor o yuzden soyisim ile uyumlu degil diye eledim.Elif ailede cok var.Derin'i de cok begeniyordum.Soyadimizla birlesince cumle gibi oluyor.O yuzden onu da eledim:)))Eleye eleye elimde 3 tane isim kaldi.Öykü,Rüya,Gökçe.Gökçe ye de eşim soyisim gibi dedi.Yine de kenarda duruyor.Sizin soylediklerinizden Liya ve Almina yi begendim.Eşime bir soyleyeyim.Ne diyecek bakalim:))

cnm ben kızıma melis nisa koymuştum Melisin anlami bak arisi demek ama kökenine bakmisdim

Anlamı çok güzel değil al elma demek Osmanlıca kökeni ama isim çok hoş benim erkek ama bende karar veremedim içime sinmedi hiç bir isim

Asıl sana sormalı, ne gönderdin kız mı erkek mi de bişey kalmamış inşallah kapatmaz da görürsünüz. Beninimki 3 kez kapattı atladım zıpladım yok göstermedi. Yarım saat sonra başka doktora rica ettim de öylelikle öğrendik

Hahaha aynen diyorum diyorum Zatwn ilk cocuk bizim icin önemli değil kız erkek olması saglıklı olsun yeter ama merak ediyor insan yine de Bu sefer göstermezse ertesi gün geri gitcem bende ögrenmem lazım artık

Canim biz de melis e karar vermistik ama kokeni rumca.Tdk ksii adlari sozlugunde butun isimlerin kokenleri yaziyor.O yuzden uzulerek vazgectim.Yoksa icimize sinmisti.
bizim hiç bakmak aklımıza gelmedi ama isimini çok seviyorum birde kızıma çok yakışıyor bir kızım olsaydı adı asel lina düşünmüştüm cnm ama oglum olcak nasipse ona anil aras diye dusunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…