2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar ne zamandır yazamadım hiç grupta ne güzel dönem dönem konular muhabbetler nasıl ilerliyor ilk haftalarinsıkıntısından kurtulduk isimler düşünmeye başladık ayrıntılı ultrason şeker yüklemesi alışverişler derken bi bakmışız doğum heyacanı saracak hepimizi:)

Tamam canım benimde kız cıkıyor bakalım tutacak mı

mahmut sami güzel isim bizim işyerinde vardı efendi uslu bir gençti. çoçukluğunu bilmem de.
Ahmet Sami, Ömer Sami, Hasan Sami, Ali Sami
Sami Yusuf olabilir. Erkeklerde ömer,yusuf ,hamza isimleri çok güzel geliyor bana hepside çok kıymetli isimler
Sami yusuf güzel sami omer de ay şimdide alternatif çok oldu esimede teklif edeyim o eymeni seviyor ama komşunuzun oğlunun adı sagolun kızlar sizlerde yazın isimlerinizi

Bende hiçbir takvim, yol, yöntem tutmadı herşeyde erkek çıkıyordu, herkes erkek diyordu, bi ben en başından kız olcak diyodum ana yüreği hissediyor işte
Hahah bende erkek hissediyorum çinde kız cıkıyor rus ta erkek cıktı 11 haziranda randevum var dur bakalım ne olcak eşim bıktırdı beni her gün eve geliyo kız mı erkek mi diye soruyo ben nerden bileceksem artık belli olsa da kurtulsak çatlıyor meraktan

maşallah cnm kocaman olmuş hiç korkma Allahım izini ile sağlıklı doğrucan bu kadar zaman gelmiş ayrintiliyada gir bir RAHATLA cnm

Kizlar kiz bebeklere hangi isimler dusunuyorsunuz??Onlari da paylasalim:))Ben hic isim begenemedim.
Ben hala netleşmesini bekliyorum cinsiyetin bayram sonrası 16. Hafta olacak inşallah net der doktorumuz artık

Herkesin beğenisi farklı tabii lakin ben şu kız isimlerini beğeniyorum; defne, Aleyna, alya, selin, öykü, masal, duru

Hiç aklıma gelmedi tansiyon ölçeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…