2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar sizce sami ismi nasil bide ikinci isimde olsa yanina ne olur
Cnm bizim bi komsunun oglunun adi mahmut sami.ydi..direk o geldi aklima

Bizimde cinsiyet belli olmadan once bi kac isim vardi aklimda ama belli oldu ya sanki hic bi isim yakismiyr Allahimm :)

Cinsiyeti belli olanlar Çin takvimi tutan var mı
Cnm cin tutmaz diyorlardi bnde cin rus burda yaptigimiz kan hesabi bi de yil hesabimi ne yapmistik o ve cevremdeki herkesin hissi erkekti oglum olacagini ogrendim tuttu bnde yani hepsi

bir tek benmi böyleyim diyordum sabah da kalksam yorgunum bayram temizliği yapacaktim kaldi
Arkadaşım ben senden şikayetçiyim adını sevmiyorum sana çok kızdım bugün yazdiklarini okudukça gözümün önünde kavunlar uçuştu. Neyse şaka bir tarafa bugün Eltim ile kv nın yanında bahçe evimizde dokuz tepsi baklava yaptık. Sıcak bir yandan oruç bir yandan gerçekten zor oldu bu esnada da senin mesajları okudukça ağzım sulandı kavunlu dondurmacim benim yerim seni

kız Allah seni şimdi degistiremem olmaz beni bu nickle tanıyorlar gorme sen beni

Çocuk akillimi bari:)Ya bi türlü isim bulamayız tam buluyoz diyorum o olmaz şunun ismi söyle boyle:))

canım nasılsın seninkinin cinsiyeti bellimi kaç haftaliksin bizim gibi yapsana haftadan gorunsun
İyi şükür canım. Zaman çok çabuk geçti şimdiye kadar. Hareketlerini hissetme vakti geldi diye zaman geçmek bilmiyor doktor şimdilik kız demişti. Pazartesi gittim en son hala kız dedi.
18+3 canım. Yapmak istiyorum ama korkuyorum
Ben çok yorgun uykulu hissediyorum modum düşük sen nasılsın
Neden canım? Sıcaklardan mı acaba? Yoksa tansiyon mu? Tansiyonuna baktır arada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…