2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oy zeytinyagida hiç içemem ya haladir bulantı kusma.yasiyorum zaten 20.haftaua girecem.ama bulantim geçmedi bide bu çıktı şimdi

Selam kızlar bende 17. Haftaya girdim kız demişti en son bakalım netleşir tahminimce bugün gidicem detaylı ve 3 lü teste yönlendirir tahminimce hayırlı haberler alırom inş bende de tık yok ya hissedemiyorum 2. Benim hatta düşüğü sayarsak 3. Cü bilemedim hayırlısı

Yaklaşık olarak aramda 2 hafta olan Gorumcem bebeğini kaybetti bugun ne yazık ki. Duyduğumdan beri moralim bozuk ve çok etkilendim

Kaç haftalıkken öğrendi ki mol olduğunu..
Çok şükür ona bir şey olmamış çok zor Rabbim yardımcısı olsun.
1 sene sonra tekrar çocuk yapabilir diye biliyorum .. benim tanıdığımda da olmuştu

Dün öğrendi 10 gün öncesine kdr her şey normal ilerliyordu

merhaba hanımlar nasıl gidiyor gebelikler inşallah hepiniz iyisinizdir. Aramız da progesteron kullanan var mı varsa kaçıncı haftadalar ve ne zmana kadar kullanacaklar

Kızlar selam
Bayram yoğundu bizde malum büyük aile gitmeler gelmeler anca bugün biraz rahata erdim.
Valla benim beşinci ben bile tam hissetmiş değilim bebişin hareketi. Aslında ara ara hissediyorum iki üç haftadır ama bir oluyor sonra bir hafta hiç olmuyor kafayı yiyorum neden diye sınra tam takıyorum iyice hareket ediyor tekrar. Bende kilo var aşağıda ağrı sancı hissediyorum daha çok ama yukarıda daha güzel hareket hissediyorum yani karın boşluğunun yukarısı aşağısı. Onu iyice fark ettim. Pitt pitt vuruyor üste doğru. Bazen de bebekler kendi hakaret siz oluyor. Kabızlık bende de var çok su içip meyve tüketmeye çalışıyorum. Karnım kocaman oldu bebek göbek deliğinin üste doğru büyüdü sertleşti son iki haftadır.b bu cuma ya da randevu aldım devlete test için giderim bakarlar mı bakmazlar mı bilmem afedersiniz doktorlar çok saygısız köpek gibi bu sefer özellikle erkek tercih ettim bir iki tane iyi varmış onlar da bana gelmedi. Birşey sormayı bırak içeri girer girmez dışarı atmaya çalışıyorlar doktor konuşmuyor bile sekreter git kan ver sonucu alınca gel sonucu alınca normal gidebilirsin iğrenc...

Hatta geçen gün kızımı ortopedi dr ına götürdüm. Beyefendi öyle kibar öyle insancıl. Dedim ki siz bu hastanede gerçek misiniz. Çok teşekkür ederim herşeyden önce insan olduğunuz için dedim adama. İnsanlar sevdiği işi yapsa keşke

Kızlar ya ben troid hastasıyım 75 mg ilaç kullanıyorum dört aydır Tsh 2.5 nin altında cıkıyodu dün kan verdim 3.77 cıkmış korktum niye böyle oldu acaba 2.30 da randevum var doktora sorcam da zaman geçmiyor canım sıkıldı bişey olmaz insallah

Kızlar dün biri kefir soruyordu? Diyetisyen kefir verdi bana, ona da sordum hamilelikte ben de kullandım aksine faydalı dedi.

Kızlar benim ilk gebelik 18.haftaya girdim. Göğüslerim doldu şimdiden içi sanki su dolu gibi hani balona su koyarsınız ya böyle ekleyince Göğüslerim nin içinde hissediyorum öyle su gibi. Acaba şimdi den süt mü doldu çok erken değil mi? Ve göğüs ucum hafiften yarışmaya başlamış ya geçen atletime yapıştı ucu canım yandı Bi baktım ucu böyle hafiften açılmaya başlamış ikiye ayrılıyor gibi ay şimdiden öyle olur mu ki kızlar ya emzirirken çok çatlar şimdiden böyleyse değil mi? Ne yapmalıyım

Bence bu aralar öyle olmuştur canım sonradan düzelir gibime geliyor zaten öyle olursa.krem var ama çok rahatsizsan doktoruna sor en azından için rahat eder bende hiç öyle olmadı hatta göğüslerim büyümedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…