2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar merhaba ben 16+6 dayım. kızım oluyor inşallah. bu organların tamamına bakılan tarama testi ne zaman yapılıyordu. adı neydi o testin

Kızlar benimde büyüdü daha büyüyecek mi göğüslerim yanı :)

Bu gebelikte benim de çok büyüdü anlamadım ve aşırı hassas, geçmedi hala

kızlar merhaba ben 16+6 dayım. kızım oluyor inşallah. bu organların tamamına bakılan tarama testi ne zaman yapılıyordu. adı neydi o testin

20. Haftada detaylı ultrason yapılıyor cnm

Valla benimkiler de cok buyudu.Daha da nasil buyuyecek bilmiyorum:))

. Geçen yıl Mastit oldum ben erken Doğumdan sonra. Ateş ve yara gibiydi. Bu büyüklük hiçbir şey değil tanında. Zamanında bebeklerimizi kucağımıza alır bebeklerimizi emziririz inşallah

Kızlar selam bende 15+4 teyim. 14. Haftada kız dedi doktor. Haftaya doktora tekrar gidicem cinsiyet kolay kolay dönmez demi artık benim göbeğim hiç yok ya sanki kilo almışım gibi hiç hamile gibi değilim ne Zmn hamile gibi olur ki

Olur olur benim son 2 haftada birden fırladı :) iç karnın geniş ise daha geç görülebiliyor normal

Merhaba kızlar 2 gündür ara ara kahve rengi akıntılarım oluyor doktor randevumda cuma çok korkuyorum
kahve lekelenmesi olan oldumu ? 17+2 yiz

merhaba hanımlar nasıl gidiyor gebelikler inşallah hepiniz iyisinizdir. Aramız da progesteron kullanan var mı varsa kaçıncı haftadalar ve ne zmana kadar kullanacaklar

Yaklaşık 1,5- aydır progestan kullanıyorum. Arada 1 hafta da artı olarak iğnesi ile beraber kullandım. Serklaj olmadan Önce doktora sordum, daha uzun bir süre daha kullanacakmışım.

Kızlar dün aniden kanamam başladı ve hiö böyle bir şey yaşamadım. Hemen doktora koştuk bebek iyi ama kanama çok yatış verdi. Çok korkuyorum ve üzülüyorum

Geçmiş olsun öncelikle .progestan kullanıyor muydun normalde canım? Kullanmıyorsan da doktor vermiştir rahimdeki kasılmayı ve kanamayı önlüyor iyi gelir inşallah.

İğne yaptı ve boş serum verdi bir sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…