Bu arada carpinti bende de oluyor.Kulagimda kalp atisi sesi duyuyorum.Once dedim kulagimda bir problem mi var acaba??Sonra arastirinca ogrendim.Kalp atisi hizlaniyormus.
Benim hamilelikte öncede vardı o kadar doktor gezdim KBB felan psikolojik dediler birşey yok dediler. Şimdi o kalp atışı gibi nabız sesi aşırı şiddetli duyuyorum demek kalp atışı ile alakalı inşallah sonra hafifler ya önceden hafifi arada sırada tutardı şimdi hergün her an var o nabız sesi nasıl gıcık birşey ya gece uyuyamıyorum. Boyundan kulağa giden Bi damar var ona basılı tutunca elimle öyle hafifliyor bazen öyle tutuyorum uykuya dalmak için
Benim hamilelikte öncede vardı o kadar doktor gezdim KBB felan psikolojik dediler birşey yok dediler. Şimdi o kalp atışı gibi nabız sesi aşırı şiddetli duyuyorum demek kalp atışı ile alakalı inşallah sonra hafifler ya önceden hafifi arada sırada tutardı şimdi hergün her an var o nabız sesi nasıl gıcık birşey ya gece uyuyamıyorum. Boyundan kulağa giden Bi damar var ona basılı tutunca elimle öyle hafifliyor bazen öyle tutuyorum uykuya dalmak için
Kizlar cevaplar icin tesekkur ederim.Genel olarak ayrintiliyi bekliyorsunuz heralde.Ben de sabirsizlik var biraz.Basladim yavas yavas almaya.Dun de a101 e bebek kuveti gelmisti maşrapasiyla beraber cok tatliydi.Onu aldim.Kafama yatan bir sey olursa aliyorum
Diger ay da besigini almayi dusunuyorum..Hepsini birden almak ya da her seyi son aylara birakmak zor olur diye dusunuyorum..
Kizlar sizler basladiniz mi bebeklere bir seyler almaya??Aldiysaniz neler aldiniz??Ben oncelik sirasina gore almayi dusunuyorum.Once ilk aylarda kullanacagi gerecleri alicam.Siz ne dusunuyorsunuz?
Canım ben mother care den 5li zibin setinden aldım, dün A101e gelen küvet takımından bende aldım bebek telsizi verdi bir yakınım arkadaşım puset ve mama sandalyesi verecek , 2 takım yine mother care den pijama takımı aldım geçen hafta 1 tane carters dan 1 zibin aldim daha kıyafet almayı düşünüyorum birde tulum almam lazım o kadar şimdilik. Migrosta gecen hafta bebek bezlerinde 2.sinde %40 undirim vardi 2 paket 1 numara bez aldim tanesi 35 tlye geldi.Abimden bebek arabasını alıcam bu arada aldıklarım hep unisex sanırım hepte öyle olacak ben sevmiyorum erkeğe pembe kıza mavi dayatmasını. Çoğu şeyi eş dosttan temin ediyorum.
merhabalar kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.Tüm sayfaları okumadım,beni de listenize eklermisiniz acaba.Kendimi aralık annesi olacam sanıyordum ama kasım kesinleşti.Yumurtlama tarihi adet tarihinden baya uzak olunca şuan doğum tarihi 15-18 kasım gibi görünüyor.
Rubella kızamıkçık geçirdin mi geçirmedin mi diye yapılan bi test bende de igg 481.7 pozitif igm 0.254 negatif cıktı kızamıkçık geçirdim ben dr sorun yok dedi bencd sende de bi sorun yok degerlerimiz yakin sanki ayrıca toxoplasma igg >650.0 pozitif toxoplasma igm 0.184 negatif cıktı anti cvm ne çıkaramadım bende var mı böyle bi test bulamadım