2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
En azından evde de olsa tur at, az hareket et evde olman hem avantaj hem dezavantaj :) yiyip de kilo almayanların uzaylı olduğuna dair şüphelerim var uykun mu geliyor cnm yoksa erken kalktığın İçin mi yatıyorsun. Belki biraz geç kahvaltı sonra daha iyi olur. Bu haftalardan sonra çok dikkat etmek pek mümkün değil. Paket gıda be tatlılardan uzak dursan en azından kar canım

Bende de aynı şekilde oluyo canm ben uzanırken hissediyorum genelde ayaktayken hisettiğim olmadı hiç bir kere sandalyede otururken hissettim o kadar dünden beri de hissetmiyorum desem yeri

Merhaba hanımlar ben yavrumun bir kaç kez hareketini hissettim özellikle açken ve sabahları ama doktorum ve hemşirem hissetmezsin diyip duruyor sinir oluyorum ama he diyip geçiyorum 18+3 haftalığız sizler ne alemdesiniz

Merhaba hanımlar ben yavrumun bir kaç kez hareketini hissettim özellikle açken ve sabahları ama doktorum ve hemşirem hissetmezsin diyip duruyor sinir oluyorum ama he diyip geçiyorum 18+3 haftalığız sizler ne alemdesiniz
18 ile 21. Hafta arasında hissediliyor cnm, senin hissetmen su an erken değil. Normal yani
Sadece dışarıda iz çıkaracak kadar güçlü hareket etmiyor su an, senden başkasının hissetmesi pek mümkün değil bu haftada :)

niye hissedemezmissin ben 17. Haftadan beri net olarak hissediyorum bugun videoya bile aldim orda bile goruluyor tekmesi 18+2 yim bende sen bosver onlari yasayan hisseden sensin bazilari gercekten cok bilmis oluyo

bir kac gun once esim elini karnima koydugunda hissetti tekmelerini hemde bir kac kez bugunde videoya aldim ordada goruluyor

Kizlar labistanbul da detayli cektirmis olan,cektirecek olan veya orayla ilgili bilgi sahibi olan var mi

bir kac gun once esim elini karnima koydugunda hissetti tekmelerini hemde bir kac kez bugunde videoya aldim ordada goruluyor
Bende uzanınca karnıma açıp bakıyorum tekmeleyince karnım hafif şişiyor iniyor dalgalanma oluyor falan bende video alcam akşama eşime göstericem

Anam bi tek benim eşim hissedemiyor benim oğlan inat ediyor atmıyor babasına :) Bir kere attı oda çok hafif vurdu başka yere yazık hissedemedi yine :)

Anam bi tek benim eşim hissedemiyor benim oğlan inat ediyor atmıyor babasına :) Bir kere attı oda çok hafif vurdu başka yere yazık hissedemedi yine :)
cok degil bir iki haftaya oda hisseder artik ben birden hissetmeye basladim ve hemen guclendi masallah hosuma gitmiyor degil ama saskinim bi yandan

Bebeğin hareketinin derinden görünüyorsa sen muhtemel bizden 1 ay öndesin
Ben yaklaşık bir ay ondeyim ama öyle ciddi bir hareket görünmüyor. Ben de bir ay sonra falan olacağını düşünüyorum. Belki de ilkinde epey gördüğüm için bunda yok canım diyorum :))
Biraz nefes ile de alakalı bence.

Haftaya görünür canım artık 21 olacaksın

Ben ilkinde 25 kilo falan aldım o yüzden bunda az almak istiyordum. Ama ilk üç ay mide bulantısı olunca bol bol peynir ekmek yedim. Benim istahim iyidir yemek yerim. Abur cubur çok yemiyorum. Eskiden çok çikolata yerdim ama artık mümkün olduğunca işlenmiş gıdadan uzak durmaya çalışıyorum. Ama arada kaçamak oluyor. Şeker ve ekmeği kesince zaten kilo alımı yavaşlıyor.
Bu kez 58,5 ile hamile kaldigimi düşünüyordum ama 5. haftada zaten 60 yazılmış doktorda. Şimdi 64 kiloyum.
Ama sıkıntı şu ki ben ilkinde de bu hızla gidiyordum son iki ay coştum.

Benim ilk bebe 29 Kasım doğumlu :)) seninle hemen hemen aynı ilki.
Benim sezeryan durumu var muhtemel 2 hafta önce olur Doğum. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah bebeklerimize

Benim gebelikler garip canım zaten geçen yıl hamile kaldığım ay hamile kaldım bu yıl da

İşin garibi ilkinde ağrım sancım oldu diye resmen yattım. Ama bu defa 2 buçuk yaşında oğlum onunla durmak mumkun değil. Eve sürekli temizlik yapmak gerekiyor oyunu kucak istemesi... Baya baya ağırlıklı yürüyüş yapıyordum geçen haftaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…