- 11 Mart 2019
- 122
- 98
- 18
Ya bendee hic kilo almadimmm 2.hamilleigimm olmasjna ragmenYa cnm bende kilo almayınca biraz kafaya takıyorum acaba bebek gelişmiyo mu diye ama gelişimi iyi çıktı bundan sonra alırım heralde ilk hamileliğimde de +8 kilo ile doğuma girmiştim
4. Aya kadar almayan sorun değil canım takma kafanaYa bendee hic kilo almadimmm 2.hamilleigimm olmasjna ragmen
Benimde 11 haftalik 4d foto aynı bi an o zannettim benimki kız canım bence seninki de kızKızlarr günaydın
Cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim?
Bende 76 ile hamile kaldım şimdiden 81kilo oldum boyum 1.70. 90ı geçerim bu gidişle valla bende frenleyim diyorum doktorum da çok takıyo kiloya ama elimde değil kan şekerim mi düşüyor desem kan değerlerim de normal cıkıyor psikolojik galiba sürekli tatlı çikolata istiyor canımCanımm70 kg ile hamile kaldım bana mı anlatıyorsunilkinde ben de almıştım ikincide frenliyorum gebelik islerim çıkmasın diye. Dikkat etmek rutinim değil
Amin inşallah canım❤
Aynen fayda etmiyor bide işin kötü yanı yedikten bi kaç saat sonra yine canım tatlı şeyler istiyo bu kadar iştaha yine az kilo aldım vallaBenim de arada öyle oluyor. Normalde de tatlıyla aram yoktu pek. Hurma denedim kriz anında ama bazen fayda etmiyor.
Ne güzel valla almadıysan bebişin gelişimi iyi olsun yeter kilo bizim başımıza belaYa bendee hic kilo almadimmm 2.hamilleigimm olmasjna ragmen
Valla hiç aramazdım tatlıyı, enerji veriyor sanırım:)Aynen fayda etmiyor bide işin kötü yanı yedikten bi kaç saat sonra yine canım tatlı şeyler istiyo bu kadar iştaha yine az kilo aldım valla
işte bazen makarna kolayıma geliyor çabucak piştiği, hemencik hazır olduğu için. patatese de bayılıyorum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum ama uzaklaşmayı deneyebilirim ikisinden de.Şimdi de diyetisyene başladım yeni, 5. Aydan sonra maşallah alınıyor. Ev yemeğimde patatesini yeme dediistersen listeyi özelden paylaşabilirim seninle
Patates pilav makarnayı pek tüketme canım benim gibi kilo almaya müsaitsen hemen yarıyor :) bulgur yenebilir glisemik indeksi düşük, şeker oranı da.
Dene canım. Özellikle kabızlık var diye activia içine koyuyorum ben
Oo maşallah Allah bağışlasınSelam kızlar 18 haftalık hamileyim 15 kasım da kısmetse 2 . Oğlum geliyor tüp bebek sonrası bir mucize2 bebisli uykusuz bir anne olacağım
Aynen önceden cikolatayı aylarca yemediğim olurdu ama şimdi çok canım istiyor bende yiyorum valla ne yapayım bebeşim doğsun inşallah veririm artıkValla hiç aramazdım tatlıyı, enerji veriyor sanırım:)
işte bazen makarna kolayıma geliyor çabucak piştiği, hemencik hazır olduğu için. patatese de bayılıyorum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum ama uzaklaşmayı deneyebilirim ikisinden de.
Listeyi alabilirim aslında özelden, düşündüğün için teşekkürler, belki fikir verir. Kan testi yapıldı mı sana? her bünye farklı ya sana özeldir diye düşünüyorum ama zaten çok sağlıklı şeyler yazmışlardır sana.
Aynen ben de 2ci hamilelik ve aksine görenler zayıflamış ve solgun görünüyorsun diyorlarYa bendee hic kilo almadimmm 2.hamilleigimm olmasjna ragmen
Bende 76 ile hamile kaldım şimdiden 81kilo oldum boyum 1.70. 90ı geçerim bu gidişle valla bende frenleyim diyorum doktorum da çok takıyo kiloya ama elimde değil kan şekerim mi düşüyor desem kan değerlerim de normal cıkıyor psikolojik galiba sürekli tatlı çikolata istiyor canım
Ne güzel valla almadıysan bebişin gelişimi iyi olsun yeter kilo bizim başımıza bela
Valla hiç aramazdım tatlıyı, enerji veriyor sanırım:)
işte bazen makarna kolayıma geliyor çabucak piştiği, hemencik hazır olduğu için. patatese de bayılıyorum. Onsuz bir hayat düşünemiyorum ama uzaklaşmayı deneyebilirim ikisinden de.
Listeyi alabilirim aslında özelden, düşündüğün için teşekkürler, belki fikir verir. Kan testi yapıldı mı sana? her bünye farklı ya sana özeldir diye düşünüyorum ama zaten çok sağlıklı şeyler yazmışlardır sana.
Benimde 11 haftalik 4d foto aynı bi an o zannettim benimki kız canım bence seninki de kız
Rahim genişliyor çok normal rahat olunBenim evetneden acaba
İlk hissettigin zmaan öyle olur canım normal sonra düzene binerKızlar, bebeğinin hareketleri başlayıp da düzensizlik yaşayan var mı? 3 gün önce netti hem de sabah akşam oldu. 3 gündür ses seda yok. O da bir ilkti zaten ☺
Ondan önce karıncalanma gibi şeyler hissetmiştim 2 kere.
Öyleymiş, azcık araştırdım 24. Haftadan sonra düzene giriyormuş sanırım... bekleyeceğiz hadi neyseİlk hissettigin zmaan öyle olur canım normal sonra düzene biner ☺
Benim de ilk basta öyleydi hatta kendi kendime panik oluyordum bişey mi oldu diye bu aralar sanki daha düzenli gibiÖyleymiş, azcık araştırdım 24. Haftadan sonra düzene giriyormuş sanırım... bekleyeceğiz hadi neyseinsan heyecan yapıyor.
Ah ahh şu herşeyi yiyip kilo almayanlara hep özenmişimdirKuzu benim boy 1,65 ama sana göre kısayımtatlıyı benim canım istemiyor mu sanıyorsunuz? Ana öğün vermeyin abur cubur yiyeyim o derece yani. Ama sağlık İçin mecburen dikkat ediyorum. Yoksa o kadar iradeli olsam 1,65 boyla max 55 kg olurdum
Meyve, hurma, ballı yoğurt şeker ihtiyacımı kesiyor. Deneyin
Ah ah bedenim kilo almıyor değil ben dikkat ettimbabalar gibi 70 kg ile hamile kalmışım. Canım aldığın kilo ilk 4 ayda bebeğe yaramıyor dediğim gibi ve fazla kilolu olduğumuzda gebelik şekerine sebep oluyor, gebelik şekeri de bebek için riskli bir durum. Hamilelikten sonra veririm, alayım diye düşünme bence naçizane. Benim dikkat sebebim hamilelik sonrası kilo ile uğraşmayayım değil yani bir de ailemde diyabetli var. Sizde var mı bilmiyorum. Gebelikte şeker çıkması muhtemel benim için.
Yapıldı canım. Kan tahlilimde değerlerim normal.sadece insülin direncim yüksekti. Ve diyetisyen hamile olduğuma göre yazdı. Bence yazdığı kan değerlerimde özel bir durum olmadığı İçin insülin direnci dışında genel yazdığı. İnsülin direncine rağmen meyve felan var yani :) diyet özelden paylaşayım, incelersin aç bırakmıyor kesinlikle hamileyim diye.
Günlük meyve porsiyon listesini genele paylaşıyorum naçizane, faydalı olur belki. Günde 2 porsiyon meyve verdi bana. Listeye göre o gün ne varsa ölçülü tüketiliyor.
Çünkü benim gibi insülin direnci olduğu halde günde 2 muz yiyorum diyen arkadaşlar vardı burada. Gebelik şekerini çıkarmayalım kuzuların anneleri
Çok yazdım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?