2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim sezeryan durumu var muhtemel 2 hafta önce olur Doğum. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun inşallah bebeklerimize

Benim gebelikler garip canım zaten geçen yıl hamile kaldığım ay hamile kaldım bu yıl da
Aaaaa ilki ne kadar şimdi?

Doktoruna danış bence canım son ıki ayda. Demek ki bir şeyi/şeyler kalorili olan fazla tüketmişsin. Buarada hamile kalış başlangıç rakamımız arasında 10 kg var

Benim bu sefer çok ciddi bel ağrım var. Çok kilo almamam gerek. Ve ne yazık ki ne kadar kilo o kadar zorlaşıyor son haftalar ve doğum

Doktoruna danış bence canım son ıki ayda. Demek ki bir şeyi/şeyler kalorili olan fazla tüketmişsin. Buarada hamile kalış başlangıç rakamımız arasında 10 kg var
Aslında şişkinlik çok fazlaydı. Son 6 haftada 7 kilo almış görünüyorum doktora gidince dosyamdan baktım. Ama şöyle ki benim yüzüklerin olmuyordu. Eşimin iri ellerinin yüzüğü bana oluyordu. Ayaklarım 2 numara büyüdü.

Benim de ayakkabılar olmuyor klasik 1 beden büyük aldım. Parmaklarım da sosis gibi hem de erken haftalarda şişlik erken başladı anlamadım cnm

niye hissedemezmissin ben 17. Haftadan beri net olarak hissediyorum bugun videoya bile aldim orda bile goruluyor tekmesi 18+2 yim bende sen bosver onlari yasayan hisseden sensin bazilari gercekten cok bilmis oluyo
Ya hissediyorum ama yok hissetmezsin diyolar yok damar atması o falan diyolar acayip sinirleniyorum ama ben kendimi biliyorum diyip geçiyorum teşekkür ederim evet hissetmezsin demediğin için

Ya zaten ben hissediyorum net hissediyorum hemde eşim henüz anlamadı ama böyle denmesi canımı sıkıyo yok damar atması yok sen öyle sanıyorsunlar moralimi çok bozdular iyi ki siz onlar gibi demediniz valla rahatladım teşekkür ederim

Oyyy başın sağ olsun. İnşallah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

Amin canım hepimize inşallah

Canım 12. Haftada değilsin ki maşallah. Bu haftada zaten normal hissetmen :) minik jelibonun hareketleri hayırlı olsun

Aynen canım tatlı konusunda biraz frenlemem lazım. Ya sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum birlikte yapıyoruz o gidiyo ben uyuyorum 12 1 e kadar uykum geliyo bide can sıkıntısı tek basına sıkılıyo insan

Aynen canım tatlı konusunda biraz frenlemem lazım. Ya sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum birlikte yapıyoruz o gidiyo ben uyuyorum 12 1 e kadar uykum geliyo bide can sıkıntısı tek basına sıkılıyo insan
:) halledersin sen

Hehehhe ilk çocuk olduğu çok belli oldu tadını çıkar

:) halledersin sen
İnşallah canım artık alırsam da kilo ne yapıyım doğumdan sonra veririm insallah kızım iyi olsun saglıklı doğsun önemli olan o Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin ❤

Ya hissediyorum ama yok hissetmezsin diyolar yok damar atması o falan diyolar acayip sinirleniyorum ama ben kendimi biliyorum diyip geçiyorum teşekkür ederim evet hissetmezsin demediğin için
ayy damar atmasi mi vallahi videodaki kiyafetim uygun olsa buraya atardim gidince doktoruna gosterirdin boyle damar atmasi olur mu diye

Hahah aynen canım ilk cocuk rahatca yatıyorım valla
Bir arkadaşım demişti "İlkinde yapmadigin her şeyi ikincide kucağında çocukla yapıyorsun" diye. İlkinde karnım ağrıyor diye evi supurmuyordum. Aynı ağrılar bunda da var. Amaaaaa kucağımda çocukla ev supuruyorum yemek yapıyorum koltuğa tutunup kalkardim bunda çocuk düşecek diye bir fırlayıp havada yakaladım ki bebeyi... Ahhhh eski günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…