Ben ilkinde 25 kilo falan aldım o yüzden bunda az almak istiyordum. Ama ilk üç ay mide bulantısı olunca bol bol peynir ekmek yedim. Benim istahim iyidir yemek yerim. Abur cubur çok yemiyorum. Eskiden çok çikolata yerdim ama artık mümkün olduğunca işlenmiş gıdadan uzak durmaya çalışıyorum. Ama arada kaçamak oluyor. Şeker ve ekmeği kesince zaten kilo alımı yavaşlıyor.
Bu kez 58,5 ile hamile kaldigimi düşünüyordum ama 5. haftada zaten 60 yazılmış doktorda. Şimdi 64 kiloyum.
Ama sıkıntı şu ki ben ilkinde de bu hızla gidiyordum son iki ay coştum.
Doktoruna danış bence canım son ıki ayda. Demek ki bir şeyi/şeyler kalorili olan fazla tüketmişsin. Buarada hamile kalış başlangıç rakamımız arasında 10 kg var
Doktoruna danış bence canım son ıki ayda. Demek ki bir şeyi/şeyler kalorili olan fazla tüketmişsin. Buarada hamile kalış başlangıç rakamımız arasında 10 kg var
Aslında şişkinlik çok fazlaydı. Son 6 haftada 7 kilo almış görünüyorum doktora gidince dosyamdan baktım. Ama şöyle ki benim yüzüklerin olmuyordu. Eşimin iri ellerinin yüzüğü bana oluyordu. Ayaklarım 2 numara büyüdü.
Aslında şişkinlik çok fazlaydı. Son 6 haftada 7 kilo almış görünüyorum doktora gidince dosyamdan baktım. Ama şöyle ki benim yüzüklerin olmuyordu. Eşimin iri ellerinin yüzüğü bana oluyordu. Ayaklarım 2 numara büyüdü.
niye hissedemezmissin ben 17. Haftadan beri net olarak hissediyorum bugun videoya bile aldim orda bile goruluyor tekmesi 18+2 yim bende sen bosver onlari yasayan hisseden sensin bazilari gercekten cok bilmis oluyo
Ya hissediyorum ama yok hissetmezsin diyolar yok damar atması o falan diyolar acayip sinirleniyorum ama ben kendimi biliyorum diyip geçiyorum teşekkür ederim evet hissetmezsin demediğin için
18 ile 21. Hafta arasında hissediliyor cnm, senin hissetmen su an erken değil. Normal yani
Sadece dışarıda iz çıkaracak kadar güçlü hareket etmiyor su an, senden başkasının hissetmesi pek mümkün değil bu haftada :)
Ya zaten ben hissediyorum net hissediyorum hemde eşim henüz anlamadı ama böyle denmesi canımı sıkıyo yok damar atması yok sen öyle sanıyorsunlar moralimi çok bozdular iyi ki siz onlar gibi demediniz valla rahatladım teşekkür ederim
Ya zaten ben hissediyorum net hissediyorum hemde eşim henüz anlamadı ama böyle denmesi canımı sıkıyo yok damar atması yok sen öyle sanıyorsunlar moralimi çok bozdular iyi ki siz onlar gibi demediniz valla rahatladım teşekkür ederim
En azından evde de olsa tur at, az hareket et evde olman hem avantaj hem dezavantaj :) yiyip de kilo almayanların uzaylı olduğuna dair şüphelerim var uykun mu geliyor cnm yoksa erken kalktığın İçin mi yatıyorsun. Belki biraz geç kahvaltı sonra daha iyi olur. Bu haftalardan sonra çok dikkat etmek pek mümkün değil. Paket gıda be tatlılardan uzak dursan en azından kar canım
Aynen canım tatlı konusunda biraz frenlemem lazım. Ya sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum birlikte yapıyoruz o gidiyo ben uyuyorum 12 1 e kadar uykum geliyo bide can sıkıntısı tek basına sıkılıyo insan
Aynen canım tatlı konusunda biraz frenlemem lazım. Ya sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum birlikte yapıyoruz o gidiyo ben uyuyorum 12 1 e kadar uykum geliyo bide can sıkıntısı tek basına sıkılıyo insan
İnşallah canım artık alırsam da kilo ne yapıyım doğumdan sonra veririm insallah kızım iyi olsun saglıklı doğsun önemli olan o Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin ❤
İnşallah canım artık alırsam da kilo ne yapıyım doğumdan sonra veririm insallah kızım iyi olsun saglıklı doğsun önemli olan o Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin ❤
Ya hissediyorum ama yok hissetmezsin diyolar yok damar atması o falan diyolar acayip sinirleniyorum ama ben kendimi biliyorum diyip geçiyorum teşekkür ederim evet hissetmezsin demediğin için
Bir arkadaşım demişti "İlkinde yapmadigin her şeyi ikincide kucağında çocukla yapıyorsun" diye. İlkinde karnım ağrıyor diye evi supurmuyordum. Aynı ağrılar bunda da var. Amaaaaa kucağımda çocukla ev supuruyorum yemek yapıyorum koltuğa tutunup kalkardim bunda çocuk düşecek diye bir fırlayıp havada yakaladım ki bebeyi... Ahhhh eski günler