2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
anladim canim bende 3 aydan sonra bebek icin pek faydasi olmuyormus diye biliyorum folik asitin
Ben de 3 ay biliyordum canim
Sadece folik ilk 3 ay. Sonra folik içeren muştivitamin berkiyor zaten cnm
Bana bi de vitamin d verdi ve onun da içinde var ben aradım işte var diye devam ede bilirsin diyerini de dedi bi zararı yokmuş dedi
yelek ben kızımda da 3 ay kullanmıştım ve o zaman dk.um başkaydı o da 3 ay yeter demişti o yüzden bu devam deyince merak etdim hangisi doğru söylüyormuş diye

Ben iki gündür yürüyorum canım doktor her gün bir saat yürüyüş yap dedi hergün yürümeye çalışcam normal dogum icin gerekliymiş merdiven cık asansör kullanma klozet kullanma falan dedi bide bana
Klozet kullanmamak biraz zor benim için maalesef. Yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ben de..

Kızlar benim karnım ağrıyor ya. Gaz var gibi ama gaz yok aşırı yemişim gibi ama yemek yemeden de ağrıyor. Kasılma gerilme Ağrı arası bir şey. Var mı karnında böyle ağrı olan.
Hatta şöyle tarif edeyim. Doktor ultrason bakarken usg aletini karnimiza bastırıyor ya. Aha onun sürekli olduğunu düşünün. Var mı bu tarz ağrısı olan?

Kızlar bende diş ağrısı oldu ne yapsam bilmiyorum kulağıma vuruyor ağrısı sanırım dolgu hava alıyor

Canım oturup kalkmak normal dogumu kolaylaştırıyormuş o yüzden sadece tuvalet icin değil normalde de tuvalete oturur gibi oturup kalkarak egzersiz yapmak gerekiyormuş zaten normal dogum için
Canım o squat. Doğumu baslatmada dahi etkili. Şu an yapma. 36dan sonra yapılır.

Kızlar bende diş ağrısı oldu ne yapsam bilmiyorum kulağıma vuruyor ağrısı sanırım dolgu hava alıyor
Bir git doktora kontrol etsin. Şu an dişe müdahale edilebilecek bir aydayiz. Dış doktorunun tavsiyesine göre doğum doktoruna Daniş tedaviden önce.

Bir git doktora kontrol etsin. Şu an dişe müdahale edilebilecek bir aydayiz. Dış doktorunun tavsiyesine göre doğum doktoruna Daniş tedaviden önce.
Yarın doktora gideyim en iyisi birşey yerken cok zorlanıyorum cumartesi de kontrolüm vardı zaten

Canım ben yeni dolgu yaptırdım. 4 ile 6. Ay arasında bir morfin kullanmak şartı ile yapılıyor ded doktor. Sorun yok yani

Sonraki aylarda izin verilmiyormuş

Evet iyi oldu hatirlatman Bana lazim olan da şekeri oranının yüksek olması zaten kanda şekerim düşünce fenalaşıyorum

Benim hem insülin direncim var hem de akşama doğru şekerim düşüyor

Şekerim düşmemesi gün içi ara öğün meyve yiyorum ama dozunda :) aniden yükselirse de kötü yapıyor beni.

Canım ben yeni dolgu yaptırdım. 4 ile 6. Ay arasında bir morfin kullanmak şartı ile yapılıyor ded doktor. Sorun yok yani

Sonraki aylarda izin verilmiyormuş
Tşk ederim gebeliğim riskli geçiyor benim bi doktorumu arayıp ona göre giderim artık dış için ağrı o kadar arttı ki kulağım başım patlayacak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…