2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tşk ederim gebeliğim riskli geçiyor benim bi doktorumu arayıp ona göre giderim artık dış için ağrı o kadar arttı ki kulağım başım patlayacak sanki
Canım benim de riskli başladı kanamalar vs, 34. Haftaya kadar progestan kullanmaya da devam edeceğim. Doktor uzun yol uzun uçuş vermedi ilk 3 ayda riskli olduğundan daha bebek birkaç gramken bile. Dişin ağrısı ilerletse ileri ki haftalarda hiç yapılamayacak sen doktoruna danış mutlaka tabi, izin verirse hemen yaptır ❤

Ben daha bebegimi hissetmiyorum yaaa 19+4 .. baska kim hissetmiyo??
Canım normal, 21-22 ye kadar hissedilmeyebiliyır. Benim ikinci gebelik olmasına rağmen 17. Haftadayım hala tık yok. Sözde ikincide rahim ve cilt esneklik kazandığı içim daha erken hissedilir deniyordu max bir iki haftaya hissedersin kıpırtıları :) ama tekmedir, yumruktur bekleme, minik kıpırtılar olacak, belki de hissediyorsun ama anlamlandıramadın :)

Sa
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini aynı süreçten geçiyoruz rabbim evlatlarımızı korusun bize bağışlasin inşallah

Ben daha bebegimi hissetmiyorum yaaa 19+4 .. baska kim hissetmiyo??
Ben de minik minik hissettim 3 -4 kere ama aralıklı aralıklı.
Bi gün hissettim 1 hafta hissetmedim. Bi gün 2 kere hissettim 3 gün hissetmedim. Böyle olunca da tedirgin oluyorum. Dikkatim hep orda.
Bugün 20+1 artık başlasın bir düzen lütfeeen

selam kızlar nasılsınız? ben sanırım kalp atışıyla karıştırıyorum hissediyorsam da bu ay kontrolü uzun tuttum haftaya kontrolüm napıyo acaba ufaklık

Tetanoz aşısını saglık ocağındaki ebe bebeğin hareketleri hissedilince yapıyoruz demişti kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…