Canım benim de riskli başladı kanamalar vs, 34. Haftaya kadar progestan kullanmaya da devam edeceğim. Doktor uzun yol uzun uçuş vermedi ilk 3 ayda riskli olduğundan daha bebek birkaç gramken bile. Dişin ağrısı ilerletse ileri ki haftalarda hiç yapılamayacak sen doktoruna danış mutlaka tabi, izin verirse hemen yaptır ❤
Canım normal, 21-22 ye kadar hissedilmeyebiliyır. Benim ikinci gebelik olmasına rağmen 17. Haftadayım hala tık yok. Sözde ikincide rahim ve cilt esneklik kazandığı içim daha erken hissedilir deniyordu max bir iki haftaya hissedersin kıpırtıları :) ama tekmedir, yumruktur bekleme, minik kıpırtılar olacak, belki de hissediyorsun ama anlamlandıramadın :)
Canım benim de riskli başladı kanamalar vs, 34. Haftaya kadar progestan kullanmaya da devam edeceğim. Doktor uzun yol uzun uçuş vermedi ilk 3 ayda riskli olduğundan daha bebek birkaç gramken bile. Dişin ağrısı ilerletse ileri ki haftalarda hiç yapılamayacak sen doktoruna danış mutlaka tabi, izin verirse hemen yaptır ❤
Ben de minik minik hissettim 3 -4 kere ama aralıklı aralıklı.
Bi gün hissettim 1 hafta hissetmedim. Bi gün 2 kere hissettim 3 gün hissetmedim. Böyle olunca da tedirgin oluyorum. Dikkatim hep orda.
Bugün 20+1 artık başlasın bir düzen lütfeeen
Tamam canım İlk olunca insan dogum hakkında bişey bilmiyor biraz korkuyo yine de ben normal olmasını cok istiyorum tabi hayırlısı olsun o zaman gelsin de bi