2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar 55le hamile kalıp 52ye düştüm koku hassasiyetinden dolayi. Su an 56ya dayandım demek ki kilo vermeseymişim 60i görürmüşüm çoktan
Ama hala gobektom azcık:)))

Benim de ilk basta öyleydi hatta kendi kendime panik oluyordum bişey mi oldu diye bu aralar sanki daha düzenli gibi☺
Ooh maşallah ne güzel. Bu akşam azcık hissettim yine... umarım sıklaşır artık da daha rahat olur içimiz:)
ben de yaptım öyle kahvaltı yapıp uyuduğum oldu. Ben de evdeyim genelde çalılırsam da genelde evden çalışıyorum bu ara. Aslında günde yarım saat yürüyüş yapsak fena olmaz.

Bende de aynı şekilde oluyo canm ben uzanırken hissediyorum genelde ayaktayken hisettiğim olmadı hiç bir kere sandalyede otururken hissettim o kadar dünden beri de hissetmiyorum desem yeri
Az kaldı birkaç haftaya düzene girecekler bence ha gayret heyecanı hiç bitmeyen, baya aksiyonlu birşeymiş bu hamilelik

Merhaba hanımlar ben yavrumun bir kaç kez hareketini hissettim özellikle açken ve sabahları ama doktorum ve hemşirem hissetmezsin diyip duruyor sinir oluyorum ama he diyip geçiyorum 18+3 haftalığız sizler ne alemdesiniz
Yaa bence hissedebilirsin...
niye hissedemezmişsin? Açıklamaları ne ki acaba? Hissedilebileceği de yazıyor her yerde. 18-24. Hafta diyor.
bir kac gun once esim elini karnima koydugunda hissetti tekmelerini hemde bir kac kez bugunde videoya aldim ordada goruluyor
ayyyy ne tatlı bit maşallah
Erken Doğumla kaybettik canım. Rabbim buna ömür versin ❤
Benim dk nedense devam et dedi zaten deyişiyorum da dk.umu
benimki de devam ettiriyor.

Ben iki gündür yürüyorum canım doktor her gün bir saat yürüyüş yap dedi hergün yürümeye çalışcam normal dogum icin gerekliymiş merdiven cık asansör kullanma klozet kullanma falan dedi bide bana

Ay kıyamam işte insan cocugu için mecbur yapıyor herşeyi oda cocuk ilgi bekliyor sürekli arkasında dolanmak gerekiyor haklısın bende işte şurda bi kaç ay daha yatıyım sonra uykusuz geceler bekliyor beni diyorum ama yine de çok şükür iyiyim temizliğimi her işimi kendim hallettim şimdiye kadar bundan sonra da böyle gider inşallah

Ben iki gündür yürüyorum canım doktor her gün bir saat yürüyüş yap dedi hergün yürümeye çalışcam normal dogum icin gerekliymiş merdiven cık asansör kullanma klozet kullanma falan dedi bide bana
Neden klozet kullanma dedi cnm

Canım oturup kalkmak normal dogumu kolaylaştırıyormuş o yüzden sadece tuvalet icin değil normalde de tuvalete oturur gibi oturup kalkarak egzersiz yapmak gerekiyormuş zaten normal dogum için
İlk 3 ayda önemli bence hazır her türlü hareket yapabilyorken :)

Geçen yıl 3 aya kadar spora gidiyordum, görüntüm daha iyiydi hamilelikte. Bu yıl kiloludan devşirme hamile gibiyim. Daha çok geriliyor cildim üstelik. Sen yapabildiklerini yap tabi

Bende kiloluyum şu an ama hareket egzersiz yürüyüş gibi şeylerde sıkıntı olmuyor yapmaya çalışıyorum canım bakalım insallah böyle gider son aylar da daha önemli tabi yürüyüş hareket falan normal dogum icin ben cok istiyorum normal olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…