Sancı dediğin regl ağrısının güçlüsü. Ben 7 saat sancı çektim . Kimi çok çekimden Doğum oluyor. Ben sancıdan değil Doğum gerçekleşirken nasıl olacak diye korkardım meğerse Doğum hızlı oluyormus sancı süresi geçince. Rabbim hayırlısını nasip etsin ❤
Selam kızlar.
Pazar günü kardeşim geldi. Dün de ameliyat oldu ayağından. Hastanedeyiz 2 gündür. Nasipse yarın ebe geçeriz. Bacağında bi cihaz var şimdi. Bende kalacak bi kaç ay.
sizler nasılsınız. Herkes iyidir umarım. Her şey yolundadır inşallah herkes için. Benim ayrıntılı pazartesi günü. Heyecan ve korkuyla bekliyorum biraz.
Selam kızlar.
Pazar günü kardeşim geldi. Dün de ameliyat oldu ayağından. Hastanedeyiz 2 gündür. Nasipse yarın ebe geçeriz. Bacağında bi cihaz var şimdi. Bende kalacak bi kaç ay.
sizler nasılsınız. Herkes iyidir umarım. Her şey yolundadır inşallah herkes için. Benim ayrıntılı pazartesi günü. Heyecan ve korkuyla bekliyorum biraz.
Geçmiş olsun canım Allah iyiliğini versin . Ben ayrıntılı icin devlette sıra bulamadım artık özelde yaptırırım heralde hayırlısı olsun bakalım insallah herşey güzel olur hepimiz için
Yarin muayenem var , tam cinsiyet ogrenecegim insallah.. Bi de hic hareket hissetmiyorum bu normal mi onu soracagim.. .. bi d tatilde nelere dikkat etmeliyim, guneskremi ne secmeliyim onu sorcam.. Bi suru soru birikti Imom kullaniyorum mineral takvyesi bitti su an yeni kutu alsam mi.. mineral takviye kullanan ve devam eden var mi arkadaslat
Bende cok dua ediyorum da işte insan tecrübesiz olunca bi korku oluyo icinde nasıl oldugunu ne yaşayacağımı bilmedigim icin yine de hayırlısı olsun hepimiz icin sağlıklı doğumlar yapalım insallah ❤
Bence tecrubesiz olman daha iyi bilmemem o zaman ani yasarsin yeterki hamilelik doneminde ve sonrasunda sana neler yapman gerektigini sana anlatacak tecrubeli biri olsun
Yarin muayenem var , tam cinsiyet ogrenecegim insallah.. Bi de hic hareket hissetmiyorum bu normal mi onu soracagim.. .. bi d tatilde nelere dikkat etmeliyim, guneskremi ne secmeliyim onu sorcam.. Bi suru soru birikti Imom kullaniyorum mineral takvyesi bitti su an yeni kutu alsam mi.. mineral takviye kullanan ve devam eden var mi arkadaslat
Ben suan 19 +4 um benim ilk cocugum tam 16 haftalikken hisedebiliyordum ama ikinci yi gec hissettim degisebiliyor hamileliklerde demekki simdi net hissedebiliyorum bi haftadir
Sevgili meleğim ve yelek kardeşlerim
Normalden korkmayın, Doğum gerçekleşene kadar klasik sancı çekiyorsunuz. Doğum sancı olduğu gibi olmuyor, Ağrı yoruyor sadece. Zaten Doğum başladıktan sonra hızlıca gerçekleşiyor istesenizde içinizde tutamazsınız imlan olırsa normal istiyorum, sağlık gereği sezeryan olursa başka
Ben cımbızla alıyordum çok değilse makine ile küçük kılları alma :)
Geçmiş olsun canım Allah iyiliğini versin . Ben ayrıntılı icin devlette sıra bulamadım artık özelde yaptırırım heralde hayırlısı olsun bakalım insallah herşey güzel olur hepimiz için
Sağolasın canım. Sağlık olsun. Özele gidersin sende. Benim ki zaten perinatolog olduğu için kendisi yapacak. Bir de risk olduğu için kalbine daha çok odaklanıyor. Kardiyolog varmış. O da bakacak ayrıca. Sağlıklı haberler alırız inşallah.
Merhaba kızlar geçen pazartesi baya kanamam olmuştu hastanede yatmıştım. Doktor plasenta previa ama kanalı kapatmıyor demişti. Bu sabah çok az bir kanama gördüm yıkıldım resmen. Bebeğimi hissediyorum doktor aktif kanama olmadığı sürece yat sorun olmaz dedi ama insan rahat edemiyor
Kızlar ben 20. Haftadayım. Karnım büyüdü haliyle ve çok kasiliyo. Yani içerden kaslar gergin ozellikle karnimin ust yan bolgeleri midemin etrafi yay gibi gerilmiş hissi veriyor. Sizde varmi boyle bi his yasayan. Ben mi çok.sistim acep
Sağolasın canım. Sağlık olsun. Özele gidersin sende. Benim ki zaten perinatolog olduğu için kendisi yapacak. Bir de risk olduğu için kalbine daha çok odaklanıyor. Kardiyolog varmış. O da bakacak ayrıca. Sağlıklı haberler alırız inşallah.
Hayırlısı olsun hakkınızda. 17 de hissetmemek normal. Diğerlerini öğrenmen, doktorunun dediklerine göre hareket etmen en iyisi
Bence tecrubesiz olman daha iyi bilmemem o zaman ani yasarsin yeterki hamilelik doneminde ve sonrasunda sana neler yapman gerektigini sana anlatacak tecrubeli biri olsun
Bunu bi arkadasım da söyledi bilmediğin daha iyi basına ne gelmesinden habersiz oluyo insan ikinci de bildigi icin daha cok korkuyo demişti Annem var canım hep yanımda insallah o zaman da yanımda olcak ona güveniyorum zaten
Ben de minik minik hissettim 3 -4 kere ama aralıklı aralıklı.
Bi gün hissettim 1 hafta hissetmedim. Bi gün 2 kere hissettim 3 gün hissetmedim. Böyle olunca da tedirgin oluyorum. Dikkatim hep orda.
Bugün 20+1 artık başlasın bir düzen lütfeeen
Kızlar eşim iş yerini kapatacak haftaya battık malesef başka bir iş için şehir dışına çıktı dua edin nolur işi olsun psikolojisi iyice bozuldu onu böyle görmeye dayanamıyorum
Kızlar eşim iş yerini kapatacak haftaya battık malesef başka bir iş için şehir dışına çıktı dua edin nolur işi olsun psikolojisi iyice bozuldu onu böyle görmeye dayanamıyorum
Halini görsen günden güne eriyor önümde ne doğru düzgün yemek yiyor ne uyku düzeni kaldı intihar etmeyi bile düşünmüş borç için arıyorlar ya çok ağrına gidiyor herkeze borçlandık