Canım stres yapma, çalışmıyorsan güzel evde uzan dinlen. Benim de geçen hafta küçük bir tek seferlik günlük pedde kan gördüm devam etmedi Allahtan. Progestan içmeme rağmen bir de bende rahimde dikiş var yani... yorulma uzan uzanabildiğin kadar
Anladim canım merak etme ben kızımda 7 aya kadar her ay ve hatta 2 hafta ard arda kanama yaşıyordum çok şükr şimdi 4 yaşında akıllı güzel bi bıdığım var Darısı başına Allah çocuklarımızı bize bağışlasın
Anladim canım merak etme ben kızımda 7 aya kadar her ay ve hatta 2 hafta ard arda kanama yaşıyordum çok şükr şimdi 4 yaşında akıllı güzel bi bıdığım var Darısı başına Allah çocuklarımızı bize bağışlasın
Evet yapıldı yatdım ama bi işe yaramamıştı 7 ayda bi fitil yazmıştı başka bi dk onu kullandıktan sonra geçti ama zaten geçeceyi varmış 7 ayda bitdi rahimde hematom vardı kan birikmesi
Yarin muayenem var , tam cinsiyet ogrenecegim insallah.. Bi de hic hareket hissetmiyorum bu normal mi onu soracagim.. .. bi d tatilde nelere dikkat etmeliyim, guneskremi ne secmeliyim onu sorcam.. Bi suru soru birikti Imom kullaniyorum mineral takvyesi bitti su an yeni kutu alsam mi.. mineral takviye kullanan ve devam eden var mi arkadaslat
Kızlar eşim iş yerini kapatacak haftaya battık malesef başka bir iş için şehir dışına çıktı dua edin nolur işi olsun psikolojisi iyice bozuldu onu böyle görmeye dayanamıyorum
Sevgili meleğim ve yelek kardeşlerim
Normalden korkmayın, Doğum gerçekleşene kadar klasik sancı çekiyorsunuz. Doğum sancı olduğu gibi olmuyor, Ağrı yoruyor sadece. Zaten Doğum başladıktan sonra hızlıca gerçekleşiyor istesenizde içinizde tutamazsınız imlan olırsa normal istiyorum, sağlık gereği sezeryan olursa başka
Ben cımbızla alıyordum çok değilse makine ile küçük kılları alma :)
Kesinlikle. Bir de o sancı hep çok şiddetli olacak diye düşünmeyin. Normal adet sancısı gibi başlayacak. 18 saat sancı çekmiş bir insanım hiiiiic korkmuyorum. Son yarım saat falan yordu beni. Hem sık hem yoğun olduğu için. Filmlerdeki gibi saatlerce bagris cagria bir sancı değil yani.
Allah izin verirse ben yine normal isterim. yelekAyla-
Selam kızlar.
Pazar günü kardeşim geldi. Dün de ameliyat oldu ayağından. Hastanedeyiz 2 gündür. Nasipse yarın ebe geçeriz. Bacağında bi cihaz var şimdi. Bende kalacak bi kaç ay.
sizler nasılsınız. Herkes iyidir umarım. Her şey yolundadır inşallah herkes için. Benim ayrıntılı pazartesi günü. Heyecan ve korkuyla bekliyorum biraz.
Canım aynı durumdayız ben şubattan beri uğraşıyorum bu dertle hatta son iki yıldır deyim esnaflık çok zor eşimin on yıldır bilişim sektöründe kendi işi vardı ve iki yıl önce kapayıp ankara dan istanbul a gitme kararı aldı tüm ailemiz yakın olanlar burda neyse kaynım iki yıl önce avm de bir iş yeri buldu elimizde olanı oraya yatırıp kriz lede karşılaşınca son çare şubat 'ta bir sürü borç ile avm yi de kapattık. Geçen hafta aniden istanbul a gitme kararı aldı zaten şubattan beri gidip gidip geliyordu ev açıp bizi götürüyor ama henüz orda düzenli bir işimiz yok kurulum aşamasında paramız yok arkadaşları eş dost yardımcı olmak istiyor üç kuruş beş kuruş mal vardı sattık onlardan gelecek biraz para var ama hadi gelmese nolacak istanbul ankara gibi değil üstelik kiraya gideceğim öyle bunaldim bilmiyorum tek başına da değildim çocuklar okullar herşey sorun hayırlısı inşallah dua edelim benim eşimin boğa burcu yükselen i kova zor bir süreçten geçtiğini biliyorum ama inşallah bitecek birgün
Kızlar eşim iş yerini kapatacak haftaya battık malesef başka bir iş için şehir dışına çıktı dua edin nolur işi olsun psikolojisi iyice bozuldu onu böyle görmeye dayanamıyorum
Ayyy benimki zaten çok yüksek olur, ağrı kesicisiz geçiremezdim... onun çok daha yüksek olanıysa bu vücut n’apar?
Annem demişti bi kere, seninki doğum ağrısı gibi diye...
Benim de bugün 3. gün oldu hissetmiyorum..
En geç 24. Haftadan sonra düzene girer diye okudum. Artık bütün beklentimi 24. hafta sonrasına bağladım.
Canım aynı durumdayız ben şubattan beri uğraşıyorum bu dertle hatta son iki yıldır deyim esnaflık çok zor eşimin on yıldır bilişim sektöründe kendi işi vardı ve iki yıl önce kapayıp ankara dan istanbul a gitme kararı aldı tüm ailemiz yakın olanlar burda neyse kaynım iki yıl önce avm de bir iş yeri buldu elimizde olanı oraya yatırıp kriz lede karşılaşınca son çare şubat 'ta bir sürü borç ile avm yi de kapattık. Geçen hafta aniden istanbul a gitme kararı aldı zaten şubattan beri gidip gidip geliyordu ev açıp bizi götürüyor ama henüz orda düzenli bir işimiz yok kurulum aşamasında paramız yok arkadaşları eş dost yardımcı olmak istiyor üç kuruş beş kuruş mal vardı sattık onlardan gelecek biraz para var ama hadi gelmese nolacak istanbul ankara gibi değil üstelik kiraya gideceğim öyle bunaldim bilmiyorum tek başına da değildim çocuklar okullar herşey sorun hayırlısı inşallah dua edelim benim eşimin boğa burcu yükselen i kova zor bir süreçten geçtiğini biliyorum ama inşallah bitecek birgün
Kesinlikle. Bir de o sancı hep çok şiddetli olacak diye düşünmeyin. Normal adet sancısı gibi başlayacak. 18 saat sancı çekmiş bir insanım hiiiiic korkmuyorum. Son yarım saat falan yordu beni. Hem sık hem yoğun olduğu için. Filmlerdeki gibi saatlerce bagris cagria bir sancı değil yani.
Allah izin verirse ben yine normal isterim. yelekAyla-
Aynen çok şükr ben de normal yaptım acı tabii ki de oluyor ama sezeryanla doğum yapanlardam hem daha erken atlatıyırsonuz lohusalık dönemini hem daha erken iyileşiyor ve acıyı yalnız doğum yaptığınız zaman hiss ediyorsunuz o yüzden etarfımdaki anneleri de ikna ediyorum bu konuda
Merhaba kızlar geçen pazartesi baya kanamam olmuştu hastanede yatmıştım. Doktor plasenta previa ama kanalı kapatmıyor demişti. Bu sabah çok az bir kanama gördüm yıkıldım resmen. Bebeğimi hissediyorum doktor aktif kanama olmadığı sürece yat sorun olmaz dedi ama insan rahat edemiyor
Canım geçmiş olsun inşalalh devamı olmaz kanamanın sürekli yat bende 15. Haftama kadar hep kanamalı şekilde geçirdim bebeğim aşağıdaydı yani rabbim esirgesin sizi bil dua et kendini herseyden esirge zaruri ihtiyaçlarının dışında ayağa kalkmamaya çalış