2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağol canım raporluyum zaten sonra yaz tatili. Sürekli yat dedi doktor böyle de sürekli kuruyor insan

Canım kanama oldu ya o yüzden
Anladim canım merak etme ben kızımda 7 aya kadar her ay ve hatta 2 hafta ard arda kanama yaşıyordum çok şükr şimdi 4 yaşında akıllı güzel bi bıdığım var Darısı başına Allah çocuklarımızı bize bağışlasın

Aminn canım senin neden kanaman vardı canım. Müdahale yapıldı mı. Yattın mı hep

Aminn canım senin neden kanaman vardı canım. Müdahale yapıldı mı. Yattın mı hep
Evet yapıldı yatdım ama bi işe yaramamıştı 7 ayda bi fitil yazmıştı başka bi dk onu kullandıktan sonra geçti ama zaten geçeceyi varmış 7 ayda bitdi rahimde hematom vardı kan birikmesi

Ben kullaniyorum hala omepa vm

Kesinlikle. Bir de o sancı hep çok şiddetli olacak diye düşünmeyin. Normal adet sancısı gibi başlayacak. 18 saat sancı çekmiş bir insanım hiiiiic korkmuyorum. Son yarım saat falan yordu beni. Hem sık hem yoğun olduğu için. Filmlerdeki gibi saatlerce bagris cagria bir sancı değil yani.
Allah izin verirse ben yine normal isterim.
yelek Ayla-

İyi haberlerle gel canım, benim de salı günü

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim muhtaç etmesin kimseye huzurum olsun yeter fazlasında gözüm yok Rabbim bütün darda olanların yardımcısı olsun
Canım aynı durumdayız ben şubattan beri uğraşıyorum bu dertle hatta son iki yıldır deyim esnaflık çok zor eşimin on yıldır bilişim sektöründe kendi işi vardı ve iki yıl önce kapayıp ankara dan istanbul a gitme kararı aldı tüm ailemiz yakın olanlar burda neyse kaynım iki yıl önce avm de bir iş yeri buldu elimizde olanı oraya yatırıp kriz lede karşılaşınca son çare şubat 'ta bir sürü borç ile avm yi de kapattık. Geçen hafta aniden istanbul a gitme kararı aldı zaten şubattan beri gidip gidip geliyordu ev açıp bizi götürüyor ama henüz orda düzenli bir işimiz yok kurulum aşamasında paramız yok arkadaşları eş dost yardımcı olmak istiyor üç kuruş beş kuruş mal vardı sattık onlardan gelecek biraz para var ama hadi gelmese nolacak istanbul ankara gibi değil üstelik kiraya gideceğim öyle bunaldim bilmiyorum tek başına da değildim çocuklar okullar herşey sorun hayırlısı inşallah dua edelim benim eşimin boğa burcu yükselen i kova zor bir süreçten geçtiğini biliyorum ama inşallah bitecek birgün

Kızlar eşim iş yerini kapatacak haftaya battık malesef başka bir iş için şehir dışına çıktı dua edin nolur işi olsun psikolojisi iyice bozuldu onu böyle görmeye dayanamıyorum
Allah hayırlı bol kazanç versin inşaallah.

cnm insan korkuyor birseymi oldu diye pzt gitcem bir goreyim

Çok iyi anlarım seni gerçekten çok zor Rabbim inşallah eşlerimize hayırlı kapılar açar dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor

Aynen çok şükr ben de normal yaptım acı tabii ki de oluyor ama sezeryanla doğum yapanlardam hem daha erken atlatıyırsonuz lohusalık dönemini hem daha erken iyileşiyor ve acıyı yalnız doğum yaptığınız zaman hiss ediyorsunuz o yüzden etarfımdaki anneleri de ikna ediyorum bu konuda

Canım geçmiş olsun inşalalh devamı olmaz kanamanın sürekli yat bende 15. Haftama kadar hep kanamalı şekilde geçirdim bebeğim aşağıdaydı yani rabbim esirgesin sizi bil dua et kendini herseyden esirge zaruri ihtiyaçlarının dışında ayağa kalkmamaya çalış

Kızlar eşim iş yerini kapatacak haftaya battık malesef başka bir iş için şehir dışına çıktı dua edin nolur işi olsun psikolojisi iyice bozuldu onu böyle görmeye dayanamıyorum
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor kendini fazla üzmemeye calis canim bebeğin için rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…