2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Halini görsen günden güne eriyor önümde ne doğru düzgün yemek yiyor ne uyku düzeni kaldı intihar etmeyi bile düşünmüş borç için arıyorlar ya çok ağrına gidiyor herkeze borçlandık
ne iş yapıyordu. Allah kimseyi darlıkla imtihan etmesin

Halini görsen günden güne eriyor önümde ne doğru düzgün yemek yiyor ne uyku düzeni kaldı intihar etmeyi bile düşünmüş borç için arıyorlar ya çok ağrına gidiyor herkeze borçlandık
Anladım canım kolay değil ama işte bazen elden bişey gelmiyor veren de Allah alan da Allah dur bakalım bebek kısmetiyle doğar derler sabredin biraz inşallah güzel günler sizi bekliyordur sen eşine destek olmaya çalış yanında ol

Kızlar eşim iş yerini kapatacak haftaya battık malesef başka bir iş için şehir dışına çıktı dua edin nolur işi olsun psikolojisi iyice bozuldu onu böyle görmeye dayanamıyorum
Allah yardımcınız olsun canım bebek kismetiyle gelir derler daha iyisi olacağı içindir belki allah büyük

Çok merak edilecek birşey yok regldeki kasık ve bel ağrısının birazcık yüksek dozda olanı. Farklı bir Ağrı yok doz farkı var
Ayyy benimki zaten çok yüksek olur, ağrı kesicisiz geçiremezdim... onun çok daha yüksek olanıysa bu vücut n’apar?
Annem demişti bi kere, seninki doğum ağrısı gibi diye...
aynen cnm 2gundur hissetmiyorum bunu okudun rahatladım b3n 19+2 normal mi yani
Benim de bugün 3. gün oldu hissetmiyorum..
En geç 24. Haftadan sonra düzene girer diye okudum. Artık bütün beklentimi 24. hafta sonrasına bağladım.

Kızlar eşim iş yerini kapatacak haftaya battık malesef başka bir iş için şehir dışına çıktı dua edin nolur işi olsun psikolojisi iyice bozuldu onu böyle görmeye dayanamıyorum
Canım, umarım bi çözüm bulur, sen üzülmemeye çalış bebeğini düşün. O hissetmesin üzüldüğünü. Her sıkıntılı durumun arkasından bir ferahlık gelir. Geceden sonra gündüz, yağmurdan sonra güneş gelir.
Çok geçmiş olsun canım. Bebeğini hissediyorsan iyidir endişelenme canım çok korkarsan da doktora git yine bencd. Bir dahaki randevun ne zaman?

Pazartesi randevum var. Sorunsuz giderken bu kanama ile herşey mahvoldu. Çok stres oluyor insan her an kan görecek gibi

Rabbim çocuğunun rızkını daha iyi bi şekilde versin inşallah canım. Tez zamanda feraha çıkarsınız inşallah

Pazartesi randevum var. Sorunsuz giderken bu kanama ile herşey mahvoldu. Çok stres oluyor insan her an kan görecek gibi
Kendini yoracak bişeyler mi yaptın canım agır falan mı kaldırdın bi akrabamız 6 aylık hamile geçen gün kanaması olmuş yorulmuşun ondan olmuş demiş doktor bol bol dinlen yat demiş sende dikkat et kendini zorlayacak seyler yapma

Canım stres yapma, çalışmıyorsan güzel evde uzan dinlen. Benim de geçen hafta küçük bir tek seferlik günlük pedde kan gördüm devam etmedi Allahtan. Progestan içmeme rağmen bir de bende rahimde dikiş var yani... yorulma uzan uzanabildiğin kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…