Onun da ph'sı bebeğe uymuyordu çok sağlıklı evet ama onu yenidogana kullanmak için azıcık ilitiyorduk 40 dereceye kadar falan ama fazla değil. Offff ben çok ince eledim sık dokudum bir bilseniz
Ben polar battaniye almıştım.. ben kışın genelde polat hırka giydiğim için hep polar düşünüyorum, güzel ısıtıyor ama bakalım. Deneyimleyeceğiz.
Şimdi ilk 1 ayı düşünsem yeter aslında.
Yine ilk iki ay diye bakın. Ne olur ne olmaz :))
Pamuklu giydirip bir penye battaniye sararsiniz sonra dışarı çıkarken de polara. Sorun olmaz öyle içinizi ferah tutun.
Aynı gidecek merak etmeyin :)) ben çok hassas bir anneyim. Oğlun her şeyine fazlasiyla dikkat ettim. Çok şükür ki etmişim ilk aylar sorun yaşamadık meğer alerjikmis benim bebe kıyafetleri çok küçük almayın, kendinize güvenli bebek alisveris sitesi bulun ki ben e bebek tercih ettim orada belli matkalar %100 pamuk urunlerden. Kıyafetlerin üstünde ip çıkıntı elyaf gereksiz baskı olmasın. İlk aylar mümkün olduğunca sade şeyler seçin. Baskı varsa dokusu yumuşak olmalı eliniz o boyayı çok hissetmemeli.
Bebeğin kıyafetlerini mutlaka uygun bir deterjanla yıkayın. Ki ben kesinlikle ecocert sertifikası olan kokusuz bir deterjan tavsiye ediyorum sabun tozu birçok bebeğe dokunuyor ve anneler dokunan ürünü bulamıyor ciltte kuruluk pullanma yapabiliyor özellikle Dalan marka olan. Mutlaka çift durulama yapın ve kıyafetler utulenmeli ilk aylar.
En önemli bebek tecrübesi şu: icgudulerinize güvenin. Allah öyle bir annelik içgüdüsü veriyor ki... Emzirme ile ilgili mutlaka doğum öncesi bilgi edinin. Çocuğu memeye koy hooop hadi bitti oh bere olmuyor bazen:)
Ben yapıyorum işlerimi ama artık ara sıra bende de oluyo bel ağrısı ama seninki gibi rahatsız edecek iş yapamayacak kadar değil canım beni daha cok zorlayan ayaklarımın altındaki ağrı oluyo bazen aşırı artıyor özellikle sabah uyanınca zor basıyorum üstüne biraz yürüdükçe falan düzeliyor o neden oluyo anlamıyorum doktor normal dedi
Dün dinlensem bile geçmedi bu gün de var bir az inşallah artmaz üstüne de bilek ağrım eklenfi kızımda bu kadar zorlanmıyordum bu hamileliyim daha zor geçiyor
Annem de ne olsa hamilelikten diyor her gün bi şey görüyor insan diyor bu gün de bilek ağrısıyla uyandım sol elimde bi şey tutamıyorum(
eşim iyi temiz yapmıyor canım kendim
Dün dinlensem bile geçmedi bu gün de var bir az inşallah artmaz üstüne de bilek ağrım eklenfi kızımda bu kadar zorlanmıyordum bu hamileliyim daha zor geçiyor
Öyle canım insanın dengesi değişiyor valla benim bide iki gündür boğazım ağrıyo grip gibiyim ilaç içemiyorum insallah daha kötü olmadan atlatırım sıcak diye önemsemiyorum ama üşüttüm galiba
Öyle canım insanın dengesi değişiyor valla benim bide iki gündür boğazım ağrıyo grip gibiyim ilaç içemiyorum insallah daha kötü olmadan atlatırım sıcak diye önemsemiyorum ama üşüttüm galiba
Ha bide üşüme var 3 gündür sabahları uyanınca hiss ediyorum( inşallah artmaz canım 1 ç.kaşığı bal ağzına al ama hemen yutma yavaş yavaş ağzında erisin bi de 1 bardak sıcağa yakın süt bir az tere yağı bi tutam zerdeçal ve 1 çay kaşığı bal karıştır iç iyi geliyor
Onun da ph'sı bebeğe uymuyordu çok sağlıklı evet ama onu yenidogana kullanmak için azıcık ilitiyorduk 40 dereceye kadar falan ama fazla değil. Offff ben çok ince eledim sık dokudum bir bilseniz
Ablam isveç te orda yeni doğum yaptıklarında hemşire bebeği yıkıyor 6 ay boyunca banyo suyuna 3 damla zeytin yağı damlatiyormus bende denedim 6 ay boyunca hem bebeği geliştiriyor hemde bebeğim hiç pişik falan olmadı dolayısıyla bebek yağı pişik kremi kullanmadım hiç zaten oralarda bunları pek tavsiye etmiyorlar bebek yağı hep kimyasal ne kadar iyi marka olursa olsun hemşire ablamın kullanmasına izin vermemiş
Ablam isveç te orda yeni doğum yaptıklarında hemşire bebeği yıkıyor 6 ay boyunca banyo suyuna 3 damla zeytin yağı damlatiyormus bende denedim 6 ay boyunca hem bebeği geliştiriyor hemde bebeğim hiç pişik falan olmadı dolayısıyla bebek yağı pişik kremi kullanmadım hiç zaten oralarda bunları pek tavsiye etmiyorlar bebek yağı hep kimyasal ne kadar iyi marka olursa olsun hemşire ablamın kullanmasına izin vermemiş
Bebek giyim modelleri, uygun fiyatlı bebek kıyafetleri bir tık uzaÄınızda. Kapıda ödeme imkanı ve ücretsiz kargo fırsatı Enucuzbebekmarket.com'da. Hemen incele!
İlgilendiğin forumun en altına inip boşluk alana yazabilirsin, sonra cevaplaya basıyorsun. Mesela şimdi 2019 kasım anneleri forumuna yazmışsın.
Ya da birine cevap vermek istiyorsan cevapla’ya basıyorsun.
Banyo suyu ılık olduğu için ılıtmadim zeytinyağını ama bebeğim güzel kilo almıştı o sayede cildi yumuşacık saçları falan hiç pişik kremi kullanmadım zaten 1 kova suya 3 damla çok değil bence bu bebegimide böyle yikayacam 6 ay boyunca
Annem de ne olsa hamilelikten diyor her gün bi şey görüyor insan diyor bu gün de bilek ağrısıyla uyandım sol elimde bi şey tutamıyorum(
eşim iyi temiz yapmıyor canım kendim
Ha bide üşüme var 3 gündür sabahları uyanınca hiss ediyorum( inşallah artmaz canım 1 ç.kaşığı bal ağzına al ama hemen yutma yavaş yavaş ağzında erisin bi de 1 bardak sıcağa yakın süt bir az tere yağı bi tutam zerdeçal ve 1 çay kaşığı bal karıştır iç iyi geliyor
Tamam canım ballı süt yapıyodum bende tereyağıyla zerdeçal da koyayım bugun. Bide ev yapımı elma sirkesi içiyorum suya karıştırıp oda iyi geliyor bugun daha iyiyim çok şükür bende iki gündür üşüttügüm için galiba sürekli terliyorum sonra üşüyorum aman ne bileyim valla zor iş bu hamilelik
Canım doktoruna danış, karpal tünel olabilir. Hamilelikte olabiliyormuş sonra geçiyormuş, geçici yani.
Hamilelik sırasında da gözlenebilen, hastalarımıza 'bir çeşit sinir sıkışması' olduğunu söylediğimiz, ellerde uyuşma, güçsüzlük ve gece uyandıran ağrı gibi şikayetlere “Karpal Tünel Sendromu” adı verilmektedir.