İç zıbın yandan bağlamalı düğüm batıyor. Onun artık yelek gibi bağlanmaya o daha iyi üstüne bir şey giydirince daha açılmıyor. Ki citcitli badi giyecek 4 5 taneye gerek yok bence. Hastane set yerine alt üst takım ve tulum.alin bence. 10 tane şapka 10 çift eldiven olacak neredeyse. 5lide alt üst pijama şapka şu bu var. Takım halinde 2 10'lu 1 beşli yeter. Onun yerine işlevsel şeyler tavsiye ederim.İç zıbın çok işe yarıyomuş canım iç zıbın al bi beş adet ipli yandan bağlamalı olanlardan bide beşli hastane çıkışı al 5 adette ondan ben bu kadar alıcam 0-3 ay için bu kadarı yeter diyolar hızlı büyüyomuşlar
Bu haftalarda bebeğin kilosu belli olmaz. Standart seyreder. Şöyle düşün: 27-28 arası doğan tüm bebekler 1 kilo doğuyor. 950-1.100 aralığında doğar. Asıl kilo alımı bebekte 32'den sonra başlıyor. Bu hafta hepimizi. Aynıdır yani 50 Gr ancak fark eder. Eline alil bebeği tartmiyor da. Canını sıkma. Haftasını doldurmus standart bebek ağırlığı zaten 3.500-4.000 arası. 40+1'de 3.680 Gr dogurdum ben. 36'da doğanlar da genelde 2.500-3.000 arası oluyor. Yani kimse şu an doğum.agirligi hakkında kesin bir şey diyemez.Kızlar dün detaylı ya girdim bende çok kötü bir doktora denk geldim de neyse oraları geçeyim. Sadece doktor dedi bu 3 buçuk 4 kilo doğar muhtemelen. Dedim şuan kaç gr 440 dedi. Son adet tarihine göre 20 haftalık ama 1 hafta kadar öndeymiş ultrason da 21+4 çıktı sizinkiler nasıldı kızlar?
Kesinlikle katılıyorum. Ben de hep aybilarini söylüyorum. Ve tulum candırValla kendinizi iyi hissediyorken alin bence.. Kis aylarinda dogacaklar sadece kislik dizmek, agustosda yazlik indrimlerden faydalanmak mantikli mantikli.. İlk bir ay 0-56 cm.giyiyolar, tabi standart dogarsa bebis☺ Benim kzim bi ay giyememisti valla hemen
3-6 aya gecmistik hastane cikislarindan giyemedikleri bile oldu inanin.. En kullanisli sey de tulumlar, tek bacaktan acilan cocugu da anneyi de yoruyor da irtadan citcitli olmasina dikkat edin.. bi de aldginiz altlarin lastikleri etek lastgi gbi icten takmali olmasin aman dikkay benim kziim gaz sancisi sandik meger o lastikler acitiyormus cok onemli bilgi..
Cocuk arabasi ilk gunden kullaniliyor aman ihmal etmeyin..
Doğumdan korkmayın kızlar. Hayırlısı ile hepsi doğacak 2 kilo da olsa 4 kilo da olsa. Ağırlık çok olursa zaten doktor riske atmaz sezaryene alır.kotulugunden degil de onu dogurmasi var bide
Tesekkurler canim bilgiler icin..Valla kendinizi iyi hissediyorken alin bence.. Kis aylarinda dogacaklar sadece kislik dizmek, agustosda yazlik indrimlerden faydalanmak mantikli mantikli.. İlk bir ay 0-56 cm.giyiyolar, tabi standart dogarsa bebisBenim kzim bi ay giyememisti valla hemen
3-6 aya gecmistik hastane cikislarindan giyemedikleri bile oldu inanin.. En kullanisli sey de tulumlar, tek bacaktan acilan cocugu da anneyi de yoruyor da irtadan citcitli olmasina dikkat edin.. bi de aldginiz altlarin lastikleri etek lastgi gbi icten takmali olmasin aman dikkay benim kziim gaz sancisi sandik meger o lastikler acitiyormus cok onemli bilgi..
Cocuk arabasi ilk gunden kullaniliyor aman ihmal etmeyin..
Canim ben de tam basladim sayilmaz ama yavas yavas gordukce aliyorum. 3 tane hastane cikisi aldim.Bir tulum aldim.Eldiven aldim.Bir battaniye aldim.Bir de kuvet seti aldim..Daha ne en fazla gerekli olur diye soruyorum cevreme.Genelde tulum diyorlar.Yavas yavas aliyorum.Ben bebek arabasi almayacagim.Cunku ilk aylar gereksiz goruyorum.Zaten kışin dogacaklar.Yaza dogru alacagim.Onun yerine puset alacagim daha mantikli.Hem arabada da kullanirim diye dusundum.Doguma 2 ay kala da buyuk cekmeceli ahşap besiklerden alacagim.Yatagini,uyku setini falan.Diger ay da biberon,emzik,ust baş alirim biraz daha.Cok cabuk buyuyorlarmis.Cok almayin diyorlar.Kızlar, bebek alışverişine başlayan var mı? İlk hamileliğim de, kışın doğacak bu bebelere ne giydiricez biz? Bebek arabası ilk aylarda gerekiyor mu? Ay kafamda bir sürü soru var:)
Benimki 20 de 350 cikti canimKızlar dün detaylı ya girdim bende çok kötü bir doktora denk geldim de neyse oraları geçeyim. Sadece doktor dedi bu 3 buçuk 4 kilo doğar muhtemelen. Dedim şuan kaç gr 440 dedi. Son adet tarihine göre 20 haftalık ama 1 hafta kadar öndeymiş ultrason da 21+4 çıktı sizinkiler nasıldı kızlar?
Doktor bana ada iri olcak dedi takma kafana ultrosan bir hafta ileri gösterdiğinden öyle tahmin yürütüyorlar ideal kilosunda doğar ben öyle düşünüyorumAynen anlamdım ama öyle dedi doktor tabi şuan ki kilosu ile mi alakalı söyledi yoksa abaşka sebepten mi bilmiyorum ama 3 buçuk 4 kilo doğar dedi. Adam doğru düzgün ağzını açmadı ki sadece bunu söyledi neye göre söyledi bilemiyorum
aynen benimde 9yil gecdi ilk gibi heycan yapiyosun ne alicam diye ben sepamed şampuan ve yağını aldım kızımda çok menunn kalmisdimÖnceki gün ebebekten alışveriş yaptım.2tulum,5 citcitli badi,şampuan,pisik kremi,losyon,mendil,battaniye,çoraplar,emzik,bebek bezi falan aldım.Aradan 11 yıl geçince insan ne alacağını sasiriyor
Bilmiyorum mühendisinoğlunu takip ediyomusun canım ama o sebamed önermiyor bende kızımda sebamed kullanmıştım bu kızımda mustela kullanıcam mustelanın yenidoğan setini almayı düşünüyorum buarada mühendisinioğlunu instgrmda takip etmenizi tavsiye ederimaynen benimde 9yil gecdi ilk gibi heycan yapiyosun ne alicam diye ben sepamed şampuan ve yağını aldım kızımda çok menunn kalmisdim
bakmadım cnm kızım alerjik bünyemizi doktor önermişti bize çok iyi gelmişdi mustela ürünleride çok iyi kızımda kremini kullanmıştımBilmiyorum mühendisinoğlunu takip ediyomusun canım ama o sebamed önermiyor bende kızımda sebamed kullanmıştım bu kızımda mustela kullanıcam mustelanın yenidoğan setini almayı düşünüyorum buarada mühendisinioğlunu instgrmda takip etmenizi tavsiye ederim ☺
Evet kokusu falan da çok guzel sebamedin ama içeriği çok iyi değilmiş bakım malzemelerinde olsun araçgereçlerde olsun guzel tavsiyelerde bulunuyor yıldızlar listesi falan paylaşıyorbakmadım cnm kızım alerjik bünyemizi doktor önermişti bize çok iyi gelmişdi mustela ürünleride çok iyi kızımda kremini kullanmıştım
Evet, çabuk büyüdükleri için hem fazla almıyom diyorum hem de kaç numara alacağımı bilemedim 50 beden 0–1 ay deniyor. 56 beden 0-2 ayCanim ben de tam basladim sayilmaz ama yavas yavas gordukce aliyorum. 3 tane hastane cikisi aldim.Bir tulum aldim.Eldiven aldim.Bir battaniye aldim.Bir de kuvet seti aldim..Daha ne en fazla gerekli olur diye soruyorum cevreme.Genelde tulum diyorlar.Yavas yavas aliyorum.Ben bebek arabasi almayacagim.Cunku ilk aylar gereksiz goruyorum.Zaten kışin dogacaklar.Yaza dogru alacagim.Onun yerine puset alacagim daha mantikli.Hem arabada da kullanirim diye dusundum.Doguma 2 ay kala da buyuk cekmeceli ahşap besiklerden alacagim.Yatagini,uyku setini falan.Diger ay da biberon,emzik,ust baş alirim biraz daha.Cok cabuk buyuyorlarmis.Cok almayin diyorlar.
.
Evet, kendimi en sona bıraktım şimdi.kızlar gördükçe alın sonra ihtiyaç listesi yapın şampuan bebek yagi pişik kremi göğüs pedi kendinize gecelik bakmayı unutmayın
Vücuduna sürmek için mi yağ ve krem kullanıyorsunuz?bakmadım cnm kızım alerjik bünyemizi doktor önermişti bize çok iyi gelmişdi mustela ürünleride çok iyi kızımda kremini kullanmıştım
Musrela stelatopia. Kesinlikle piyasanın en iyilerindenbakmadım cnm kızım alerjik bünyemizi doktor önermişti bize çok iyi gelmişdi mustela ürünleride çok iyi kızımda kremini kullanmıştım
Bu adam reklam alıp viral reklam yapıyormus maalesef.Evet kokusu falan da çok guzel sebamedin ama içeriği çok iyi değilmiş bakım malzemelerinde olsun araçgereçlerde olsun guzel tavsiyelerde bulunuyor yıldızlar listesi falan paylaşıyorben çoğu şeyi onun paylaşımlarına göre almayı planlıyorum canım hepimize kolay gelsin
Bebek yağı kesinlikle kullanılmamalıdır. Bebek dogdugunda deri solunumu yapıyor çünkü. Eğer kullanılırsa isilik olur alerji olur sebebi bilinmeyen huysuzluk olurmus. Bebek yağını kullanacaksanız banyodan önce surup masaj yapıp sonra yikayabilirsiniz. Biz biobaby almıştık. Organik içerikli çok bilinmeyen bir ürün ama güzeldir. Sonra her şeyi bıraktık. Oğluma kesinlikle parfumlu şeyler kullanmamaya özen gösteriyorum.Vücuduna sürmek için mi yağ ve krem kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?