2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar Merhaba ben suan 21. haftamdayım dün bebek hareketliydi ama bugun hiç kıpırdamadı 15 saati aşkın hiç hissetmedim.
böyle olan varmı lütfen yazın cok tedirginim.

Kızlar Merhaba ben suan 21. haftamdayım dün bebek hareketliydi ama bugun hiç kıpırdamadı 15 saati aşkın hiç hissetmedim.
böyle olan varmı lütfen yazın cok tedirginim.
Bebeğin hareket ediyordur muhtemel ama sen hissetmiyorsundur. Özellikle 30. Haftadan sonra ki hareketsizliklerin takip edilmesi gerekiyormuş. Bebeklerimizin hareket alanı şu an geniş, yarım kilolar en fazla ve kasları güçlü değil.
Doktorunu arayıp yine de sormak iyi olabilir. Bu

Merhaba kızlar, nasılsınız, herkes iyidir inşallah ?
Belki söylemişimdir, kardeşim ameliyat oldu. 3 hafta bitti. Son bi hafta kötü geçti. Aciller , doktorlar falan. Giremiyorum buralara.

Ağrı sol koluma tamamen yayıldı sol kolumu kullanamaz hale geldm kızlar neden ola bilir acaba
Canım bende karpal tünel sendromu var öncedende bileğimde kist vardı doktorum istirahat önermişti şu bileklikten takmıştım el yıkama dışında bir ay boyunca hiç çıkarmadan taktım kistim kayboldu fakat çok az bir iş yapsam elimle hemen ağrı başlıyor bir gün boyunca takıyorum yine bilekliği ağrımı geçiriyor sende al istersen bu bileklikten

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta üye oldum. .Siteyi inceledim çok faydalı konular var.
Ben kuzenimden ahşap beşik aldım. Mobilyacılarda yenisi 800-1000 tl . Biz 150 lira verdik. 9 ay kullanılıyormuş zaten. Sonrasında montesorri yatak almayı düşünüyorum. Çok işlevsel hem de ev gibi görüntüsü çok güzel yataklar.

Ayrıca bir şey daha paylaşmak istiyorum. Bebeğimde beyin sıvısı az da olsa fazla çıktı. Karnımdan sıvı aldırdım ama genetik sonucu iyi. Eğer yükselmezse sorun olmayacak ama 30.haftada bebeğin beyin MR çektirmek lazım dedi doktor tıp fakültesi bölüm başkanı . Bebeği zararı yokmuş.Daha önce bu tarz şeyler yaşayan varsa yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…