2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Basta kalın giydirip pusete koyunca üstüne de tabii battaniye. Ama 2 aylık kadar olunca ben uyku tulumu aldım. Büyük aldım. Onu giydirdik. Astronot çok işe yaramiyor. Çocuğu tutmak taşımak zor oluyor. Uyku tulumu dışı kaygan olmadığı için rahat oluyor ama onda da püf noktası büyük alıp içine yelek falan giydirebilmek.

cnm banyo suyuna katıyorum çok iyi geliyor bebek yagi

Kızlar evde iş yemek rahatca yapa biliyormusunuz ben inanılmaz ağrıyorum ayakta olunca sabah bi markete gitdim geldim yemek bi de kek yaptım çok fena ağrıyor belimin aşağısı sol taraf ayakta duramıyorum 3 aydan beri böyleyim istediyim gibi ev işleri yapamıyorum

Ben yapıyorum işlerimi ama artık ara sıra bende de oluyo bel ağrısı ama seninki gibi rahatsız edecek iş yapamayacak kadar değil canım beni daha cok zorlayan ayaklarımın altındaki ağrı oluyo bazen aşırı artıyor özellikle sabah uyanınca zor basıyorum üstüne biraz yürüdükçe falan düzeliyor o neden oluyo anlamıyorum doktor normal dedi

s
yat uzan cnm temizlikte hafta sonu eşin yap çok rahat edersin

Kızlar çatı ağrısı olan var mı ya benim dün başladı kan kusturuyor valla adım atamıyorum

Ben de onun için sordum. Ne kadar doğal bırakmak, o kadar iyi diye düşünüyordum. Cildinin nem dengesini de bozar gibi geliyor ama tabii ilk gebeliğim. Tecrübesizim.. bakalım. Biobaby’i biliyorum:)

Çok güzel bilgi çok teşekkürler. Astranot almıyorum o zaman. Çok mantıklı bir bilgi, kayar elinden doğru.
O zaman dışarıya çıkartmak için uyku tulumu ve battaniye almak iyi değil mi?
İçine zıbın üstü pamuklu tulum, üstüne polar ceket, onun üzerine uyku tulumu. Nasıl?

Benimde aynısı ya ayağımın üzerine sabah basamıyorum zorla basıyorum biraz dolanınca açılıyor geçiyor

Rahim girişi ve üstü ağırıyor uzun süre bisiklet binmezsiniz de binince ertesi gün ağrı olur ya aynen öyle ağrı oluyor
Benim geçen hafta adet ağrılarım olmuştu çok fen gece uykumdan utandırmıştı.
Doktor normal rahim genişliyor demişti.
Belki rahimin büyüyordur diyeceğim ama doktorunu arayıp bir sor istersen canım.

Ben de öyle canım, dinlene dinlene yapıyorum.

Benim geçen hafta adet ağrılarım olmuştu çok fen gece uykumdan utandırmıştı.
Doktor normal rahim genişliyor demişti.
Belki rahimin büyüyordur diyeceğim ama doktorunu arayıp bir sor istersen canım.
Ben araştırdım canım kötü bişey yok çoğu gebede oluyomuş zaten inşallah tez zamanda geçer

Ben öyle kullanmıştım polar terletebiliyor örgü daha çok tercih ettim ben. Ama sıcaklık ya da araba ile mi açık havaya mi cikilacak o da önemli. o yüzden dışarı çıktığımız yere göre giydiririz. Bir süre sonra zaten alisacaksiniz hiç merak etmeyin. Ama bunu iki aylık falan olunca giydirmeye başlıyoruz. Öncesi zaten battaniye :)

Bebek yağı yerine hakiki zeytin yağı kullanın banyo suyunun içine 3 .4 damla zeytin yağı damlatın hem organik hem çok faydalı

Ben polar battaniye almıştım.. ben kışın genelde polat hırka giydiğim için hep polar düşünüyorum, güzel ısıtıyor ama bakalım. Deneyimleyeceğiz.
Şimdi ilk 1 ayı düşünsem yeter aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…