2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Rica ederim cnm. Rabbim hayırlısını versin. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ın takdiri. Ben bebeğimi 22. De kaybettim yaşamadı, 13 haftalık doğup hayatta kalan bebekler de var. Bu dünyada yiyecek ekmekleri varsa her şey oluyor içini ferah tut.

Sadece gerekli doktorlara görünmek önemli. Bebeklerin ve eşlerinin pozisyonlarının nasıl olduğu gibi. Riskli gebelik doktoru uygun görürse serklajı değerlendirirsiniz cnm

Hayırlısı olsun. Ben de 14. Haftada oldum cnm. Senin ki acil Serklaj olmuş sanırım. Açılma mı oldu geç haftada ? Yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsin
Evet detaylı ultrasonda kısalma görüldü acil yapıldı sonrası nasıl geçiyor sizin için sikayetleriniz neler oldu ben iki gün önce kontrole gittim bebek biraz küçük kalmış haftasına göre sanırım doktor sıkıntı yok desende çok endişelendim cumartesi özel doktoruma gideceğim siz sürekli yatarakmi geciriyorsunuz

Benim bebek küçükken yapıldığı için operasyon sonrası birkaç gün raporuydum sadece. Sonra işbaşı yaptım hala da çalışıyorum. Operasyon sonrası birkaç gün kanlı lekelenmem oldu be bitti. Ağrı, sancı olmadı.

Doktor değilim ama 28. Haftaya kadar bebeklerin kilosu 1 kg bile olmadığından asıl gelişimin 28 den sonra daha önemli olduğunu biliyorum. 28’e kadar canını sıkma canım. Gelişir daha, özel kendi doktoruna da danışırsın zaten.

Bende ameliyat sonrası çok şikayetim olmadı çok şükür şuan iyiyim ama.hep korku içindeyim tabi arada karnimda kasılmalar olup geciyo sende yasadinmi bu şekilde normalmi acaba

Bende ameliyat sonrası çok şikayetim olmadı çok şükür şuan iyiyim ama.hep korku içindeyim tabi arada karnimda kasılmalar olup geciyo sende yasadinmi bu şekilde normalmi acaba

Kabızlık olduğundan bende çok fazla gaz sancısı oldu. İkisini karıştırmjyorsam kasılma yok cnm doktorun be dedi kasılma için? Kanama yaptı mı? Senin hissettiğin fiziksel kasılmadan mı bahsediliyorsun rahim içi kasılma mı?

Korkuyu bana sor geçen yıl bu ayda 22. Haftada enfeksiyondan erken doğumla kaybettim bebeğimi. Gerginim ama elden bir şey gelmiyor. Doktorun yat dedi mi sana

Reactions: SUU
benim arkadaş ikizlerine serklaj yöntemiyle kavuştu. korkma. sadece bu hafta mümkün mertepe hareket etme panik etme. stres etme. acil olsa zaten doktor bu hafta yapardı.

benim arkadaş ikizlerine serklaj yöntemiyle kavuştu. korkma. sadece bu hafta mümkün mertepe hareket etme panik etme. stres etme. acil olsa zaten doktor bu hafta yapardı.
Cok teşekkür ederim,umut oldunuz bana. İnşllh Rabbim bana da nasıp eder sağ saglim.

Evet canım nasıpse perinatologta görsün dedik. Muhtemelen aynı seyleri soylucek gibi hıssediyorum öyle derse hemen iki üç gün içinde yaptırıcam ve dinlenmeye geçicem Sana serklajdan sonra herhangi bir ilaç verdiler mi. Dr uma sordum adalat,nidicard kullananlar var diye bunların etkisi olmayacağını söyledi

Operasyon sonrası damar yolundan bir kez ağrı kesici ve antibiyotik yapıldı ve bir daha hiç ilaç verilmedi. 1 gece de hastanede yattım. İlaç verilmedi Serklaja özel.

Ama ben 10. Haftadan beri Progestan hap kullanıyorum zaten. İlk 3 ayda 3 kez kanama geçirdim. Şu an iyiyim çok şükür. 34. Haftaya kadar da devam edecekmişim progestana.

Teşekkür ederim canım, bende suan vitaminler ve kan sulandırıcı harici sadece haftada bir kez yarım ampül pruloton depot vuruluyorum . Allah sağ saglim kucağımıza almak nasıp etsin hepimize

Yok benim rahimde kasılma oluyo soyledim ama normalmiş ameliyat sonrası o gebeliginizde serklajmi olmustunuz sonra enfeksiyondanmi doğdu bende çok korkuyorum olmasindan ara sıra su gibi akintim oluyo bebeğin suyu diye çok korkuyorum aklım bı dünya karışık valla bana sürekli yatma dedi evin içinde az az iş yapiyorum a genelde yatıyorum hep

Öncekinde serklaj yoktu. Kanama ve sancı ile hastaneye kaldırıldım. 7 saat sonra enfeksiyondan erken doğum gerçekleşti ne yazık ki. Serklaj ile ilgisi yok yanı. Ve anlamadım. Kandaki enfeksiyon ateş yaparmış yapmadı. İdrarda varsa yanma olurmuş o da yoktu. Velkelam günü yokmuş bebeğimin diyorum artık... Rabbşm bu bebeğime uzun sağlıklı ömür versin inşallah

Akıntı zaten hepimizde var. Rengi koyu, kokusu kötü olmasın. Benim gibi 2 haftada 1 kanda ve idrarda enfeksiyon tahlili yaptırabilirsin cnm kafanız rahat olur en azından.

Çalışmıyorsun madem kendini yormadan çok ayakta kalmadan dinlenerek iş yaparsın cnm. Dinlenme imkanın var canını sıkma. Evdesin ben çalışıyorum dışarıda wc kullanıyorum mecbur benim için enfeksiyon ihtimali daha yüksek

Merhaba, amniyosentez sonucum çıktı. Şükürler olsun ki her şey yolunda. Sonuçlar normal çıktı. Detaylımız da güzel geldi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Şükürler olsun. Alışverişimize de başladık yavaş yavaş. Önümüzde 3,5 ay var ama son ana bırakmamak lazım. Gözüm hep yenidoğanlarda. Eskiden bu kadar dikkat etmezdim. Ne kadar da küçükler

Genellikle yatiyorum zaten dikkat ediyorum cumartesi bakalım doktor güzel şeyler söylerse icim rahat edicek insallah sağlıkla dogsunlar bu korkuları unutalim benim bu 4. Bebeğim hep kaybettim oyuzden çok takintiliyim bende calisiyodum bıraktım inşallah emeklerimiz boşuna gitmez dua edelim birbirimize

Hayırlı olsun cnm

Geçen yıl bu ayda dediğim gibi 22 haftalık erken doğumum var sebep rahim yetmezliği de değil enfeksiyondu ama kan mı idrar mı belirsiz... çok korkuyorum o yüzden devamlı kan ıdrar tahlili yaptırıyorum. Takıntılı olmamak elde değil. Senin ki düşük mü erken doğum mu bilmiyorum ama cansız bir bebek dünyaya getirmek çok ağırdı.

Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. Biz de anne olma güzelliğini tadalım

Sinir ağrısıymış canım

Bendr sinir ağrısıymış canım önce belimden başladı sonra omuzum ve sonra elim kolum 2 gün böyle gezdi ağrı inşallah bi daha olmaz dayanılmaz bi ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…