2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
28. haftamda 21 mm akabinde 19 mm kadar düşmüştü. Haftam ileri ve tek bebek olduğu için serklaj yapilmadi. Yatın. Yerçekimini düşünün bebekleri aşağıya doğru çekiyor. O yuzden oturmak dahi değil siz yatın. Bol dua ve dinlenme. Bu arada benim oğlan 40+1'de doğdu.

Benim ilk gebelikte rahim ağzı kisaldiginda bu tip kramplar da başlamıştı karnında kasılma üst bacakta ktamp oluyordu ve doktor rahim ağzı doğum başlangıcında olduğu için yatış vermişti. Bu kez araba kullanırken 15. haftada ktamp girdi bacagima Çok korktum. O yüzden hemen haber verdim magnezyum başladık. Mg düzenli kullanınca sorun olmuyor. Tatilde üç gün kullanmadım alt bacağa ktampla uyandım. Çok fenaydi. Üst bacağı ve kasiklarima kadar kasılma ertesi gün dahil olmak üzere devam etti. Eğer doktorun numarası varsa haberdar et. Mg devlet karsilamiyor sanırım. Eczaneden alıyorum ben. Bir iki marka var hangisi denk gelirse artık.

Kas gevşetici krem sür canım krampın yerine masaj yaparak iyi geliyor
Gebelikte kas gevsetici mümkün olduğunca kullanılmıyor. Emzirirken de. Emzirirken tek bir marka var onu kullanmama izin verdi doktorum. Şimdi eşimin sırtına eldiven ile sürüyorum. Sıkıntılıdır kas gevşeticiler maalesef.

Cok teşekkür ederim,maşallah bende görürüm inşllh o günleri .36haftaya kadar bekleseler o bile yenicem bize ama nasıp bakalım

Ne sıkıntısı varmış ki ben kullandım kuyruk sokumunda et sıkışması oldu kas gevşetici ve masajla geçirdim

Kızlar detaylı ultrasonda 3 boyutlu cıktı veriolarmi ya bana hiç 3 boyutlu görüntü vermediler bebeğin normal mi yüzünü falan vermediler y.disindayi.
Ben iki kere girdim ayrıntılı ultrasona. İkiz olduğu için iki kere de yaptı ayrıntılıyı pozisyonundan dolayı. Görüntü veremedi onun yerine üç boyutlu görüntüsünü açtı biz video kayıt yaptık.

Kızlar benim iki gündür bebeğin hareketleri yavaşladı kolu komşu üstüme söyledi biraz nazarlandık diye korkuyorum
Bol bol okuyun , YouTube da nazar ayetleri var ben iki üç günde bir açıp dinliyorum mutlaka faydası olur. Ayrıca arada Yasin ve yusuf sureleri de dinliyorum. İnşllh çabucak geçer Allah nazardan saklasın

Kızlar ben 2 aylık hamileyken eşim niyyet etdi oğlum olursa ismini şöyle koyucam diye yemin etdi. Şindi sorun babası adam ben koyucam diye tutdurdu çok korkuyorum yemin etdiyi için niyyet etdiyi için adama anlatamıyoruz yemin falan dinletemiyoruz napıcaz bilmiyorum

Ben de endiseliydim 3 gündür bu gün çok şükr hareketli galiba keyiflerine göre hareket ediyorlar endişesi bize kalıyor:)
Evet hemen telaşa kapılıyorum ya kıpır kıpırdı iki gün önce baya iyi tekmeliyordu bu aralar çok yavaş öyle hiç tekmelemiyor okutucam kendime Allah nazarlardan korusun

Hocaya bir danışın isterseniz

Hocaya bir danışın isterseniz
Danışdık hoca koyarsanız ismi iyi olur ama olur da babası direnirse siz kulağına niyyet etdiyiniz ismi okuyun ve haftada 1 kes o isimle seslenin dedesi istediyi isim de kimliyinde olur tabii ki günahı dedesinin boynuna dedi ama yine de içim rahat deyil. Adam bi rahat vermiyor ya her işimize karışmazsa ölür

Cok teşekkür ederim,maşallah bende görürüm inşllh o günleri .36haftaya kadar bekleseler o bile yenicem bize ama nasıp bakalım
Ben hep Allah'ım nolur 34'ü doldursun diye dua etmiştim. 36'da prolutonu kestik. Sonra benim oğlanın inadı tuttu :)) Hayırlısıyla sağlıkla kavusun inşallah

Yeminin de kefareti var diye biliyorum. Ayrıca iki isim koyun geçin bu kadar kafaya takmayın ya bir isim o koysun bir isim babası

Ne sıkıntısı varmış ki ben kullandım kuyruk sokumunda et sıkışması oldu kas gevşetici ve masajla geçirdim
İçindeki etken madde bebeğe geçme ihtimali olan bir madde. Emzirme döneminde bile kullanilmiyor. Şu an çok şiddetli bel ağrım var ft doktoru da kendi doktorum da kas gevşetici yok dedi.

Kızlar detaylı ultrasonda 3 boyutlu cıktı veriolarmi ya bana hiç 3 boyutlu görüntü vermediler bebeğin normal mi yüzünü falan vermediler y.disindayi.

Geçen yıl bana vermişlerdi 4 boyutlu hem cd görüntüleri de vardı canım

Saşe magnezyum bana da verildi bütün. Hastaneye gittim bebek sorun yok çok şükür ama kasıktaki ağrıdan dolayı serum takıldı, enfeksiyon giderici endol fitil verdiler.

Kanda ve idrarda enfeksiyona bakıldı. Kanda CRP çok az üst sınırı geçmiş. Serum bitince ağrı da geçince eve geldik haftaya detaylımdan inşallah. Rabbim hepimize sağlıkl huzurlu gebelik nasip etsin

Aklımda olsun sağıl canım

Çok geçmiş olsun. Allah korusun ikinizi de.
Sen yine kendini dinlemeye devam et aman.
Bende genital bölgede kaşıntı var. Dün idrar verdim her şey normal çıkmış ama kaşınma devam ediyor. Su içmeyi ihmal etmiştim bir iki gündür, arttırdım. Bakalım idrar normal çıkınca bir rahatladım ama bu kaşıntı ne acaba

Ben hep Allah'ım nolur 34'ü doldursun diye dua etmiştim. 36'da prolutonu kestik. Sonra benim oğlanın inadı tuttu :)) Hayırlısıyla sağlıkla kavusun inşallah
Aminnn canım aminn. İnşllh benimkilerde seninki gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…