2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebeyimin hareketleri iyice yavaşladı sizce normalmi? 20 haftada kontrolde olmuştum normaldi her şey korkuyorum acaba bi şey mi oldu diye

M Mavi Rapunzel kuzummm iyiyiz Allaha sukur tingir mingir gidiyrz uzaktn takipcinizim :)

Detayliyi sormussun Bugun detaylim vardi cok sukurr hersey yolunda..ne olur ne olmaz diye ikiili sonucumu goturmustm ama sikinti olmayinca gerk kalmadi sikinti gorseydim isterdm dedi dr..istersenbyannda bulundur..birde cd istegimizi baata belirttik seninki nasil bi yer bilmem ama basta sor istersen..gitmeden yarm saat oncede cikolata yedim bu kdr kuzum :) guzel haberlerle gel insallah ne zamandi senin detayli

Kızlar bir şey soracağım
2 haftadır gece kramp oluyor ama zamanında uyandığım için basitçe geçiyordu. Bu sabah 5 te bağırarak uyandım, erken farkedemedim hala bu saat oldu acıyor.

SORum şu; sabah kramp girdiğinde kasıklarıma vurdu. Şimdi de kasıklarımda hafif bir sızı var. Sizde de böyle krampın kasığa vurduğu oldu mu? Tedirgin oldum. (Haftaya doktor randevum var magnezyum verir sanırım)

Benimde ilki 9 aylikti ölü doğum yaptımbebegim engelliydi son ikisi düşük o günleri tekrar yaşamaya cesaretim yok sanırım yeni yeni toparlaniyorum derken gene böyle oldu rabbim yardım etsin hepimize aynı seylerle sinamasin rabbim

Çok ağır yaşadıkların senin de canım. Rabbim bu kez bebeklerimizi sağlıkla bağışlasın bize inşallah Mübarek Cuma

canım benim hep bacaklarıma gircek oluyor kramp ayak bileğim ile dizlerime kadar olan muskul derler ya oraya özellikle uyku esnasında bazen de yatakta gerinirken ama ben fark ediyorum hemen ayak bileğimi daire şeklinde oynatıyorum sağa sola falan.

Gunaydin hanimlar bebekler artik guclendi, hareketlerini kolayca hissediyoruz degil mi.. Cumartrdi ayrintili ultrasonum var cok heyecanliyim insallah guzel haberler vririm sizlere..
Bi sey soracagim gobegimde asiri tuylenmem oldu yani inanilmaz boylari uzadi ve agdayla temizlettim cidden cok kotu olmistu sizlerde boyle durum yasayan var mi

çok şükür canım çok sevindim ikinizin adına , bende eskisi gibi çok katılmıyorum arada okuyorum neler olmuş diye. isme karar verdiniz mi? ben hala karar veremedim ve eşim tutturdu Yakup diye sürekli Yakup diye sesleniyor
benim detaylım yarın kısmet olursa bende sonucu götüreyim o zaman ne olur ne olmaz gerçi ikili yaptırmamıştım ama olsun. Suadiyede özel tıp merkezine gidicem sorarım verirler sanırım.

Canım normalde ben de farkedip krampın geldiği yönün tersine hareket ettiğimde geçiyordu. Bu sabah farkedemedim fena girdi kramp bağırdım evde resmen. Sabahtan beri bacağımdaki kas acısı devam ediyor hala.

Krampın acısında da değilim artık, kasıklarımda sabah ağrı yaptı kramp girdiğinde ondan korktum

maşallah 6 ayda 5 kilo cok iyi ben cok cabuk kilo alıyorum ya haftada 1 kilo almaya başladım

Bünyeye göre değişiyor olabilir. İlk aylar çok yiyordum şimdi normal yemek düzenime döndüm. Şimdi son 3.aylık dönemdeyiz bundan sonra alacağız muhtemelen :)

Kas gevşetici krem sür canım krampın yerine masaj yaparak iyi geliyor

Kızlar detaylı ultrasonda 3 boyutlu cıktı veriolarmi ya bana hiç 3 boyutlu görüntü vermediler bebeğin normal mi yüzünü falan vermediler y.disindayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…