Benim de oyle. iki gundur bebegimin hareketleri cok yavaşladi.Umarim normaldir.O kadar su iciyorum,tatli yiyorum.Ayni yine.Bu sabah biraz kuvvetli hissettim.
Geçen yıl bana vermişlerdi 4 boyutlu hem cd görüntüleri de vardı canım
Saşe magnezyum bana da verildi bütün. Hastaneye gittim bebek sorun yok çok şükür ama kasıktaki ağrıdan dolayı serum takıldı, enfeksiyon giderici endol fitil verdiler.
Kanda ve idrarda enfeksiyona bakıldı. Kanda CRP çok az üst sınırı geçmiş. Serum bitince ağrı da geçince eve geldik haftaya detaylımdan inşallah. Rabbim hepimize sağlıkl huzurlu gebelik nasip etsin
Kızlar dün alışveriş yaptım fark etmeden çok yorulmuşum 3 km yürümüşüm eve gelince fark ettim kasık bölgem ağırmaya başladı dün bu günde ağrım devam ediyor sağa sola dönemiyorum yatakta
Kızlar dün alışveriş yaptım fark etmeden çok yorulmuşum 3 km yürümüşüm eve gelince fark ettim kasık bölgem ağırmaya başladı dün bu günde ağrım devam ediyor sağa sola dönemiyorum yatakta
Kızlar ben 2 aylık hamileyken eşim niyyet etdi oğlum olursa ismini şöyle koyucam diye yemin etdi. Şindi sorun babası adam ben koyucam diye tutdurdu çok korkuyorum yemin etdiyi için niyyet etdiyi için adama anlatamıyoruz yemin falan dinletemiyoruz napıcaz bilmiyorum
Benim de oyle. iki gundur bebegimin hareketleri cok yavaşladi.Umarim normaldir.O kadar su iciyorum,tatli yiyorum.Ayni yine.Bu sabah biraz kuvvetli hissettim.
Ben de boyatıyorum 3. Aydan beri ama kendin boyatacaksan Loreal inoa nın amonyaklın boyalarından al eşin evde boyar. İnternette inoa boyalar satılıyor canım. Ben amonyaklı boya kullanmıyorum
Ben iki kere girdim ayrıntılı ultrasona. İkiz olduğu için iki kere de yaptı ayrıntılıyı pozisyonundan dolayı. Görüntü veremedi onun yerine üç boyutlu görüntüsünü açtı biz video kayıt yaptık.
Geçen yıl bana vermişlerdi 4 boyutlu hem cd görüntüleri de vardı canım
Saşe magnezyum bana da verildi bütün. Hastaneye gittim bebek sorun yok çok şükür ama kasıktaki ağrıdan dolayı serum takıldı, enfeksiyon giderici endol fitil verdiler.
Kanda ve idrarda enfeksiyona bakıldı. Kanda CRP çok az üst sınırı geçmiş. Serum bitince ağrı da geçince eve geldik haftaya detaylımdan inşallah. Rabbim hepimize sağlıkl huzurlu gebelik nasip etsin
İlk oğluma hamileliğinde önce bıraktım saç boyamayi. Emzirme dahil hiç boyamadim. Emzirme bitti bir iki ay sonra tekrar hamilelik başladı.
Maalesef dünyada doğal olarak sunduğumuz şeyler çok azaldı yavrulara. Çocuk hareket etsin diye şeker yiyoruz mesela hepimiz. Aslında çocuk kan şekerimizin ani yukselmesinden hoşlanmadığı için kipirdaniyormus. Ben sadece saç boyası değil, bildiğimiz market şampuanı yumuşatıcı klasik deterjanlar... vs de çıkardım hayatımdan. Hem bize hem çocuklara yazık. Kadın dogumcular da çocuk doktorları da kesinlikle onermiyor.
Ben artık tercih olarak daha doğal bir hayat sürmeyi hedefliyorum. Ne kadar basaririm bilmiyorum ama mümkün olduğunca işlenmiş şekerden sls paraben sodyum benzoat gibi şeylerden uzak duruyorum. Güneş kremini hem oğluma hem kendime almak için 1 ay arastirma yaptım. Mesela atom altı denen sodyum benzoat beyaz renk veren bir madde. Güneş kreminde kullanılıyor. Şu cocuklarin çok sevdiği süt burgerde kullanılıyor dış macununda.... atom altı olduğu için vücuttan atılmıyor ve DNA yapı taslarindan küçük dolayısıyla insan dna'sina kadar isleyebiliyor.
O yüzden ne kadar kimyasal o kadar kötü...
Ya ilk defa duydum cd ye çekildiğini de:0 ben anlamadım ki bana fotoda cektirmiolar cirkeflik yapacam ama korkuyorum doktor doğumda bana kötü davranır diye
Benim hala aynı yavaş yemek yiyince sol yanıma yatıyorum yarım saat içinde 10 hareket yapıyormu diye sayıyorum artık netten araştırdım.Yarın kontrollerim var Allahtan doktora söyleyeceğim
Canım tatlı değildir benim çok yakınmam adet sancısı yanında sinek ısırığı gibi kalıyo, bebişimin hareketlerini hissettiğim için bişey yoktur diyorum oda inadına kasık bölgeme vuruyor bu gün ayağı kalkmıyorum wc hariç
Ya ilk defa duydum cd ye çekildiğini de:0 ben anlamadım ki bana fotoda cektirmiolar cirkeflik yapacam ama korkuyorum doktor doğumda bana kötü davranır diye
Ya aynı durum bende de canım özele gidiyorum bide iki aydır foto bile vermiyor en son istedim detaylı taramada yine vermedi daha veririm ilerleyen zamanlarda dedi ama kimden duyuyosam üç beş resim veriyolarmış bir kontrolde cd veriyolarmış çok bozuluyorum dr değiştirmeyi düşünüyorum ben