2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kaşıntı ve hafif yanma var. İki haftadır, idrar tahlili veriyorum bir şey çıkmıyor. Bir hafta arayla iki ayrı hastanede yaptırdım yok. Ama kas ağrısı gibi bir ağrı da var. Kaşıntı gün içinde artıp azalıyor.
Ama tüm değerler normal... Kafayı yiyeceğim artık. Salı yine baktiracagim. Diğer yandan da acaba başka bir şey mi var diyorum

cnm alttan muyane oldunmu ben kızıma hamileyken 1ay kala doğuma olmuştum doktor krem verdi gecdi idrarın temiz olabilir o bölgede mikrop olabilir

Çok iyi yapıyorsun canım. Ben de saç boyası kullanmıyorum. Tatlı canım çok istiyor bazen dayanamıyorum önüme çıkarsa yiyorum şeker ama eve almıyorum. Evde hurma, bal meyve.
Senin kadar dikkatli değilim yine de. Nivea’nın güneş kremini sürüyorum yüzüme bir de çocuklar için olan güneş kremini.
Dediğin maddelerin olmadığı şeylere ben de baktım ama aşırı pahalıya mal olabiliyor. Yetiştiremiyorum. Diş macunumu tamamen organik almıştım hamile kaldığımı öğrendiğimde, nasıl acı bir tadı var.. ama krem, şampuan ve diğer bakım ürünlerime bu şekilde devam edemedim bütçemi aşıyor maalesef

Geçmiş olsun canım..

Kızlar selam,
Magnezyuma başladım, midenize dokundu mu? Son günlerde zaten mide asitinde artış vardı daha da arttı. Magnezyumdan mu bilemedim

Kızlar selam,
Magnezyuma başladım, midenize dokundu mu? Son günlerde zaten mide asitinde artış vardı daha da arttı. Magnezyumdan mu bilemedim
Ben de magnezyum kullaniyorum. Kramplarim oluyordu. Midem fena değil.
Ağızda eritmeli kullanıyorum magnezyumu, öyle bir şey verdi doktor.

Kahve içiyor musunuz? Aranız nasıl? Bem günde 1 bardak içiyorum ama kendimi suçlu hissetmeye başladım. Doktor izin vermesine rağmen.

Ne güzel canım sevindim:)

Ben de magnezyum kullaniyorum. Kramplarim oluyordu. Midem fena değil.
Ağızda eritmeli kullanıyorum magnezyumu, öyle bir şey verdi doktor.

Suda eritme benim magnezyum. Tüketilme şekli çok farketmez ama mideye dokunur mu bilemedim. Günde 2-3 tane mide çiğneme tableti kullanır oldum çok kötü midem

Kahve içiyor musunuz? Aranız nasıl? Bem günde 1 bardak içiyorum ama kendimi suçlu hissetmeye başladım. Doktor izin vermesine rağmen.
İçiyorum cmm her gün 1 fincan filtre kahve. Günde 2 ye kadar izin var zaten. Psikolojik olarak için rahat değilse içmezsin. Doktorun izin verdiği şeylerde genellikle içim rahat :)

Bende de olmuştu, ben de hastaneye gitmiştim. 2 gün geçmeyince.

Benim de baya şiddetli olmuştu. Gece uykumdan uyandırmıştı.
Aynen şiddetliydi birde ben 2 gün öncesinde alaturka lavaboya otururken yırtılır gibi acı hissetmiştim yanmam filanda olmuştu çok şükür açılma filan yokmuş adam biraz kıl çıktı neden olduğunu polikliniğe git ordan öğren dedi mal gittim şikayet ettim valla

Cins oluyor bazıları ya..

Ben de 1 fincan filtre kahve içiyorum. Dün bir arkadaş illa da içme, içeceksen kafeinsiz iç, minicik bebeğe kafein gidiyor deyince suçlu hissettim kendimi. Sanırım annelik böyle başlıyor.
Ama sonra kendisi yanımda fosur fosur sigara içti. Yani minicik bebeğe giden kafeini sorguluyorsun da senin o sigara dumanındaki milyonlarca zararlı madde benim vücudumdan o minicik bebeğe gitmiyor mu? Niye benim yanımda içiyorsun ki o kadar hassassan bu konuda? diye söylendim içimden.

Bebek doğduktan sonra daha nelerimize karışılacak demek ki
Plesanta belli bir seviyeye kadar toksik maddeleri içeri almıyormuş zaten.

Aynen canım. Risk oluşturacağını düşünmediğim şeylerde doktor ok derse dozunu aşmamak kaydı ile uyguluyorum. Ha günde 2 fincan dedi ben genelde 1 fincan içiyorum nefsimi kandırıyorum o ayrı :) ben olsam içimden demezdim senin sigaran kadar değil deseydin keşke

Benim de öyle canım tüylendi ve bayağı uzadı ama ellemedim çok rahatsız oluyorum ama dökülür diye umut ediyorum olmazsa doğum sonrası temizlerim şimdilik ellemedim

Delirella merhaba canım bugün perinatolog a göründüm rahim Ağrı kısalmaya devam ediyormuş ama ikizlerde serklaj önermiyorum diyor özeldeki dr um profesör bir an önce yapalım dıyor. Cok arada kaldım ama yaptırıcam serklajı. Perinatolog diyoki daha önce erken Doğum yapıp kaybetmemişsin ilk gebeliğin, bu sekılde şimdilik gözlemleyelim diyor

Erken doğum hikayesi olanlara Serklaj öneriliyor aslında. Senin ikiz olmasından dolayı operasyon zor mu olur diye düşündüler acaba cnm? Riskli demediyse yaptırırsın belki.
Gözlemleyelim derken sadece evde yat mı diyor ? Başka bir perinatologa da görünsen mı acaba ? 3 kişiye danışmış olurdun zor karar

Rabbim hayırlısını versin canın, haber ver yine durumdan

Biz Balıkesir de oturuyoruz Canım zaten tedavi ile hamile kaldım burada sadece bir tane perinatolog var. Dedikleri cok saçma geldi illa daha önce bebeğimi kaybetmiş olmam mı gerek yanı devlette neden işler böyle kayıp olmadan ne genetik test yapıyorlar ne de serklaj. İlla acı kayıp mı yaşamalıyız rahim agzı kısalmaya devam ediyor ilaçta vermiyor sadece yatmakla nasıl düzelecek uzayacak. Tamam serklaj riskliymiş ama böyle hiçbişey yapmadan beklemekte cok riskli

Haklısın canım. Operasyonun kendi riski dışında önlem almanın zararı yok ki. Keşke doktoru 12. Haftada ikiz olduğu için önden serklaja yönlendirmiş olsaymış.

Bebeklerin takım içindeki konumları ve bunu yapacak doktorun serklaj tecrübesi de önemli. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Geçmiş olsun canım..
Sagol canim.
ben tedaviye basladigim gunden itibaren kahve icmeyi biraktim ama dr gunde bir fincan kahve veya cay icebilirsin demisti. Ben hakkimi caydan yana kullaniyorum. Her gun bir veya iki fincan sekersiz limonlu cay iciyorum.
Canim bebegin hareketlerini net hissetmeye basladin mi?

cnm alttan muyane oldunmu ben kızıma hamileyken 1ay kala doğuma olmuştum doktor krem verdi gecdi idrarın temiz olabilir o bölgede mikrop olabilir
Haklisin... Ağustosun ilk haftasi kontrolüm var. Artık o zamana kaldı. Olmazsa başka doktora gidip danisayim dedim. Bir sıkıntı var derlerse kendi doktoruma giderim.

Kızlar selam,
Suda cozulenlerdense evet ondan olmuştur. Ama ilaç formunu denemedim ben daha. M.gnorm benim mideme dokunuyor. Bir tane daha var o daha az dokunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…