- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
Bana Sadece idrar tahlili yaptilar kultur alinmadi. Antibiyotikten sonra azalma goruldu ondan almamis olabilirler mi acaba? Bu tahlildede hala cikarsa bende ornek alinmasini isteyebilirim dr dan.Birde unut
madan idrar ve vajinal kultur alindi benden bakteri uremesi olup olmadigina bakildi
Bana Sadece idrar tahlili yaptilar kultur alinmadi. Antibiyotikten sonra azalma goruldu ondan almamis olabilirler mi acaba? Bu tahlildede hala cikarsa bende ornek alinmasini isteyebilirim dr dan.
Tesekkur ederim , insanin psikolojisi yipraniyor gercekten ama gecicek isallah. 5 temmuzda sikinti yasadim 10 temmuzda tekrar gorustuk 23 temmuzda yine gidicem yani burada normal periyot aslinda ayda 1kontrol 32. Hafta sonrasi ise 2 haftada bir 34 sonrasi haftada1. Ama tabi suan rahatsizlik oldugundan durum farkliIyi olmaniza sevindim. Doguma kadar istirahat mi verdi dr? Kontrolleriniz kac hafta da bir yapiliyor?Ben yurtdisindayim burada ayda bir dr a gidiyorum.
Benim bebegim mucize bebek. Allah nasip ederse evliligimin 17. Yilinda bebisime kavusacagim. Onun icin cok fazla korkularim var. Istiyorum ki dr lar hic bir seyi gozden kacirmasin daha cok dikkat etsinler. 15. Hafta ma kadar tup bebek dr umun kontrolu altindaydim. O herseye cok dikkat ediyordu. Simdi ki dr a gozden bir sey kaciracak diye korkuyorum. Yada ben cok fazla kuruntu yapiyorum kendime. Artik hayirlisi diyorum. Ben elimden gelen her seyi yapiyorum. Takdiri Allah tan artik.Belki yurtdisinda sistem farklidir tr de bildigim kadariyla idrarda lokosit gorduklerinde otomatikman kultur istiyorlar , bu da dogru antibiyotigi belirlemek icin anladigim kadariyla. Antibiyotik bitti ise donmedim doktorun tavsiyesi heyet raporu alip dinlenerek gecirmek , yorulmamak .bence endise etmeyin agriniz sanciniz yoksa sorun olmaz cogu gebe yasiyor
Benim bebegim mucize bebek. Allah nasip ederse evliligimin 17. Yilinda bebisime kavusacagim. Onun icin cok fazla korkularim var. Istiyorum ki dr lar hic bir seyi gozden kacirmasin daha cok dikkat etsinler. 15. Hafta ma kadar tup bebek dr umun kontrolu altindaydim. O herseye cok dikkat ediyordu. Simdi ki dr a gozden bir sey kaciracak diye korkuyorum. Yada ben cok fazla kuruntu yapiyorum kendime. Artik hayirlisi diyorum. Ben elimden gelen her seyi yapiyorum. Takdiri Allah tan artik.
Amin insallah hepimiz bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz. Evet, Siz de kasilma oldugu icin endiselenmeniz normal. Insallah atlatirsiniz en yakin zaman da , dr kontrolu altinda olmaniz guzel.Benimde ilk hamileligim o yuzden benzer duygulari yasiyoruz. isallah hicbir sorun olmadan zamaninda bebeginiz gelir , korkmayin diyorlar o da hisseder elimizden geleni yapip bekleyecegiz :) kolay mi hic degil ! Braxton kasilmasi diye lanet birsey war o da insani paranoyak yapiyor her gun yeni bir macera. ben 23. Haftaya kadar hic bir sikinti yasamamistim sonra okudum buralarda herkesin basina geliyor birseyler guzel olumlu hikayeler var. doktor gerek gorse kultur alirdi bnce sanci olmadigindan bol su ve dinlenme ile geciriyorsunuzdur.
Türkiye’de riskli gebelik değilse ayda 1 kontrol ediliyor. Riskli gebelik veya normal gebelik içerisinde riskli bir durum oluştu ise 1 aydan 15 güne düşüyor bu süre.( son haftalardan bahsetmiyorum)Iyi olmaniza sevindim. Doguma kadar istirahat mi verdi dr? Kontrolleriniz kac hafta da bir yapiliyor?Ben yurtdisindayim burada ayda bir dr a gidiyorum.
sağol canım lokosit kaç cıktı sende cuma bitti ilaç şimdi yaptıracam tahlil bakalım düşmüştü sen ne belirtiler vardı ben sık sık tuvalete giriyordum birde tam boşalmıyorduBen de gecen ay bir hafta antibiyotik kullandim, ilac bittikten bir hafta sonra testi tekrarladim cok az bakteri hala vardi ama ilac vermediler. 2 hafta sonra tekrarlatacagim testi cogalma olur mu acaba diye endiseliyim acikcasi. Gunde 3lt su iciyorum ve kizilcik suyu iciyorum .
Geçmiş olsun Nasıl farkettin enfeksiyonu
Ben de de ayni belirtiler vardi. Hala gece de Sagol 2 saate bir wc ye gidiyorum . Bende bakteri oranini belirtmemisler.sağol canım lokosit kaç cıktı sende cuma bitti ilaç şimdi yaptıracam tahlil bakalım düşmüştü sen ne belirtiler vardı ben sık sık tuvalete giriyordum birde tam boşalmıyordu
Ben de Sali gunu detayli icin riskli gebelik dr na gittim. O da beni 4 hafta da bir cagirdi. Ben de randavularimi 2 hafta kendi dr ma 2 hafta sonra diger dr a olarak ayarliyacagim. Ama gerekli tahlilleri burda kadin dogum dr u yapar. Riskli gebelik dr u herhalde Sadece bebegin gelisimini kontrol etmek icin cagirdi .Türkiye’de riskli gebelik değilse ayda 1 kontrol ediliyor. Riskli gebelik veya normal gebelik içerisinde riskli bir durum oluştu ise 1 aydan 15 güne düşüyor bu süre.( son haftalardan bahsetmiyorum)
Burada 3. Ve 5. Ayda riskli gebelik doktoruna detaylı ultrasonu yapmak için gidiyorsun sadece normal şartlarda canım. Senin de detaylı ultrasonunu yapacaktır. Kadın doğum doktorun zaten tahlilleri yazıyor yaptırıyorsun burada da sorun yok onda. Ekstra bir durum oluşmadı ise. Misal gebelik şekerin çıkarsa Endokrinoloji doktoruna da sevk edebiliyorlar.Ben de Sali gunu detayli icin riskli gebelik dr na gittim. O da beni 4 hafta da bir cagirdi. Ben de randavularimi 2 hafta kendi dr ma 2 hafta sonra diger dr a olarak ayarliyacagim. Ama gerekli tahlilleri burda kadin dogum dr u yapar. Riskli gebelik dr u herhalde Sadece bebegin gelisimini kontrol etmek icin cagirdi .
Amin canım. Inşallah. Kardeşim ameliyat oldu bi de. Yürüyemiyor. Ben de kalıyor. Bu hafta fa görümcem geldi izmirden. O yüzden pek giremiyorum canım.maşallah cnm bende iyim giŕdim şükür temiz çıktı benimde 23hafta 1gunluk allahım kucağınıza nasip etsin
3. Aydaki ayrintiliyi Tup bebek dr u yapmisti. 5. Aydaki icin ilk defa Sali gunu gittim. Cok sukur her sey yolunda ama gecen sene bebegin kalbi durdugu icin ve tup bebek oldugu icin o da 4 hafta da bir cagirdi. Benim de isime gelecek, bu sayede 2 hafta da bir bebisi gorecegim. Endokrin dr ile tiroidim yuzunden her ay gorusuyorum. Insallah seker falan da cikmaz. Toplam 6 kilo aldim suanlik iyi gidiyor Bakalim sonraki haftalarda ne olacak.Burada 3. Ve 5. Ayda riskli gebelik doktoruna detaylı ultrasonu yapmak için gidiyorsun sadece normal şartlarda canım. Senin de detaylı ultrasonunu yapacaktır. Kadın doğum doktorun zaten tahlilleri yazıyor yaptırıyorsun burada da sorun yok onda. Ekstra bir durum oluşmadı ise. Misal gebelik şekerin çıkarsa Endokrinoloji doktoruna da sevk edebiliyorlar.
İyi iyi maşallah canım3. Aydaki ayrintiliyi Tup bebek dr u yapmisti. 5. Aydaki icin ilk defa Sali gunu gittim. Cok sukur her sey yolunda ama gecen sene bebegin kalbi durdugu icin ve tup bebek oldugu icin o da 4 hafta da bir cagirdi. Benim de isime gelecek, bu sayede 2 hafta da bir bebisi gorecegim. Endokrin dr ile tiroidim yuzunden her ay gorusuyorum. Insallah seker falan da cikmaz. Toplam 6 kilo aldim suanlik iyi gidiyor Bakalim sonraki haftalarda ne olacak.
anladım cnm geceleri sürekli tuvaletteyim sıkıldım artık birde çok geliyor anlamadim lokosit düşmüş ama diğer ikisi yüksek doktoruma vhatsap attım ona göre bakacam cnmBen de de ayni belirtiler vardi. Hala gece de Sagol 2 saate bir wc ye gidiyorum . Bende bakteri oranini belirtmemisler.
maşallah cnm Allah kucağımda nasip etsin cinsiyeti neBenim bebegim mucize bebek. Allah nasip ederse evliligimin 17. Yilinda bebisime kavusacagim. Onun icin cok fazla korkularim var. Istiyorum ki dr lar hic bir seyi gozden kacirmasin daha cok dikkat etsinler. 15. Hafta ma kadar tup bebek dr umun kontrolu altindaydim. O herseye cok dikkat ediyordu. Simdi ki dr a gozden bir sey kaciracak diye korkuyorum. Yada ben cok fazla kuruntu yapiyorum kendime. Artik hayirlisi diyorum. Ben elimden gelen her seyi yapiyorum. Takdiri Allah tan artik.
Amin canim insallah.maşallah cnm Allah kucağımda nasip etsin cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?