2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım doktorun cihazına göre değişebilir ben 11 haftadan beri 4d foto ve cd veriyor doktorum

Öyle olucak canım galiba inşallah ikna ede biliriz

Ya ilk defa duydum cd ye çekildiğini de:0 ben anlamadım ki bana fotoda cektirmiolar cirkeflik yapacam ama korkuyorum doktor doğumda bana kötü davranır diye

Hastaneden kaynaklı canım. Bu yıl ki 3. Ayda CD vermek sadece çıktı veriyor görüntüye dair. Çirkeflik de yapma vermeyecek ise yine de vermez :)

kızlar idrara yolu enfeksiyonu olmuşum doktor antiyobitik verdi 1hafta kullandım sanki geçmedi yarın idrar testi yaptıracam benim gibi olan varmi

Canım doktorun cihazına göre değişebilir ben 11 haftadan beri 4d foto ve cd veriyor doktorum
Benim gittiğim doktorun da 4 d var ama bana neden vermiyo anlayamadım 4 d yimde geçtim 2 boyutlu resim bile vermiyo kaçtır

Ya benim kaçıncı doktorum oldu artık değiştirmek istemiyorum dosya bi yerde tahlilde bi yerde zor.oluyor bana vermedikleri için

Ya benim kaçıncı doktorum oldu artık değiştirmek istemiyorum dosya bi yerde tahlilde bi yerde zor.oluyor bana vermedikleri için
Ben daha hiç değiştirmedim o yüzden değiştiricem aklımda bir yer var gittim birkez devlet hastanesi ama imkanları çok iyi gebelik okuluna kadar herşey var çok ilgililer ama kaçan zaman da kaçtı 3. Ayından sonra hiç resmi yok bebişimin albüm yapacaktım ama nasip olmadı

Ya bende albüm yapmak istiodum:/neyse sağlık.olsun canım bizde doğduktan sonra güzel bi albüm.yapalim inşallah

Merhabalar
Ben 34. Haftama gırdım ve bırsuru catlagım olustu. Gobegin alt kısmında oldugu için gözükmuyordu sanırım. Bugun fark ettim. Alt taraf saglı sollu kırmızı kırmızı catlaklar. Lıerac kullandım bıde uni mom yag. Ama bu hafta catladım.bı ıkı gun sürmedim ondan mı oldu acaba. Sımdıye kadar catlamamıstı

kızlar idrara yolu enfeksiyonu olmuşum doktor antiyobitik verdi 1hafta kullandım sanki geçmedi yarın idrar testi yaptıracam benim gibi olan varmi
Ben de gecen ay bir hafta antibiyotik kullandim, ilac bittikten bir hafta sonra testi tekrarladim cok az bakteri hala vardi ama ilac vermediler. 2 hafta sonra tekrarlatacagim testi cogalma olur mu acaba diye endiseliyim acikcasi. Gunde 3lt su iciyorum ve kizilcik suyu iciyorum .

Selam dilan bende 23. Haftanin icindeyken kasik sancilari sebebiyle gece uyuyamadim sonra sabah acile gittim maalesef kozyatagi central hospitalda dis hekimi ultrasonda bebege ve rahim agzina bakti cunku kadin dogum yoktu neyseki bu sacmaliga ragmen dis hekimi idrar tahlili ver dedi . idrar bulanik ve lokosit cikti sonra kultur aldilar derken periyodik sancilar olustu erken dogum onleyuci ilac arti antibiyotik kullandim gecti.. cok su icme arti istirahat verdi zaten kasilmanda olmuyorsa bence sikinti yapma

Gecmis olsun size de . Suan kacinci haftadasiniz? Bana da bol su ic dedi.Cok sukur kasilmalarim yok ama sanki idrarda yanma hala var. 30 temmuz da tekrardan dr ile gorusecegim. Insallah tamamen gecmistir enfeksiyon.

Gecmis olsun size de . Suan kacinci haftadasiniz? Bana da bol su ic dedi.Cok sukur kasilmalarim yok ama sanki idrarda yanma hala var. 30 temmuz da tekrardan dr ile gorusecegim. Insallah tamamen gecmistir enfeksiyon.
ben bu durumu 23. Haftada yasadim suan 25. Haftadayim erken dogum onleyicilere devam ediyiruz rahim agzi acilmasi olmadi sanci tekrar etmedi bebek keyifli sukur ama yine de devam

Birde unut
madan idrar ve vajinal kultur alindi benden bakteri uremesi olup olmadigina bakildi

Birde unut
idrar ve vajinal kultur alindi benden bakteri uremesi olup olmadigina bakildi

ben bu durumu 23. Haftada yasadim suan 25. Haftadayim erken dogum onleyicilere devam ediyiruz rahim agzi acilmasi olmadi sanci tekrar etmedi bebek keyifli sukur ama yine de devam
Iyi olmaniza sevindim. Doguma kadar istirahat mi verdi dr? Kontrolleriniz kac hafta da bir yapiliyor?Ben yurtdisindayim burada ayda bir dr a gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…