2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet canım her gün net hissediyorum şükür Senin nasıl gidiyor?

Ben bugün kafeinsiz kahve aldım:) mevzu kafeindeydi ya ☺

Ben de 21-22. haftaya kadar ne çay ne kahve içmiştim. Bazen çok açık 1 bardak çay içiyordum. Genelde sıcak su içiyordum direk. Sonra havalar ısındı, sanırım tansiyonu yükseltiyor kahve, tansiyonum çok düşüktür benim. Baktım bi canlandırıyor beni. Sonra yavaş yavaş içmeye başladım :)
Ben de çay içiyorsam kahve, kahve içiyorsam çay içmiyorum. Bugün kafeinsiz kahve aldım. Artık daha rahat içebilirim sanırım
Bana da doktor 1 bardak çay 1 bardak kahve izni verdi.
Herşeyden ye iç ama az az, abartma dedi.

Suda cozulenlerdense evet ondan olmuştur. Ama ilaç formunu denemedim ben daha. M.gnorm benim mideme dokunuyor. Bir tane daha var o daha az dokunuyor.
Bundan aynı sanırım canım

Eklentiler

• 46BD21BB-137D-434B-A6E0-A87A00BDAB9E.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 22
Suanda kaç rahim agzın? Benim oğlan da 2.5 ti 24 25 haftalarda 37 ye kadar gitti. Ama ikiz senin bence yatarsan sorun olmicaktır inşallah

Evet canım bu benim de mideme dokunuyor.
Magvital var o da bunun limon aromalisi ama mideme bu kadar dokunmuyor. Bir de normal hap şeklinde olanlar var ama onları denemedim.
Doktora sorayım bakayım mide olayı zor ya
Sağol canım

Suanda kaç rahim agzın? Benim oğlan da 2.5 ti 24 25 haftalarda 37 ye kadar gitti. Ama ikiz senin bence yatarsan sorun olmicaktır inşallah
Masallah ne güzel sizin aminnn. Daha 22.haftadayım ama 23mm ye kadar düşmüştü geçen hafta suan kaç bilmiyorum ama dinleniyorum. Yarın Prof dr ile görüşücez tekrardan. Tup bebek merkezimdeki dr ile görüştüm yaptırın dediler

Evet canım her gün net hissediyorum şükür Senin nasıl gidiyor?
iyi gidiyor cok sukur. Tosunum her yemek sonrasi oynuyor. Senin randevun ne zaman?
Cok gecmis olsun. Ben de sizin gibi herhangi bir seyde tup dr u ile iletisim kuruyorum. Onlar yaptirt dediyse yaptirmak daha iyi olabilir. Insallah sorunsuz atlatirsiniz.

Kızlar benim.kaburgalarimin altında baskı, diyafram ve mideye baskı var. Mesela yere oturamiyorum, kambur duramıyorum iki lokma yiyeyim midem dolu hissediyorum, karnım patlayacak gibi oluyorum.
İlk gebelikte daha geç olmuştu bunlar sanki. Erken mi yoksa sizde de başladı mı?

Aminn amin Canım. O kadar kararsız kaldık iyi Tup bebek dr um şagolsun hala destek oluyor her yazıp yardım istediğimde .

ayni durumu yasiyorum karnim buyudukce dahada fena oluyorum sanki

Kızlar dün ayrıntılı vardı herşey yolunda çok şükür. Plasenta da yukarı çıkmış. İnşallah bir daha kanama da olmaz da vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız.
Merhabalar bende kanama geçirdim iki kere şuan hala kahverengi lekelerm devam ediyor İnşallah geçer sizinki plasentadan mı kaynaklıydı kanama çok şüküt geçmiş sizinki ne kadar sürede geçti kanama kaç haftalıkkrndi

kızlar merhaba..suan 24. haftaya yeni girdim 3 gün önce de kontrolüm vardı her şey iyi çok sukur dedı dr. ama benımkısı aşırı hareketlı degıl ya da ben cok anlamıyorum ..gün içinde yoğun çalıştığım için aksam dinlenince oynuyor o da bazen ..benim gibi olan var mı endişelenmelimiyim

Normal bence cnn çünkü bende zor hissediyorum ama ultrasonda gayet hareket ediyolar bide çalışınca daha da az hissediliyor o hareket ediyor ama sen hissetmiyorum bence

Kızlar merhabalar..
24. Haftadayım. 59 ile başladım şu an 65 kiloyum. Sizlerde durumlar nasıl?
6. Ayda 6 kilo fazla mi

Kızlar merhabalar..
24. Haftadayım. 59 ile başladım şu an 65 kiloyum. Sizlerde durumlar nasıl?
6. Ayda 6 kilo fazla mi
Son aylara haftalara dikkat ederseniz 6 ayda 6 kilo gayet iyi. Ama ben ilk gebeliğimde bu hızla başlayıp 23 24 kilo ile bitirdim. Şu an da 6 ayda 6 buçuk kilo aynı kilolardayoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…