Sagol canim.
ben tedaviye basladigim gunden itibaren kahve icmeyi biraktim ama dr gunde bir fincan kahve veya cay icebilirsin demisti. Ben hakkimi caydan yana kullaniyorum. Her gun bir veya iki fincan sekersiz limonlu cay iciyorum.
Canim bebegin hareketlerini net hissetmeye basladin mi?
Aynen canım. Risk oluşturacağını düşünmediğim şeylerde doktor ok derse dozunu aşmamak kaydı ile uyguluyorum. Ha günde 2 fincan dedi ben genelde 1 fincan içiyorum nefsimi kandırıyorum o ayrı :) ben olsam içimden demezdim senin sigaran kadar değil deseydin keşke
Sagol canim.
ben tedaviye basladigim gunden itibaren kahve icmeyi biraktim ama dr gunde bir fincan kahve veya cay icebilirsin demisti. Ben hakkimi caydan yana kullaniyorum. Her gun bir veya iki fincan sekersiz limonlu cay iciyorum.
Canim bebegin hareketlerini net hissetmeye basladin mi?
Ben de 21-22. haftaya kadar ne çay ne kahve içmiştim. Bazen çok açık 1 bardak çay içiyordum. Genelde sıcak su içiyordum direk. Sonra havalar ısındı, sanırım tansiyonu yükseltiyor kahve, tansiyonum çok düşüktür benim. Baktım bi canlandırıyor beni. Sonra yavaş yavaş içmeye başladım :)
Ben de çay içiyorsam kahve, kahve içiyorsam çay içmiyorum. Bugün kafeinsiz kahve aldım. Artık daha rahat içebilirim sanırım
Bana da doktor 1 bardak çay 1 bardak kahve izni verdi.
Herşeyden ye iç ama az az, abartma dedi.
Biz Balıkesir de oturuyoruz Canım zaten tedavi ile hamile kaldım burada sadece bir tane perinatolog var. Dedikleri cok saçma geldi illa daha önce bebeğimi kaybetmiş olmam mı gerek yanı devlette neden işler böyle kayıp olmadan ne genetik test yapıyorlar ne de serklaj. İlla acı kayıp mı yaşamalıyız rahim agzı kısalmaya devam ediyor ilaçta vermiyor sadece yatmakla nasıl düzelecek uzayacak. Tamam serklaj riskliymiş ama böyle hiçbişey yapmadan beklemekte cok riskli
Evet canım bu benim de mideme dokunuyor.
Magvital var o da bunun limon aromalisi ama mideme bu kadar dokunmuyor. Bir de normal hap şeklinde olanlar var ama onları denemedim.
Evet canım bu benim de mideme dokunuyor.
Magvital var o da bunun limon aromalisi ama mideme bu kadar dokunmuyor. Bir de normal hap şeklinde olanlar var ama onları denemedim.
Masallah ne güzel sizin aminnn. Daha 22.haftadayım ama 23mm ye kadar düşmüştü geçen hafta suan kaç bilmiyorum ama dinleniyorum. Yarın Prof dr ile görüşücez tekrardan. Tup bebek merkezimdeki dr ile görüştüm yaptırın dediler
Masallah ne güzel sizin aminnn. Daha 22.haftadayım ama 23mm ye kadar düşmüştü geçen hafta suan kaç bilmiyorum ama dinleniyorum. Yarın Prof dr ile görüşücez tekrardan. Tup bebek merkezimdeki dr ile görüştüm yaptırın dediler
Cok gecmis olsun. Ben de sizin gibi herhangi bir seyde tup dr u ile iletisim kuruyorum. Onlar yaptirt dediyse yaptirmak daha iyi olabilir. Insallah sorunsuz atlatirsiniz.
Kızlar benim.kaburgalarimin altında baskı, diyafram ve mideye baskı var. Mesela yere oturamiyorum, kambur duramıyorum iki lokma yiyeyim midem dolu hissediyorum, karnım patlayacak gibi oluyorum.
İlk gebelikte daha geç olmuştu bunlar sanki. Erken mi yoksa sizde de başladı mı?
iyi gidiyor cok sukur. Tosunum her yemek sonrasi oynuyor. Senin randevun ne zaman?
Cok gecmis olsun. Ben de sizin gibi herhangi bir seyde tup dr u ile iletisim kuruyorum. Onlar yaptirt dediyse yaptirmak daha iyi olabilir. Insallah sorunsuz atlatirsiniz.
Kızlar benim.kaburgalarimin altında baskı, diyafram ve mideye baskı var. Mesela yere oturamiyorum, kambur duramıyorum iki lokma yiyeyim midem dolu hissediyorum, karnım patlayacak gibi oluyorum. İlk gebelikte daha geç olmuştu bunlar sanki. Erken mi yoksa sizde de başladı mı?
Kızlar dün ayrıntılı vardı herşey yolunda çok şükür. Plasenta da yukarı çıkmış. İnşallah bir daha kanama da olmaz da vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız.
Merhabalar bende kanama geçirdim iki kere şuan hala kahverengi lekelerm devam ediyor İnşallah geçer sizinki plasentadan mı kaynaklıydı kanama çok şüküt geçmiş sizinki ne kadar sürede geçti kanama kaç haftalıkkrndi
kızlar merhaba..suan 24. haftaya yeni girdim 3 gün önce de kontrolüm vardı her şey iyi çok sukur dedı dr. ama benımkısı aşırı hareketlı degıl ya da ben cok anlamıyorum ..gün içinde yoğun çalıştığım için aksam dinlenince oynuyor o da bazen ..benim gibi olan var mı endişelenmelimiyim
kızlar merhaba..suan 24. haftaya yeni girdim 3 gün önce de kontrolüm vardı her şey iyi çok sukur dedı dr. ama benımkısı aşırı hareketlı degıl ya da ben cok anlamıyorum ..gün içinde yoğun çalıştığım için aksam dinlenince oynuyor o da bazen ..benim gibi olan var mı endişelenmelimiyim
Normal bence cnn çünkü bende zor hissediyorum ama ultrasonda gayet hareket ediyolar bide çalışınca daha da az hissediliyor o hareket ediyor ama sen hissetmiyorum bence
Son aylara haftalara dikkat ederseniz 6 ayda 6 kilo gayet iyi. Ama ben ilk gebeliğimde bu hızla başlayıp 23 24 kilo ile bitirdim. Şu an da 6 ayda 6 buçuk kilo aynı kilolardayoz.