2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
[QUOTEbaprk, post: 60909906, member: 386775"]
Evet canım gittim bi sıkıntı yok çok şükür
[/QUOTE]
Şükür benim kızda az hareket ediyor endişe etmeye başladım bende

[QUOTEbaprk, post: 60909906, member: 386775"]
Evet canım gittim bi sıkıntı yok çok şükür
Şükür benim kızda az hareket ediyor endişe etmeye başladım bende
[/QUOTE]
Doktoruna haber verdin mi?
Ya insan korkuyor ister istemez en ufak bi ağrıyı bile ihmale getiremiyorum çok pimpirikli biri olup kaldım en ufak şeyde doktorumu arar oldum sağolsun çok ilgileniyor alıştı bu hallerime

Bu arada kızlar bebek arabası alan var mı ya da arastiran 2. El az kullanılmış bir araba buldum Bebe confort Lolaa3 diye iyi gibi geldi fiyat da 550 travel sistem bilen var mı acaba

Bu arada kızlar bebek arabası alan var mı ya da arastiran 2. El az kullanılmış bir araba buldum Bebe confort Lolaa3 diye iyi gibi geldi fiyat da 550 travel sistem bilen var mı acaba
Ben aldım canım bebek arabası welgron Q5 travel sistem hep iyi yorumlar vardı hakkında gittim bende gözümle gördüm sipariş verdim gerçekten çok güzel bi araba ben burdayım diyor resmen

yaprk henüz gitmedim ama gece uyandığımda biraz oynadı şimdi oynamıyor içim içimi yiyor sağlık ocağına gidecem eşim gelsin öğlen şöyle bir kere oynasa rahatlayacam

yaprk henüz gitmedim ama gece uyandığımda biraz oynadı şimdi oynamıyor içim içimi yiyor sağlık ocağına gidecem eşim gelsin öğlen şöyle bir kere oynasa rahatlayacam
Canım benimde öyleydi uzan az bacaklarını kaldır uyuyordur büyük ihtimalle benim bebeğim 2 saat kadar oynamadı sonra oynamaya başladı

Kızlar haftalardır 20 lik diş yerinde şişlik vardı damak şişliğidir diye önemsemedim bu gün pirinç kadar diş çıkmış ağrı yok ama diş yeri yok ağrı yapar diye korkuyorum sizce ağırır mı

Ağrımaz bence diş çıkmış sonucta

Sorucam 3-4 gün sonra kontrolüm var bakalım ne diyor
@
Canım benimde öyleydi uzan az bacaklarını kaldır uyuyordur büyük ihtimalle benim bebeğim 2 saat kadar oynamadı sonra oynamaya başladı
Sağlık odağında kalp atışı gayet güzeldi canım ama şimdi 1 saatten fazla yattım hiç oynamadı akşam hastaneye mi gitsem

Kızlar 14 aylık oğlum var ona herseyi alırken baya araştırmıştım yardımcı olabilirim. Instagram da mühendisin oğlu sayfasını takip edin ilaç.mama.bebek bezi bebekle ilgili herseyi araştırıyor

Bebek arabası alırken kendi arabanızı dikkate alın küçük arabanızı varsa bizim gibi travel iyi oluyor baby 2 go almıştık memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…