2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şuan üzüntümü tarif edemem senin neler hissettiğini düşünemiyorum Rabbım sabırlar versin herkesin bi imtihanı var senin imtihanın da buymuş inşallah Rabbım tekrar evlat acısıyla sınamaz sizi Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza versin en yakın zamanda acın hafiflesin inşallah gerçekten çok çok üzgünüm ne yazcagımıda bilemiyorum inşallah bi an evvel toparlarsın Delirella

Allah herkesten razı olsun...
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Cok uzuldum bunu duyduguma. Basiniz sagolsun. Allah size bol sabirlar versin.

İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
O kadar çok üzüldüm ki canım anlatamam bu acıyı yaşamayan bilemez ama evlat acısı çok zor rabbim sabırlar versin bu yaşadığın acılar ahirette şefahat etsin inşallah

İçim bomboş, karanlık
allah sabır versin ne denir bilemiyorum umudunu yitirme herseyde bi hayır vardır daha gençsin allah daha sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah

Kızlar 24+4 günlük oldum ama dünden beri bebeğim az hareket ediyor daha önce çok hareketliydi hatta yatırmıyordu beni doktoru aradim 4 te randevum var başına böyle bir şey gelen oldu mu

Kızlar 24+4 günlük oldum ama dünden beri bebeğim az hareket ediyor daha önce çok hareketliydi hatta yatırmıyordu beni doktoru aradim 4 te randevum var başına böyle bir şey gelen oldu mu
Benimde öyle dün az hareket etti ama bu haftalarda normal hareketleri saymak için erken daha bugündaha erken başladı vurmaya. İnşa güzel haberler alırsın

üzüldün ya normal canım. sen yine doktora gitte. üzülünce onlarda hissediyor.

Hareketli bi gün geçirdiğinde öyle oluyor. Sakin bol uzanmacalı bi günse o orda coşuyor. Bi hareketli olunca o orda sallantıda uyuyormuş. Ben geçen hafta sabahtan akşama kadar hiç hissetmedim. Aklımdan hiç çıkmadı korktum. Hep arabadaydım.o sallantı bile yetmiş demek ki akşama kadar uyumuş.
Senin de öyledir uyuyordur :)

Canım ben pek ayakta duramıyorum daha doğrusu bana yasak sürekli uzanıyorum riskli gebelikte doktorum ayakta durmayı önermiyor ev işlerim her şey aksıyor. Bebeklerimiz iyi olsunda razıyız yemek bile yapmıyorum sağolsun eşim yardım ediyor arada temizlik için yardımcım geliyor malum daha önce kayıplar olunca biraz pimpirikli oluyor insan

İçim bomboş, karanlık
Allah sabırlar versin imtihanınız çok ağır, empati yapınca bile bu derece etkileniyoruz. Sabredin şükredin iki evladınız,bu çektiğiniz acılar ahiretinizin kurtuluşu olsun, en hayırlı uygun zamanda Allah sağlıklı br evlat nasip etsin.. Başınız sağolsun, bir an önce toparlanıp iyileşirsiniz inşallah..

Endişelenme 24-25 haftada bende de öyle oldu hatta 1 gün hiç hiss etmedim 26 hafta sonunda hareketleri daha artıyo bebeklerin

Endişelenme 24-25 haftada bende de öyle oldu hatta 1 gün hiç hiss etmedim 26 hafta sonunda hareketleri daha artıyo bebeklerin
Hareketler birden azalınca korktum açıkçası gerçi yarim saattir biraz hareketlendi yine de bu gun gideyim doktoruma içim rahat etsin

Stresten etkilenmistir canim oda,cok iyidir merak etme.28den önce düzensizlikler normal hareket etsede bazen hissetmiyormuyormusuz henüz yeterli güçte tekme atamıdiklari icin
Ben 29. Haftadayım artık dışardan bile çok belli hareketleri can yakıyor arada,ama bende korkup 24. Haftada kosmuslugum var doktora

Hareketler birden azalınca korktum açıkçası gerçi yarim saattir biraz hareketlendi yine de bu gun gideyim doktoruma içim rahat etsin
Benim geçenlerde bigün oldu pozisyon değiştirince bazen insan hissetmiyor yada çook az hissediyor kendime ballı süt yapıp sol tarafıma yatıp hareketlerine odaklanmıştım düzelmişti

Kızlar bisey sorucam ikiz bebek bekliyorum nasipse aranızda nefes darlıgı yasayan var mı bende iki gündür var geceleri uyuyamiyorum bu yuzden doktor randevumda cuma gunu korkuyorum artik bisey olacak diye

Kızlar bisey sorucam ikiz bebek bekliyorum nasipse aranızda nefes darlıgı yasayan var mı bende iki gündür var geceleri uyuyamiyorum bu yuzden doktor randevumda cuma gunu korkuyorum artik bisey olacak diye
canım ulaşabiliyorsan doktora sorda. ben düz yolda yürüsemde nefes nefese kalıyorum. senin durumunda olsam otururkende olurdu herhalde. kansızlıkta nefes darlığı yapıyor.

canım ulaşabiliyorsan doktora sorda. ben düz yolda yürüsemde nefes nefese kalıyorum. senin durumunda olsam otururkende olurdu herhalde. kansızlıkta nefes darlığı yapıyor.
Saglık ocağında kan testi yaptırmıstım seker yüklemesinden sonra hem seker hem kansizlik troid icin falan dün aradı ebe kanım çok düsük çıkmış tahlillerini doktoruna goster buyuk ihtimalle kansizlik ignesi verir dedi ama benim randevum cuma gunu erkene mi alsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…