2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bisey sorucam ikiz bebek bekliyorum nasipse aranızda nefes darlıgı yasayan var mı bende iki gündür var geceleri uyuyamiyorum bu yuzden doktor randevumda cuma gunu korkuyorum artik bisey olacak diye
Bende ikiz deyil ama nefes darligim var Allah bagışlasın hepisini. Kalbinde çarpıntı oluyormu?

kızlar selam nasıllar bebişler... bişey sormak istiyorum 30. haftamdayım ve kasık ağrısından yürüyemiyorum adım bile zor atıyorum ,işteyim şu an yürürken çok ağrım var, neden olur ki doktora gitmeli miyim?

Kızlar 24+4 günlük oldum ama dünden beri bebeğim az hareket ediyor daha önce çok hareketliydi hatta yatırmıyordu beni doktoru aradim 4 te randevum var başına böyle bir şey gelen oldu mu
Biraz stes yaptın ya canım. Etkilenmiş olabilir. Ama normal böyle olması. Yine de takip edeceksin tabii ki. Ben 30. Haftadayım benim de bi gün çok hareketli iken bi gün çok az hareket edebiliyor. Pozisyon değiştirince hissetmeyebiliyoruz hareketlerini. Eğer evdeysen uzun süre hareket etmediğini düşündüğün zamanlarda doktorumun bana söylediklerini yapabilirsin.
Bi şeyler yiyip 15 dk sonra soluna uzan ve sağ elini göbeğinin üstüne koy. Kayma, dönme, tekme gibi her bir hareketi 1 say. 1 saat içinde 5 hareket sayarsan sorun yok. 5 hareketi atıyorum 20 dk içinde bile saysan kalkabilirsin. 1 saatin bitmesini beklemene gerek yok. Ama 1 saati geçtiği halde 5 hareket saymazsan beklemeden git canım.

Dinlenince geçen bi ağrı ise normal diye biliyorum. Ama işteysen buna fırsatın olmayabilir. Bi ara bende de oldu. Onla alakalı mı bilmiyorum ama sonrasında idrar kültüründe üreme çıktı. Duramayacak gibiysen doktoruna haber ver bence.

idrar da bi sıkıntı yok ama adım attırmıyor, 3 ten sonra bi gideyim bari

Allah herkesten razı olsun...
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
Dün gece gördüm. O zamandan beri açıyorum sayfayı. Ne yazık ki gerçek, yazamıyorum elim gitmiyor. Allah yardımcınız olsun canım benim. Acın acımız. Allah her iki dünyada da mukafatlandirsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Öyle güzel günler gör ki bu çektiğin acılar geçmişte kalsın acısı değil, sızısı kalsın.

Stresten öyle oldu çok hareketliydi yoksa neyseki düzeldi biraz su 15 kasım bir an önce gelsede sezaryen olsam yoksa kafamda kurup kurup duruyorum

Kızlar vajinal varis olan varmı? Normal ve ya sezeryan dk.lar ne diyor merak eidyorum. Bende vajinal varis var ama dk herhangi bir şey söylemedi

Allah herkesten razı olsun...
İçim bomboş, karanlık
Geçen yaz 22. Haftada bir evladımı, bu yaz 25. Haftada diğer evladımı kaybettim.
Toprağa evlat vermek çok zor. Bu sefer nasıl toparlarım bilmiyorum.
cnm Allah yardımcın olsun Allahım sana sağlıklı evlatlar versin en yakın zamanda başın sağolsun

aynıyla senle cnm bende 27 3de gittim 1240 gr boyuda 37.5cikti Allah sağlıklı kucağınıza nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…