2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Neden sezaryen olacak acaba? :) şimdiden karar verilebiliyor mu?

Inşallah sorun yoktur benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmak istemedi genelde bebek iri olunca yapıyoruz dedi benim bebeğim haftasıyla uyumlu yinede dikkat et ekmek alımını azalt
Benimki de sen zayıfsın kaldıramazsın dedi. Zaten bebek haftasıyla uyumlu ve 6 ayda 6 kilo almışsın çok ideal, sana şeker yüklemeyelim dedi. Zaten istemiyordum

Neden sezaryen olacak acaba? :) şimdiden karar verilebiliyor mu?
Aslında karar değil canım ama büyük ihtimalle sezaryen olacaktır. Şöyle ki bende kan pıhtılaşması, iki tarafta kasık fıtığı, şimdilik az miktarda karaciğer enziminde yükseklik var. Doktorum riski sevmiyor aslında bu durumda sorduğum 4 kadın doğum doktoru da sezaryen daha iyi olacaktır dedi.
Eğer soracağım ikinci genel cerrahta doğum esnasında kesin olarak fıtıklara müdahale edilecek derse normali beklemek mantıksız olacak

Benimki de sen zayıfsın kaldıramazsın dedi. Zaten bebek haftasıyla uyumlu ve 6 ayda 6 kilo almışsın çok ideal, sana şeker yüklemeyelim dedi. Zaten istemiyordum
Aile de şeker yoksa sıkıntı değil. Ama kiloya pek aldanmayın kızlar bende 23+4te 6 kilo çıktım bebek 600gr yani ilimizde normaldik ama ailede şeker var diye yaptırdık.
0.dk 103
60.dk 144 yani sınırda
Salı günü 100 Gr la netlesecek gebelik şekeri olup olmadığı ama yoksa bile yüklemeyle birlikte çok dikkat etmem gereken noktadayım bunu gördüm.

Canım hiç öyle deme yaptır bende 6,5 kilo aldım bebekte haftasıyla uyumlu şekerli gıda normaldede tüketmem zayıfımda ama şimdi insülin kullanıyorum gebelik şekeri çıktı bende kimde çıkıcağı belli olmaz

Aynen benimde haftasıyla uyumlu doktor aradaki fark 2 yada 3 hafta olunca şeker testi öneriyoruz dedi riske atmaya gerek yok

Sleepy icerik olarak guvenilir diye biliyorum fiyati da kiyaslamadim digerleryle

Bu arada toplamda 4 kg almışım kızlar 7 aylık sayılırım bence bende şeker yokyani inşallah

İyi canım peki canın tatlı bişeyler çekiyor mu çekince napıyosun ne yiyosun alternatif şekeri yükseltmiycek bir formülün var mı
Canım benim diyabet olmadığı risk grubunda olduğum için meyve serbest ama süt ürünleri ile tüketmek kaydıyla. Ben zaten mümkün olduğunca işlenmiş gıda tercih etmiyordum şekerden uzak durmak istiyordum. Arada canım istiyor ama meyve ile idare ediyorum. Geçen gün baklava çekti canım inan bir lokma bile değil o kadar minik bir şey yedim ki... Bir baklavanın 6da biri falan anca. Ama o günden sonra üç gün çılgınlar gibi tatlı istedi canım. Sürekli şekerli şeyler istedim ama yemedim. Çok canım isteyince bir ısırık hurma yedim sadece. Tekrar diyetime döndüm. Beyaz ekmek de bir lokma dahi alsan bünye istemeye başlıyor. Şimdi aynısını anneme yaptırmaya çalışıyorum yemezsen istemezsin diyorum.. Daha önce oğlumun alerjisi sebeyle 1 ay sadece zeytinyağı pirinç patates ve su ile beslendim. O dönem vücut unutmuştu. 21 gün olsun yine unutacak eminim. Azıcık daha dayan.

İyi canım peki canın tatlı bişeyler çekiyor mu çekince napıyosun ne yiyosun alternatif şekeri yükseltmiycek bir formülün var mı
Önceden alternatif olarak ballı ya da pekmezli şeyler yapıyordum ama doktor onlar da yasak dedi.

Kızlar benim açlık şekeri 83 çıktı.
75 lik şeker yüklemesi 1 saat sonrası 153 çıktı normal mi? Doktorum 180 üzeri olsaydı sıkıntı olurdu dedi ama sizlerde 140 çıkan bile diyete başlamış ondan merak rttim

gebeliğin son 1 2 haftası dışında hurma yemeniz çok sakıncalı
tıpkı maydanoz gibi
doğumu kolaylaştırıyor çünkü

Bu arada toplamda 4 kg almışım kızlar 7 aylık sayılırım bence bende şeker yokyani inşallah
canim yinede yaptir. ben 28+3 deyim 4.5 kg aldim. ailemde sekerde yok. 50 likde tokluk 177 cikti 100 luk yaptirdim hepsi ust sinirda cikti. simdi aclik tokluk bakip doktoruma sonucu goturcem

Hepsinin değeri farklı olabilir. 50'lik yükleme 75'lik yükleme 100'luk yükleme... Benim 50'lik 160 çıkmıştı. 100'luk normal çıksa bile diyet gerekli dedi doktorum da diyetisyen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…