kızlar çok şükr az da olsa kıpırdadı bir az rahatladım ikinci çocuk olmasına rağmen aradan 4.5 yıl geçti hatırlamıyorum nasıl oluyordu ilk hamileliyimde
İkinci gebeligim.
İlkinde de okulun ilk haftasi gebeliğin 32. haftasına denk geldi. Doğum öncesi izni hiç aktarmadim. Zaten erken doğum riski var diye doktorum da uygun görmedi. Şimdi de aktarmayacak hemen ayrılacağım. Okulun düzeni öğrencinin düzeni alışması... Benim evde zaten bir çocuk var onunla çok zor olur. Benim zorunlulugum olmadığı için öğrencilerin hakkına girmek istemiyorum. Tam benimle düzene alışırken hoooop yeni öğretmen gelecek. Doğumun ne zaman olacağı da belli değil. O yüzden ben idare ile konuştum hatta yerime de görevlendirme arkadaş geldi bugün.
kızlar çok şükr az da olsa kıpırdadı bir az rahatladım ikinci çocuk olmasına rağmen aradan 4.5 yıl geçti hatırlamıyorum nasıl oluyordu ilk hamileliyimde
Geçen yıl da öyle diyordum canım da üst üste olunca inancı kırılıyor insanın...
Doktor, bekleme süresi İçin idealin 1 yıl olduğunu daha erken olmaz mı dediğimde min 6 ay beklemen lazım dedi sezeryan dikişlerinden dolayı cnm. Hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum bu iki kötü tecrübeden dolayı...
Geçen yıl da öyle diyordum canım da üst üste olunca inancı kırılıyor insanın...
Doktor, bekleme süresi İçin idealin 1 yıl olduğunu daha erken olmaz mı dediğimde min 6 ay beklemen lazım dedi sezeryan dikişlerinden dolayı cnm. Hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum bu iki kötü tecrübeden dolayı...
Haklısın canım kötü tecrübe insanı mahvediyor hele böylesi allah düşmanıma yasatmasin
Sen yinede iyi düşün canım geçecek bu günler. Hiç korkutma kendini bu defa ekstradan önlemler al yat hiç kalkma bırak evi çöp götürsün sen yinede temkinli ol. Bu defa inşallah nur topu gibi bir evladın olacak allahın izniyle
Kızlar geceleri bel ağrısı uyutmuyor ya çaresi çözümü var mı bunun? Bacak arasına yastık da koyuyorum olmuyor bir faydası. Her gece değil ama bazı geceler çok ağrıyor.
Haklısın canım kötü tecrübe insanı mahvediyor hele böylesi allah düşmanıma yasatmasin
Sen yinede iyi düşün canım geçecek bu günler. Hiç korkutma kendini bu defa ekstradan önlemler al yat hiç kalkma bırak evi çöp götürsün sen yinede temkinli ol. Bu defa inşallah nur topu gibi bir evladın olacak allahın izniyle