2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
KIzlar minicity diye bir site var oradan birşeyler alıp memnun kalan varmı kumaşlarından epey indirimli güzel şeyler de var ama kumaş kalitesi nasıl bilemedim ?? 32 TL’ye filan 5 li takımlar var

Merhaba kizlar ilk hamileligim ve dogumumda esimden basks kimsey olmayacak yanimda hudak yemek korkularimiz var benim ise bebegin basini yikamak ve kordonu kordon olayi nasil duser tam olarak bilen var mi

Merhaba kizlar ilk hamileligim ve dogumumda esimden basks kimsey olmayacak yanimda hudak yemek korkularimiz var benim ise bebegin basini yikamak ve kordonu kordon olayi nasil duser tam olarak bilen var mi
Bence tek olman avantaj iyi kötü sende öğrenir kendin buyutursunhemşireler yardımcı olur videolar var internette yıkama falan kitaplardanda destek alabilrsin kordonda 10 gün içinde düşer.diolar zaten doktorunda sorabilirsin çok tedirginsen

Kordon için eczaneden set alıyosun. Bebeği yıkadıktan sonra güzelce kurulayıp o setin içindeki malzemelerle siliyorsun, hepsi bu. Önemli olan yıkadıktan sonra orayı kuru tutmak hiç zorlanılcak bişey değil merak etme. Zaten zamanla kuruyup kendi düşüyor. Bebeğin kafasını yıkamak da dert değil kulaklarına su gelmemesine dikkat edeceksin ve sakince ağlıyorsa da panik olmayacaksın hiiiç merak etme biraz sağlam yerlerden bişeyler oku ve annelik içgüdülerine güven gerisi gelir.

KIzlar minicity diye bir site var oradan birşeyler alıp memnun kalan varmı kumaşlarından epey indirimli güzel şeyler de var ama kumaş kalitesi nasıl bilemedim ?? 32 TL’ye filan 5 li takımlar var
Ankara'da mağazası var aldığım ürünler var sıkıntı yaşamadım

Günaydın kızlar..Bel ağrısı mahvetti geceden beri.Bide çatı ağrım var yürüdükçe..Ayın 11inde randevum var 31+0 haftalık olucam.Nst ye alırlar mı acaba

Sanırım vazgeçtim vicdanım el vermedi boyamicam kızlar
:) benim doktorum bana tamam sık sık boyatma bi 5 ay civarı bi de doğuma doğru bıyarsın demişti, böyle de gezilmez ama diyordu.. Zaten kanıtlanan bir etkisi yok, sadece organ oluşumunun tamamlandığı 14-15. haftalara kadar hiç boyatmamak en iyisi ama sonrasında da uygun bir boyayla 2 kez boyanablir benm edindiğim izlenime göre. Biraz annenin duygu durumuyla ilgili, beyazlarn ya da işte saçının görüntüsü çok canını sıkmıyor moralini bozmuyorsa gerek yok zaten

Kızlar ya benim de sıkıntım, gece yatağa yattıktan bir süre sonra bacaklarım ve ellerimde yaşadığım tarif edemediğim hisler. yani çok değişik beni uyutmayan huzursuz bacak sendromu gibi bişey yaşıyorum. rahat edemiyorum bir türlü artık 1 saat iki saat sonra uykuya yenik düşerek uyuyorum.. Var mı benzer bişey yaşayan valla artık çok rahatsız olmaya başladım

biraz piskolojik olabilir mi acaba huzursuz bacak sendromu bende ara ara oluyordu bekarken ama düşünmeyip kafadan atınca geçiyor.Benim yatarken değil de saabah uyandığımda parmaklarım da cok ağrı oluyor resmen tutulmuş gibi bir ağrı parmaklarımı bükemiyorum uyandıktan 10 dk sonra geçiyor doktora söyleceğim artık.

Bende var maalesef..Huzursuz bacak sendromum zaten vardı şimdi bide ellerde,parmaklarda uyuşma başladı.Karpal tünel sendromu diyorlar.Sürekli bi gerilme,hareket ettirme hissi oluyor.uyutmuyor

Bende var maalesef..Huzursuz bacak sendromum zaten vardı şimdi bide ellerde,parmaklarda uyuşma başladı.Karpal tünel sendromu diyorlar.Sürekli bi gerilme,hareket ettirme hissi oluyor.uyutmuyor
Peki bunun bi çözümü, rahatlatacak hafifletecek bişeyler var mı?Evet aynısını ben de yaşyorum sabah kalktığımda parmaklarımda uyuşma oluyor. İlk gebliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım şimdi nerde değişik bişey var beni buluyor.

Ben varım canım mahvetti bu illet beni hamile değilken bile vardı bende bi türlü ayakları yerinde durduramıyorum bir tek gece yatınca yada çorap giyince oluyor

1 haftadır baya azaldı bende.Sanırım ödemle alakalı..Bileklerdeki damarlar daralıyor ödemden,o sebep oluyor galiba.Suyu arttırıp tuzu azaltabilirsin.Gerilme hareketleri de işe yarıyor

Doğumla birlikte geçer inş. Ben 4,5 senedir çekiyorum huzursuz bacak hamilelikte kanın düşmesine bağlıda nüksedebiliyor kan değerini yükseltmeye çalış, uykun gelmeden yatağa girme uyumadan önce sıcak peşinden soğuk su ile duş aldır bacaklarına uyumadan öncede masaj yapacak biri bulursan huzursuzluk başlamadan o aradaki rahatlam zamanında uyumaya çalış.

Selam kızlar 29 cu haftaya geçtiyimizden beri bebeyimin hareketlerinde zayıflama hiss ediyorum acaba normalmi yerimi daraldı tedirgin oluyorum

Merhaba kızlarr
rahim ağzı uzunluğumuz 2,75 çıktı progestan sabah akşam ve her hafta progestan iğne verdi doktorum
başına böyle birşey gelen varmı
erken doğum olmasından korkuyorumm

evet benımde oluyor bır haftadır cok huzursuz oluyorum uyuyamıyorum bende acaba ılaclardanmı oluyor dıye dusunmustum bısuru ılac ıcıyorum cunku sıkıldım bu hamılelıkte ılaclardan

evet benımde oluyor bır haftadır cok huzursuz oluyorum uyuyamıyorum bende acaba ılaclardanmı oluyor dıye dusunmustum bısuru ılac ıcıyorum cunku sıkıldım bu hamılelıkte ılaclardan
Artık uyumak için yatağa yatmak bende korku yaratmay başladı bu şeyleri yine yaşayacağım bi süre uyuyamayacağım diye. bacaklarımı kıpırdatmak kaşımak kaslarımı hareket ettirmek ellerimi sıkıp bırakmak filan istiyorum sizde de durum böyle mi?

benım belden asagı genelde devamlı kasılmak esnemek ıstıyorum ... ayne n cok uykum var ama delıksız uyuyamıyorum gecede el uyusmasından cok uyanıyorum ıcımde hep bır huzursuzluk var uyusmadan dolayı magnıore dıye bır ılac basladık ama ozaman bu huzursuzluk yoktu 15 gun var daha dr kontrolume takıp edecem bakalım olmadı erken gıderım. ben cok ılac kullanıyorum hıc gecmeyen bır ıdrar yolu enfeksıyonum ve mantarım var onlar ıcın ılac kullanıyorum arada kanamam oldu oyuzden progestan kullanıyorum vıtamın hapı ayrı kan hapı ayrı magnezyum hapı ayrı sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…