Ah canım umudunu kaybetmek istemiyorsun ama çevrede dediğin gibi güzel örnekler olduğu gibi 4.-5. Kaybından sonra anne olanları da öğrenince gardı düşüyor insanın. İnşallah dediğin gibi olur Allah razı olsun
İyi bir doktor iyi bir gebelik takibi... Belki baştan sona rapor ve yatış. Bu söz ettiğim arkadaşın doktoru İstanbul'a gitmiş sanırım. Mehmet Nuri Danışman diye hatırlıyorum.
Bennnnritmik bir şekilde 3 4 dakika Felan sürüyor bende başta anlamamıştım sonra tahminen hıçkırık dedim. Çünkü tekme gibi değil ritmik ve daha zayıf bir hareket. Çok tatlı değil mi ama
aynen oyle canim bende ilk acaba kalp atisi mi dedim ama sonra sacmaladigimi farkettim kalp atisi o kadar net hissedilemez cunku olsa olsa hıçkırıktır dedim
İyi bir doktor iyi bir gebelik takibi... Belki baştan sona rapor ve yatış. Bu söz ettiğim arkadaşın doktoru İstanbul'a gitmiş sanırım. Mehmet Nuri Danışman diye hatırlıyorum.
bende öğretmenim ve 37. haftayı doldurana kadar çalışmayı düşünüyorum nasip,gerçi şuanda bile karnım çok ağır geliyor yere düşücek gibi hissediyorum.Bazen de çok tansiyonum düşüyor bakalım ne olacak(erken ayrılırsam erken dönmek zorunda kalacam onuda istemiyorum)
Bazen bana da oluyor çok aşağıda hareketler. Doktoruma sordum bi kaç hafta önce kontrole gittiğimde, henüz yeri bol, dik bile duruyor olabilir ayakları o kadar aşağıda hissedersin, normal demişti.
ben de ana kucağı arayışındayım :) Arkadaşımda var memnun ama daha param olsa 4moms alırdım diyordu da bence gereksiz.
İlk çocukta Fischer Price kullanmıştım kırıldı en sonunda da öyle bıraktık.Bu sefer ne alacağım bilmiyorum.