2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyi bir doktor iyi bir gebelik takibi... Belki baştan sona rapor ve yatış. Bu söz ettiğim arkadaşın doktoru İstanbul'a gitmiş sanırım. Mehmet Nuri Danışman diye hatırlıyorum.

kizlar nasilsiniz hamilelik nasil ben zorlanmaya basladim yavas yavas persembede okullar aciliyor oglum 5gecdi alıştırma yapacaklar pzt kiz basliycak baya yogun olacam artik zaman yetmez bana

Bennnnritmik bir şekilde 3 4 dakika Felan sürüyor bende başta anlamamıştım sonra tahminen hıçkırık dedim. Çünkü tekme gibi değil ritmik ve daha zayıf bir hareket. Çok tatlı değil mi ama
aynen oyle canim bende ilk acaba kalp atisi mi dedim ama sonra sacmaladigimi farkettim kalp atisi o kadar net hissedilemez cunku olsa olsa hıçkırıktır dedim

İyi bir doktor iyi bir gebelik takibi... Belki baştan sona rapor ve yatış. Bu söz ettiğim arkadaşın doktoru İstanbul'a gitmiş sanırım. Mehmet Nuri Danışman diye hatırlıyorum.
Evet baktım istanbul diyor, Acıbadem altunizade

Ben de riskli gebelik profesörüne gittim oysa iyi bir hastanede ama sonuç değişmeyince...

Öğretmen olan arkadaşlar 32. Haftadan sonra çalışmayı düşünüyor musunuz? Sizce ne yapmalı.
bende öğretmenim ve 37. haftayı doldurana kadar çalışmayı düşünüyorum nasip,gerçi şuanda bile karnım çok ağır geliyor yere düşücek gibi hissediyorum.Bazen de çok tansiyonum düşüyor bakalım ne olacak(erken ayrılırsam erken dönmek zorunda kalacam onuda istemiyorum)

Hmm hiç öyle fark etmedim ben benim ki genelde tekmeliyor dikkat edeyim bundan sonra
dikkat et bakalim canim bazi bebekler daha az bazi bebekler hic hıçkırmazmış bi doktorun videosunda izlemistim hissedemezsen kafana takma sakin

Kızlar bebeyin hareketleri çok aşağda normalmi? Ayağını çıkarsa çıkacakmış gibi

Kızlar bebeyin hareketleri çok aşağda normalmi? Ayağını çıkarsa çıkacakmış gibi
Bazen bana da oluyor çok aşağıda hareketler. Doktoruma sordum bi kaç hafta önce kontrole gittiğimde, henüz yeri bol, dik bile duruyor olabilir ayakları o kadar aşağıda hissedersin, normal demişti.

Kizlar bu harika bir urun, ben sifirini almak istemiyorum ikinci elini buldum 500 tl sizce nasil arkadaslar ?
ben de ana kucağı arayışındayım :) Arkadaşımda var memnun ama daha param olsa 4moms alırdım diyordu da bence gereksiz.
İlk çocukta Fischer Price kullanmıştım kırıldı en sonunda da öyle bıraktık.Bu sefer ne alacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…