Canım benim 4 moms var ama bana sorarsan hiç alma en fazla 7 ay kullandim verdiğim paraya acıdım 7 ay için o kadar para vermeye değmiyor 7. Ayda bile bebek zor sığdı sen düşün artık.
2. El fiyatı bile yüksek
2000 diyorlar alan satıyor zaten ilk aylar iyi ama sonrasında bebek alışıyor sallanmaya içine sığmayınca sürekli kucağa almak zorunda kaldım oğlum sallanmak istiyordu bu yüzden gece gündüz ağlıyordu
Benim doktorum bu haftalarda 2,5 üstü 3 de 4 de 5 de bir benim için risk teşkil etmiyor demişti progestan da korur ama bence stres yapmayın çoğumuzun bebek doğum pozisyonunda zaten
Hayırlı akşamlar kızlar bugün doktora gittim 30 haftalık bebeğim 1500 gr doktor kilosu biraz fazla dedi bende toplamda 13 kilo almışım şeker yüklemesi kesinlikle yaptır dedi ama yaptırmak istemiyorum sizce napayım?
Hayırlı akşamlar kızlar bugün doktora gittim 30 haftalık bebeğim 1500 gr doktor kilosu biraz fazla dedi bende toplamda 13 kilo almışım şeker yüklemesi kesinlikle yaptır dedi ama yaptırmak istemiyorum sizce napayım?
Neye dayanarak fazla dedi ki? Ben de pazartesi gittim 1600 gr çıktı. Büyük kızım da bu haftalarda böyleydi ve 3.5 kg doğdu. Kafanıza çok takmayın ama yine de yaptırın yüklemeyi. İçiniz de rahat etsin.
Geçen hafta doktor bana da
Bebeğin kilosu çok.yuksek.acil şeker yüklemesi yaptırman lazım diye bende 75 gr şeker yüklemesi yaptırdım.ilk bir saat 94 ikinci saat 82 cıktı yani seker yok ben dediğim halde benim sekerim düşüyor yükselmiyor diye dinlemedi beni doktor.tabi sonunda ben haklı ciktim
Canım ben daha hiç bir şey almadım inşallah bu hafta alışverişe cikacam öyle fazla bir şey koyma.
Bebeğe 2 hastane çıkışı (hastanede de 1 adet veriyorlar zaten)
3 adet iç zıbın
Ağız mendili
Bez ıslak havlu
Battaniye
Eldiven şapka çorap
Kendin için
Kesinlikle 3 adet pijama takimi (Benim kanama fazla olmuştu kirlenmişti hep)
Emzirme atleti sütyeni iç çamaşırı 3 adet
Çorap hırka
Depend
Göğüs kremi( ben göz merhemi goturecem o inanılmaz derecede yarayı hemen iyilestiriyor)
Diş macunu ve fırçası
Tarak
Inan fazlasına gerek yok
Canım ben daha hiç bir şey almadım inşallah bu hafta alışverişe cikacam öyle fazla bir şey koyma.
Bebeğe 2 hastane çıkışı (hastanede de 1 adet veriyorlar zaten)
3 adet iç zıbın
Ağız mendili
Bez ıslak havlu
Battaniye
Eldiven şapka çorap
Kendin için
Kesinlikle 3 adet pijama takimi (Benim kanama fazla olmuştu kirlenmişti hep)
Emzirme atleti sütyeni iç çamaşırı 3 adet
Çorap hırka
Depend
Göğüs kremi( ben göz merhemi goturecem o inanılmaz derecede yarayı hemen iyilestiriyor)
Diş macunu ve fırçası
Tarak
Inan fazlasına gerek yok
slm bebeğin göbeği düşene kadar bize yıkama demişti dr umuz buna kuru bakım diyorlar.8.günü düşmüştü bizim bağımız.arkadaşıma da dr u sulu bakım önermişti hergün dalinin bir sepreyi vardı onu sürüp kuruluyordu onunki daha geç düşmüştü.yıkama konusunda da korkma.benim annem ve kv yanımdaydı ikisi de yıkayamam deyip çekildiler o anda sana allah bir güç veriyor ki çekilin ben geliyorum diyorsun.kızımı ben tutup yıkamıştım onlara su dökmelerini anlatmıştım.sen de eşinleyken 1-2 yıkadıktan sonra alışırsın.videoları seyret suyu ayarladın mı gerisi geliyor zaten.