2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya bu kasılma dediginiz göbek deliğinin 7-8cm üstünde sertleşme gibi bir acı olmasımı.benimde dünden beri dediğim yerde acı var.rahim büyüdüğü içinmi oluyor anlamadım.
Tam olarak şurada oluyor diyemem canım,çünkü sürekli farklı bir yerde oluyor.Bebek bir tarafa toplanıyor gibi oluyor.Sertleşiyor.

Tam olarak şurada oluyor diyemem canım,çünkü sürekli farklı bir yerde oluyor.Bebek bir tarafa toplanıyor gibi oluyor.Sertleşiyor.
Evet ya dün gece sağa dön sola dön uyuyamadım mesela bu ağrıdan dediğim yerde bir sertlik vardı sanırım dediğin gibi toplanıyor orda oda sertlik oluşturup üstüne bastirinca falan ağrı yapıyor.telâşlandım biran

Biz 4 fonksiyonlu (Anne yani,park beşik,karyola,harici besik) kullanılabilen beşik aldık.bide salonda kullanmak ve heryere taşınabilir anakucagi aldik
Anakucagini ben de aldim ama besige karar veremedim tam.Reflu yataklari var onlar hosuma gitti ama onlari park yatak icinde kullanabilir miyim acaba?

Anakucagini ben de aldim ama besige karar veremedim tam.Reflu yataklari var onlar hosuma gitti ama onlari park yatak icinde kullanabilir miyim acaba?
Reflu yatağı her bebek için önerilmez onun amacı belden yukarısını yukarda tutup bebeğin reflu olmasını onlemekmis. Yanı bilmiyorum kullanılır mi park beşikte ama bebeği hemen emzirip yatırmazsak gazını alıp yatırırsak reflu yatağına gerek olacağını sanmiyorum

Kızlar bebeklerin kıyafetlerini yıkamak icin deterjan aldınız mı. Var mı tecrübeli önerisi olan. Parabensiz doğal olarak neyi tercih etmeliyiz
Kizlar besik aldiniz mi??Nasil besik aldiniz??Yatak falan??
Canım oğlum için agashi ahşap 60 120. Beşik almıştım memnunum onu kullanacam odasını sonra yapacam yatak çok araştırdım 32 dansite sünger kestirdik. Sert olması lazımmış yün yataklarda gömülüyor bebekler

Ben de tam 14 kilo almisim..Ben de 15 de bitirmek isterdim ama son 1 ayda cok hizli kilo aldim..
Ben son 2 ay da haftada bir kilo aldim. Biraz daha yememe dikkat etmem gerekiyor sanirim. Herkes son aylarda daha cok kilo alirsin diyor insallah 20 yi gecmeyiz .

Kizlar benim günde 10kere falan kasilmam oluyor. Bugun doktora sordum bu haftada normal olmadigini soyledi (30+3) nst ye yönlendirdi ama orda bisey çıkmadı. Uygulamalarda falanda normal oldugu yaziyor ama doktor olmadigini soyledi anlamadim bu isi

Benim de kasılmalarım arttı g0n içinde 5ten fazla kasılma oluyo olduğu anlarda çarpıntım oluyo boğuluyomuş gibi oluyorum karnımın bi tarafı kaya gibi oluyo bana erken gibi geldi ilk hamileliğimde sonlara yaklaşırken başlamıştı hayır olsun inşallah

HAngi marka aldınız acaba? Bakıyorum bu ara karar vermem lazım
e bebekten baby&plus rocket aldık tam yatıyor açması kapaması da kolay fiyatı da uygun ilk oğluma 1 aydır kullanıyorum keşke en başından böyle bir şey alsaymışız dedik eşimle siz yine de mağazada görüp deneyin herkesin düşüncesi farklı

Canım ben 31+3te gittim günde 10 15 arası normal dedi doktorum nst ye girdim bişey çıkmadı

Hepinize merhaba hanımlar sessiz takipçilerdenim her ne kadar katılamasam da. 32.haftama bugün itibariyle girmiş bulunmaktayım. Çalışabilir raporu için kontrolüm vardı bugün, bi oğlum olacak nasip olursa gelgelim kilosuna 2570 kilo tosuncuğum doktorumuz seni normal doğurtmam mümkün değil diyor. Sırf kilolu diye kesecek beni canımı sıkıyo bu durum. Anne baba iri ve yapılı olduğu için böyle. Yoksa şeker yok kendim çok kilo almadım herşey normal genetikmiş sanırım. Ablam dört ay evel doğum yaptı onunda öyleydi. Sizlerde bu kilo olan varmı bu durumda normal doğum yapanınız varmı bunu sormak istiyorum. Hiç kasılmam falan da yok ama doktor karnımın 35. Hafta görünümünde olduğunu aslında çalışmamı istemediğini söylüyor. Bende iznim kalsın Doğum sonuna diye çalışmak istiyorum tabi kendimi iyi hissettiğim için de. Doktoru değiştircem hiç yardımcı olmuyor diye.

aynisi oluyo iste canim kalbim yerinden cikacak sanki nefes almami bile engelliyo kesik kesik almaya basliyorum doktora bunuda soyledim mutlaka kardiyolojiye git bi dahaki randevuna kadar gitmis ol dedi

hey masallah demeden gecemeyecegim bizde 30+3 bugun 1470 gram cikti

Merhaba kızlar bende 30. Haftadayım okul işleri derken baya koşturmaşı geçti bu hafra hareketlerde azalmamhisseden oldu mum? Sanki bende azalmamoldu kaç haftaya kadar araba kullanabiliyoruz

Maşallah canım benim de tahmini ağırlıkta olabilir benim ilkide sezaryandı oyüzden tekrar sezaryan olucam bebeğin pozisyonu önemli çatı muayenesi önemli iri bebek riskli buluyor dr lar ama gene de başka bir dr a danış istersen

Maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…