Canım Allah merhamet versin tüm patronlara. Bene ilk dogumumda raporum bittiği gün çıkış istemiştim. Tazminat falan almadım ama işsizlik alıdm. Kızım 1 yasına gelince tekrar basladım. o zaman borcumuz coktu. Hemen başlamıştım. Ama bu kez yine çıkış alacağım ve kızımla bebişimle vakit geçireceğim. Kızımda bu sene anaokuluna başlayacak. İlk defa kresden ayrılacak seneyede ilkokul ve devlete gidecek. o yuzden yanınıda olmak istiyorum. Ama şunuda söyleyim. kçük çocukla birikim olmuyo. Kres veya bakıcı masrafı artı yol masrafı maaşının yarısından cogu gidiyor. Normalde cocuga 1 kıyafet lazımsa krese giden yada bakıcı bakılan cocuklara en az 3 lazım oluyo. Rızkımızı veren Allah. Bugunwe kadar karnımızı onlar doyurmadı. Her zaman acık bi kapı bulunur. Sen gönlünü ferah tut.
Bende doğumdan sonra genel anestezi ile safra kesesi amleiystı oldum. Kapalıamerliyettı dikiş yeri bile küçüçük. O kdar sancı çektimki sezeryandan sonra nasıl ertesi gün ayaktaydım hayret ettim. Ama o ameliyattan beri sezeryandan da korkuyorum. Genel anestezi olmak isterim ama epiduraldede agrı kesiciyi daha cok alabiliyorsun. Korkuyorum

(