bazı doktorlar rutin olarak istiyormuş artıkKalpte yapisal bir bozukluk var mi diye sanirim eko. Dogustan gelen kalp hastaliklari icin.
Canıııımmm nasılsın napıyorsun
KuZumm iyice panik atak oldukSelam kızlar
Öğleden sonra yine kabızlık belası yüzünden kıvrandım ufak lekelenme oldu ama vajinadan mı oldu kestiremedim riske atmamak içinde eşimi çağırdım geldi
Sonra hastaneye gittik öyle bir yağmur vardı ki sanki gök deliniyordu
Güç bela vardık hastaneye doktor çıkmıştı
Doğumhaneye gönderdiler
Ebe geldi dedim ki ufak bir lekelenmem oldu
Soyun alttan bakıcaz dedi
Gerek yok falan dedim
Ya açılman varsa dedi
Sonra soyunup bekledim
Anam gelen giden yok
Çığlık sesleri bağırışlar
Bebek ağlamaları
İyice aptallaştım
Ağlayıpla ağlamamak arasında kaldım
Neyse ki ağlamadım
Geldi baktı kanama yada açılma yoktu
Kaçarak çıktım resmen
Sonra da bu kadar gerilim fazla gelince çok acıktım
Yemeğe gittik dünyaları yedim
Şuan fenalardayım
Haftaya gidecektik doktora yarın gitmeye karar verdik
Randevu aldık
Yarın gidip görelim bizim cadıyı
Parmağında oynatıyor bizi sıpa
Canım hayırlı haberler inşallahKalpte yapisal bir bozukluk var mi diye sanirim eko. Dogustan gelen kalp hastaliklari icin.
Canım benim yeğenimde de vardı parlaklık. Doğduktan sonra kalp doktoruna da göründüler. Çok şükür birşey çıkmadı. Sen de içini ferah tut birşey çıkmaz umarım.Ayrintili ultrason sonucum pek de ic acici degil kizlar. Kalpte parlama ve sag bobrekte buyume var. Ikisi bir arada down sendromunu dusunduruyormus. Ama bobrekteki buyume orani cok dusukmus, o yuzden doktorum takip edelim dedi. Cogu gebelikte gorunuyormus bunlar zamanla da kayboliuyormus genellikle. O yuzden her ne kadar kalbimi bozmak istemesem de uzuldum biraz. Hersey guzel ciksa da saglikli dogmayabiliyor dedi doktorum, hicbirseyin garantisi yok, uzme kendini dedi. Bakalim her muayenede takip edilcek iki durum da.
Bende asla istemem alttan muayene ama mecbur kaldım işteKuZumm iyice panik atak olduk
Bu kızçeler dediğin gibi parmağında oynatıyor bizi
En sevmediğim şey alttan muane
Zorda kalmadıkça asla istemem
Yarın kızçeni gör güzelce moralin yerine gelsin
Kim bilir neler yedin dimi ağır geldi
Bende hızla kilo almaya başladımBen bu ay 2 kilo almışım
Kaç kiloyla bitirecez acaba
Normal dogum yapacaksaniz alttan muayeneler maalesef bir suru olacak.KuZumm iyice panik atak olduk
Bu kızçeler dediğin gibi parmağında oynatıyor bizi
En sevmediğim şey alttan muane
Zorda kalmadıkça asla istemem
Yarın kızçeni gör güzelce moralin yerine gelsin
Kim bilir neler yedin dimi ağır geldi
Yok sezeryan ile Doğum yapmak istiyorumNormal dogum yapacaksaniz alttan muayeneler maalesef bir suru olacak.
Bak göbiş değil bebişBende hızla kilo almaya başladım
Bugün dikkat ettim de karnımdan sonra bacaklarım da çatlamaya başlamış
Çatlak kremi kullanıyorum ama fayda etmiyor sanırım
Zaten söylemişlerdi bana çatlayacağı varsa ne yapsan da boş çatlar diye
Mert de guzel bencealp cok guzel aklima geldi ama bi akrabamiz koydu o yüzden tereddut ettim berk nasıl demode oldu mu artık
Canm gecen gun ben de senin gibi olmstm hatta buraya yazdm ben sonra doktoruma mesaj attm o da eger devam etmedyse buyuk ihtmlle pembelik bska yerden gelmstir demisti.. kesinlkle suya dikkat etmedgm zamanlar ben de oyle oluyorm bide kendmce cozum yolum var cappypulpy iciyorm kuru incirle.. bagirsaklarm resmen halay cekmeye basliyoBende asla istemem alttan muayene ama mecbur kaldım işte
Yaa aynen arkadaşım bize neler neler ediyo bu cimcimeler
Zaten özlemiştim kızımı 1 hafta erken görücem oleeeeyyy
Son günler de su içmeyi çok azaltmıştım
Siz benim yaptığım hataları yapmayın canlarım
Senin haftan benden ileri olmasına rağmen neredeyse aynı göbüşlerBak göbiş değil bebiş
Bende hep kremleniyorum yağlanıyorum
Sen ne kullanıyorsun
Erken daha çatlamaya
Kayısı suyu mu yazdığın kuzumCanm gecen gun ben de senin gibi olmstm hatta buraya yazdm ben sonra doktoruma mesaj attm o da eger devam etmedyse buyuk ihtmlle pembelik bska yerden gelmstir demisti.. kesinlkle suya dikkat etmedgm zamanlar ben de oyle oluyorm bide kendmce cozum yolum var cappypulpy iciyorm kuru incirle.. bagirsaklarm resmen halay cekmeye basliyo
Yok canm hani tanecikli portakal suyu var ya ama sabahtan baslayip aksama kdr bi siseyi bitirme civarina kadar getrmen gerek ya da en azndan yariya kadar icmeye calisKayısı suyu mu yazdığın kuzum
Kabızlıktan ne çektim be yaa
Ara ara iyi oluyorum da genelde isyeeeeeaaaann
Bende yapisal oldugunu dusunuyorum ama yine tedbiri elden birakmamak lazim. Ilkinde lierac, bebe yagi kullandim. Gobegim hic catlamadi. Anneminde catlamamis zaten derken, dogumdan sonra popoda ve memede catlaklari farkettim. Doguma kadar bisey yoktu. Popo bacak ve memeyi unutmayin gobege odaklanayim derken :) yagla da yaglaSenin haftan benden ileri olmasına rağmen neredeyse aynı göbüşler
Belki bir tık benim ki daha büyük bile olabilir
Eşim eczaneden çatlak kremi almıştı adını unuttum onun bitmesini bekliyorum
Sonra bebe yağı,vazelin ve badem yağı karışımı yapıp kullanıcam
Ama yine de çatlayacağıma eminim artık
Sanırım yapısal bişey
Bu kadar erken çatlamak şişmek çok ilginç
Bugün komşularla kahvaltıdaydık
Biri 6 diğeri 8 aylık ama çok çatlamamışlar onlarda şaşırdı hatta erken senin için dediler
Erik, incir fayda etmiyor muKayısı suyu mu yazdığın kuzum
Kabızlıktan ne çektim be yaa
Ara ara iyi oluyorum da genelde isyeeeeeaaaann
Kafanı duvarlara vurana kadar beni dinleSenin haftan benden ileri olmasına rağmen neredeyse aynı göbüşler
Belki bir tık benim ki daha büyük bile olabilir
Eşim eczaneden çatlak kremi almıştı adını unuttum onun bitmesini bekliyorum
Sonra bebe yağı,vazelin ve badem yağı karışımı yapıp kullanıcam
Ama yine de çatlayacağıma eminim artık
Sanırım yapısal bişey
Bu kadar erken çatlamak şişmek çok ilginç
Bugün komşularla kahvaltıdaydık
Biri 6 diğeri 8 aylık ama çok çatlamamışlar onlarda şaşırdı hatta erken senin için dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?