Ben de o ikiyi kullanıyorum aynen dediğin gibi sadece göbek değil bacak popo göğüs baldır önemliBende yapisal oldugunu dusunuyorum ama yine tedbiri elden birakmamak lazim. Ilkinde lierac, bebe yagi kullandim. Gobegim hic catlamadi. Anneminde catlamamis zaten derken, dogumdan sonra popoda ve memede catlaklari farkettim. Doguma kadar bisey yoktu. Popo bacak ve memeyi unutmayin gobege odaklanayim derken :) yagla da yagla
Kısss sen benim göbiş resmini görmedin miCanm gecen gun ben de senin gibi olmstm hatta buraya yazdm ben sonra doktoruma mesaj attm o da eger devam etmedyse buyuk ihtmlle pembelik bska yerden gelmstir demisti.. kesinlkle suya dikkat etmedgm zamanlar ben de oyle oluyorm bide kendmce cozum yolum var cappypulpy iciyorm kuru incirle.. bagirsaklarm resmen halay cekmeye basliyo
Yarın hemen alıp deneyeyim canımYok canm hani tanecikli portakal suyu var ya ama sabahtan baslayip aksama kdr bi siseyi bitirme civarina kadar getrmen gerek ya da en azndan yariya kadar icmeye calis
Genelde göbeğe odaklıydım açıkçası ama bugün bi baktım oda ne bacaklarda çatlakBende yapisal oldugunu dusunuyorum ama yine tedbiri elden birakmamak lazim. Ilkinde lierac, bebe yagi kullandim. Gobegim hic catlamadi. Anneminde catlamamis zaten derken, dogumdan sonra popoda ve memede catlaklari farkettim. Doguma kadar bisey yoktu. Popo bacak ve memeyi unutmayin gobege odaklanayim derken :) yagla da yagla
Yok canım hatta ilaç alıyorum böyle zamanlarımda benim ki baya sıkıntıErik, incir fayda etmiyor mu
Yarın doktordan sonra alayım canımKafanı duvarlara vurana kadar beni dinle
Hiç bekleme bebe yağı al
Her duştan sonra güzelce yağlan
Ve gün içersinde mutlaka krem sür
Krem iyi kremse baya korur seni
Ama kremin yanında mutlaka yağ da kullan
Maşallah ben 4 senedir burdayım hiç komşum yok
Senin komşular bitmiyor
Ben ben benmerhaba arkadaşlar. ilk gebeliği olupta benim gibi hala bebeği hissedemeyenler var mı biraz endişe ediyorum dabirde ben 7 kilo aldım bu kadar kilo alanınız oldu mu?
Ben severim onu annesiKısss sen benim göbiş resmini görmedin mi
Niye sevmedin bebeğinin kankasını :)
bazı doktorlar rutin olarak istiyormuş artık
Canım benim yeğenimde de vardı parlaklık. Doğduktan sonra kalp doktoruna da göründüler. Çok şükür birşey çıkmadı. Sen de içini ferah tut birşey çıkmaz umarım.
S ssule07 canım şimdi gördüm
Ayrıntılı ultrason pek iyi geçmemiş sanırım
Organlarda ki parlaklık birçok bebekte görünebiliyormuş öyle duydum
Yüreğini ferah tut canım
Ohooo ben nelerle uğraştım hala uğraşıyorum
Ama moralimi Yüksek tutmam lazım
Üzülüp ağlamak kendimizi hırpalamak ne bize nede bebeklerimize fayda sağlamaz
Allah’ın izniyle tüm bebişler sağlıkla gelecek
Ben buna inanıyorum
ben normal Doğum yaptım ebe kaç kez baktı doktor kaç kez baktıNormal dogum yapacaksaniz alttan muayeneler maalesef bir suru olacak.
Artık bi isim bulunda Pera da bilsin kankasının adınıBen severim onu annesi
O benim ballı çöreğim
O benim isimsiz kızımın biricik kankası
Hepsini yan yana koyup totolarını ısıracan
Ayyy aşka geldim
Yawrularım benim
Benim 2. Gebeligim yine de hissedemiyorum. Bi ara hissettim dedim ama sanirim gaz falandi, 1 haftadir tik yok cunku. Rekorda bendedir bu arada 10 kgmerhaba arkadaşlar. ilk gebeliği olupta benim gibi hala bebeği hissedemeyenler var mı biraz endişe ediyorum dabirde ben 7 kilo aldım bu kadar kilo alanınız oldu mu?
Bol su icmiyorsun, sadece yaglanmakla olmaz. Bu kadar erken haftada catladiysan susuzluktan ben sana diyeyim. Ilk gebeliginde 22 kilo alip gobekten hic catlamayan biri olarak söylüyorum. Bir tane minik bacakta. Dogumdan somra da memede ufak bir iki tane oldu gerci oralari unutmuşum.Senin haftan benden ileri olmasına rağmen neredeyse aynı göbüşler
Belki bir tık benim ki daha büyük bile olabilir
Eşim eczaneden çatlak kremi almıştı adını unuttum onun bitmesini bekliyorum
Sonra bebe yağı,vazelin ve badem yağı karışımı yapıp kullanıcam
Ama yine de çatlayacağıma eminim artık
Sanırım yapısal bişey
Bu kadar erken çatlamak şişmek çok ilginç
Bugün komşularla kahvaltıdaydık
Biri 6 diğeri 8 aylık ama çok çatlamamışlar onlarda şaşırdı hatta erken senin için dediler
Of ya hakikaten. Doğumun en gicik yeriydi bence o elle muayene. Bu sefer 36 haftadan sonra duzenli hurma yiyecegim. Egzersizleri de yapacagim. Bi de suyum gelmezse sancilarda hemen gitmeyeceğim. Dogum ne kadar hizli ilerlerse o kadar az bakarlarben normal Doğum yaptım ebe kaç kez baktı doktor kaç kez baktı
Zaten o sancı sırasında umrumda da değildi
Evet renkli ultrason canım damarlara kalbe vs bakilacak .kısmetseKuZum 4 lü demek ayrıntılı mı yanı
Zülal kuzenımin adi bnc cok güzelLina
Zülal
Alara
Alanur
Şimdilik bunlar bulduğum isimler :))
Canım kabız oldugun için bagsır olusmustur o kanatmıştır bende de oluyorSelam kızlar
Öğleden sonra yine kabızlık belası yüzünden kıvrandım ufak lekelenme oldu ama vajinadan mı oldu kestiremedim riske atmamak içinde eşimi çağırdım geldi
Sonra hastaneye gittik öyle bir yağmur vardı ki sanki gök deliniyordu
Güç bela vardık hastaneye doktor çıkmıştı
Doğumhaneye gönderdiler
Ebe geldi dedim ki ufak bir lekelenmem oldu
Soyun alttan bakıcaz dedi
Gerek yok falan dedim
Ya açılman varsa dedi
Sonra soyunup bekledim
Anam gelen giden yok
Çığlık sesleri bağırışlar
Bebek ağlamaları
İyice aptallaştım
Ağlayıpla ağlamamak arasında kaldım
Neyse ki ağlamadım
Geldi baktı kanama yada açılma yoktu
Kaçarak çıktım resmen
Sonra da bu kadar gerilim fazla gelince çok acıktım
Yemeğe gittik dünyaları yedim
Şuan fenalardayım
Haftaya gidecektik doktora yarın gitmeye karar verdik
Randevu aldık
Yarın gidip görelim bizim cadıyı
Parmağında oynatıyor bizi sıpa
Evet o makınayla alakalı ya hemen hemen herkeste oluyormus cok onemli değilmişSule07 canım bu parlaklık olayını çok duyar olduk ama çoğunda ilerki haftalarda geçiyormuş.böbrek genişliğide aynı şekilde.Canım ya inşallah hiç birşey çıkmayacak.stres yaptın hakli olarak.Rabbim yar ve yardımcımız olsun....
Bi iki isim aklımıza geliyo ama karar veremedik daha canım. Eşim ve benim isimlerimiz E ile başlıyor. Kızımın ismi de Elif Duru. Şimdi oğlum olacak daha önceden de hiç aklımda erkek ismi yoktu. Eşim de çok seçici. E harfi ile de başlasın istiyorum. Varsa öneriler açığımdegerlendircem canım teşekkür ederim sen hangi ismi koymayı düşünüyosun
22-24 hafta arası için benim doktorum da fetal eko istedi. Ayrıntılı şekilde kendisi her muayenede inceliyor ekstradan ayrıntılı ultrason yapılmayacak kendisi bakacak ve fetal ekoyu önemsiyor. Çocuk doğum hastanesindeki çocuk kardiyolojisinden randevu aldırttı.bazı doktorlar rutin olarak istiyormuş artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?