2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar. ilk gebeliği olupta benim gibi hala bebeği hissedemeyenler var mı biraz endişe ediyorum da birde ben 7 kilo aldım bu kadar kilo alanınız oldu mu?

Ben de o ikiyi kullanıyorum aynen dediğin gibi sadece göbek değil bacak popo göğüs baldır önemli

Kısss sen benim göbiş resmini görmedin mi
Niye sevmedin bebeğinin kankasını :)

Yok canm hani tanecikli portakal suyu var ya ama sabahtan baslayip aksama kdr bi siseyi bitirme civarina kadar getrmen gerek ya da en azndan yariya kadar icmeye calis
Yarın hemen alıp deneyeyim canım
Çok teşekkür ederim

Genelde göbeğe odaklıydım açıkçası ama bugün bi baktım oda ne bacaklarda çatlak
Elimden geleni yaparım ama artık ne yaparsam yapayım çatlarım bence

Erik, incir fayda etmiyor mu
Yok canım hatta ilaç alıyorum böyle zamanlarımda benim ki baya sıkıntı
Eskiden sigara kullanırdım
Hamile kalınca bıraktım haliyle oda etkiliyor aslında

Yarın doktordan sonra alayım canım
Elimi çabuk tutmam lazım o kadar hızla oluştu ki çatlaklar şoka girdim
Eşimin kafasının etini yiyorum hergün
Hergün en az 3 komşu kahve içmeye çağırıyor
Başkaları da şaşırıyor bu kadar kısa zamanda nasıl bu kadar arkadaş edindin diye ama valla kendileri geldi ben hiç birşey yapmadım

merhaba arkadaşlar. ilk gebeliği olupta benim gibi hala bebeği hissedemeyenler var mı biraz endişe ediyorum da birde ben 7 kilo aldım bu kadar kilo alanınız oldu mu?
Ben ben ben
Ya hissetmiyorum yada hissediyorum farkında değilim arada kasılma gibi şeyler oluyor ama bebek mi başka bişey mi anlayamıyorum hiç
Saçma gelebilir ama cidden öyle yani

Kısss sen benim göbiş resmini görmedin mi
Niye sevmedin bebeğinin kankasını :)
Ben severim onu annesi
O benim ballı çöreğim
O benim isimsiz kızımın biricik kankası
Hepsini yan yana koyup totolarını ısıracan
Ayyy aşka geldim
Yawrularım benim

-Piraye işe başladın diye bizi ihmal etmen gerekmiyor lütfen topiğine sahip çık
Hiç hoşlanmam böyle şeylerden heee

bazı doktorlar rutin olarak istiyormuş artık

Canim kalpte parlaklik gorundugu icjn istedi benden.

Canım benim yeğenimde de vardı parlaklık. Doğduktan sonra kalp doktoruna da göründüler. Çok şükür birşey çıkmadı. Sen de içini ferah tut birşey çıkmaz umarım.

Tesekkur ederim kizlar, ne guzel moral oldunuz cidden

Ben kızımda Babe ve sebamed kullanmıştım.
Öyle kaşınmaya başlamıştımki babe fayda etmedi.
Sebamed ten çok memnun kalmıştım kaşıntıyı yok etti hemen.

Ben severim onu annesi
O benim ballı çöreğim
O benim isimsiz kızımın biricik kankası
Hepsini yan yana koyup totolarını ısıracan
Ayyy aşka geldim
Yawrularım benim
Artık bi isim bulunda Pera da bilsin kankasının adını
Ultrasonda hep totosunu gösteriyor teyzesi hiç yüzünü açmıyor
Bakalım yarın kızçemiz gösterecekmiş size yüzünü
Eğer gösterirse artık ismini bulun yeter isimsiz kaldı kuzum benim
Bence yüz görumlüğü ister bu kızçeler

Lina
Zülal
Alara
Alanur
Şimdilik bunlar bulduğum isimler :))

Benim 2. Gebeligim yine de hissedemiyorum. Bi ara hissettim dedim ama sanirim gaz falandi, 1 haftadir tik yok cunku. Rekorda bendedir bu arada 10 kg

SEPTEMBER LOVE ayy canim benm gormemisim kiz gobus fotonu ya yerim nasil da ordan kendini belli etmis selam cakmis kakitosuna saglikla dogsaydilar insallah yaa hareketini hissettkce ve bole gobus fotolari gordkce heyecanlaniyo insan

Bol su icmiyorsun, sadece yaglanmakla olmaz. Bu kadar erken haftada catladiysan susuzluktan ben sana diyeyim. Ilk gebeliginde 22 kilo alip gobekten hic catlamayan biri olarak söylüyorum. Bir tane minik bacakta. Dogumdan somra da memede ufak bir iki tane oldu gerci oralari unutmuşum.

ben normal Doğum yaptım ebe kaç kez baktı doktor kaç kez baktı
Zaten o sancı sırasında umrumda da değildi
Of ya hakikaten. Doğumun en gicik yeriydi bence o elle muayene. Bu sefer 36 haftadan sonra duzenli hurma yiyecegim. Egzersizleri de yapacagim. Bi de suyum gelmezse sancilarda hemen gitmeyeceğim. Dogum ne kadar hizli ilerlerse o kadar az bakarlar . Ilki 36 saat sürmüştü benim.

Canım kabız oldugun için bagsır olusmustur o kanatmıştır bende de oluyor

Evet o makınayla alakalı ya hemen hemen herkeste oluyormus cok onemli değilmiş

degerlendircem canım teşekkür ederim sen hangi ismi koymayı düşünüyosun
Bi iki isim aklımıza geliyo ama karar veremedik daha canım. Eşim ve benim isimlerimiz E ile başlıyor. Kızımın ismi de Elif Duru. Şimdi oğlum olacak daha önceden de hiç aklımda erkek ismi yoktu. Eşim de çok seçici. E harfi ile de başlasın istiyorum. Varsa öneriler açığım
bazı doktorlar rutin olarak istiyormuş artık
22-24 hafta arası için benim doktorum da fetal eko istedi. Ayrıntılı şekilde kendisi her muayenede inceliyor ekstradan ayrıntılı ultrason yapılmayacak kendisi bakacak ve fetal ekoyu önemsiyor. Çocuk doğum hastanesindeki çocuk kardiyolojisinden randevu aldırttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…