Cnm kac kilo aldin ki catladiBende hızla kilo almaya başladım
Bugün dikkat ettim de karnımdan sonra bacaklarım da çatlamaya başlamış
Çatlak kremi kullanıyorum ama fayda etmiyor sanırım
Zaten söylemişlerdi bana çatlayacağı varsa ne yapsan da boş çatlar diye
Evet ben tamda 7 kilo almisim malesef dikkat te ediyorum oysa ki ustune birde kilolu basladim zaten nolcak sonum bilmiommerhaba arkadaşlar. ilk gebeliği olupta benim gibi hala bebeği hissedemeyenler var mı biraz endişe ediyorum dabirde ben 7 kilo aldım bu kadar kilo alanınız oldu mu?
Canım benim-Piraye işe başladın diye bizi ihmal etmen gerekmiyor lütfen topiğine sahip çık
Hiç hoşlanmam böyle şeylerden heee
Ben çok hurma yedim ama kendi sancım gelmedi. Açılmam çok yavaştı. Saatte bir cm açılıyordu. Ebe bi kaç cmle kalıp sezaryene dönen çok oldu demişti. Kaç yıllık ebe bile inanmadı normal doğacağına. 10 gibi suni sancı verilip akşam 8 de yavrumu kucağıma aldım :)) kendi sancım olsa daha iyi olabilirdi.Of ya hakikaten. Doğumun en gicik yeriydi bence o elle muayene. Bu sefer 36 haftadan sonra duzenli hurma yiyecegim. Egzersizleri de yapacagim. Bi de suyum gelmezse sancilarda hemen gitmeyeceğim. Dogum ne kadar hizli ilerlerse o kadar az bakarlar. Ilki 36 saat sürmüştü benim.
canım içini rahat tut. Hiçbir sorun çıkmaz Allah’ın izniyle. 2 ki ve 3 lü testlerin de iyiyse çok kafaya takma bence. İlerki haftalarda geçebiliyor bu parlaklık. Tıp dilinde ekojenik odak adı. 25. Haftada fetal eki çektirmiştik bir sorun yoktu. Benim kızçe de geçmemişti. Doğduğunda da kardiyolojiye götürdük hiçbir şey çıkmadı. İçlni ferah tut. Allah’ın izniyle hiçbir şeydim Yok.Az once istifar ettim, ne yediysem cikardim, stres mideme vurdu sanirim. Doktorum bir dahaki gelisimde fetal eko yaptirmami istedi herhangi bir dogum hastanesinde. Haftaya pers icin randevu aldim ben de kadin doguma.
36 saat mi?Of ya hakikaten. Doğumun en gicik yeriydi bence o elle muayene. Bu sefer 36 haftadan sonra duzenli hurma yiyecegim. Egzersizleri de yapacagim. Bi de suyum gelmezse sancilarda hemen gitmeyeceğim. Dogum ne kadar hizli ilerlerse o kadar az bakarlar. Ilki 36 saat sürmüştü benim.
Tatlı bişeyler yiyip gideyim de belki hareketlenir kuzum hissetmediğim hareketleri bari ultrason da göreyim :)Artık bi isim bulunda Pera da bilsin kankasının adını
Ultrasonda hep totosunu gösteriyor teyzesi hiç yüzünü açmıyor
Bakalım yarın kızçemiz gösterecekmiş size yüzünü
Eğer gösterirse artık ismini bulun yeter isimsiz kaldı kuzum benim
Bence yüz görumlüğü ister bu kızçeler
Eşime lina olsun mu dedimLina
Zülal
Alara
Alanur
Şimdilik bunlar bulduğum isimler :))
Kesinlikle doğru son günlerde azaltmıştım su içmeyi midem bulanıyor diyeBol su icmiyorsun, sadece yaglanmakla olmaz. Bu kadar erken haftada catladiysan susuzluktan ben sana diyeyim. Ilk gebeliginde 22 kilo alip gobekten hic catlamayan biri olarak söylüyorum. Bir tane minik bacakta. Dogumdan somra da memede ufak bir iki tane oldu gerci oralari unutmuşum.
Dün akşam ki doğumhane serüveninden sonra nasıl tırstıysam hala her tarafım ağrıyor gerginliktenOf ya hakikaten. Doğumun en gicik yeriydi bence o elle muayene. Bu sefer 36 haftadan sonra duzenli hurma yiyecegim. Egzersizleri de yapacagim. Bi de suyum gelmezse sancilarda hemen gitmeyeceğim. Dogum ne kadar hizli ilerlerse o kadar az bakarlar. Ilki 36 saat sürmüştü benim.
Muhtemelen ondan olmuştur canımCanım kabız oldugun için bagsır olusmustur o kanatmıştır bende de oluyor
3 kilo aldım toplamdaCnm kac kilo aldin ki catladi
Grupta kilo almada beni gecen yok ben daha catlamadim once ben catlicam taaammi
Canım benimişe git gel akşam eve gel duş al yemek falan fırsatım olmuyor. ama kız kardeşim hala burda o yüzden. O gidince gelirim sık sık. İlgilenmem gerekiyor
Canimgeronimo_s 36 saat mi???? Ve ikinciye hamile kaldın tebrik ediyorum seni ...36 saat can mı dayanır yahu ben hiç opsiyonlar içinde düşünemiyorum normal doğumu
Bana 39 haftalikken cati muayenesi yapmisti doktorum o benim sancimo tetikledi bence 39. Hftada hemen cati muayenesinden sonra dogum yaptim36 saat mi?Sancı mı çektin? Allah yardımcın olsun inşalalh bu hemen olur. Ben toplamda 2 saat sancı çektim 36 saat olsa ölürdüm zannımca. 2. De çok kolay olur demişti dr. Şakın evde bekleme yolda doğurursun demişti. İnşalah bu da kolay olur. Çok korkuyorum çünkü. Bir de beni doğuracağım güne kadar hiç alttan muayen olmadım.
İnşalalh senin Doğumun de öyle olur canım. Son 2 ay biraz egzersiz yaparsan bol su ile inşalalh olur. Epidural de isteyebilirsin her ihtimale karşı.Son olarak açıkçası ilk doğumum olacağı için korkuyorum
Herkesten dinlenememeye çalışıyorum
Çünkü herkesin bünyesi ve Doğum hikayesi farklı
Ama yengem ki gibi bir Doğum olsa hiç fena olmazdı
Hasteneye vardıktan 20dk sonra yeğenim kucağımızdaydı meğer bebiş çoktan gelmiş
Evet sanırım benim de kanamam olunca altyan muayeneden 2 saat sonra doğurdum. Tetikliyor olabilir.Bana 39 haftalikken cati muayenesi yapmisti doktorum o benim sancimo tetikledi bence 39. Hftada hemen cati muayenesinden sonra dogum yaptim
Pijaman da çok datlu aynı göbişin gibi :)Bak göbiş değil bebiş
Bende hep kremleniyorum yağlanıyorum
Sen ne kullanıyorsun
Erken daha çatlamaya
kuzum geçmiş olsun. Bak bu kabızlık belasından bende çekiyorum.bende de çok zorlamadan lekelenme oldu,doktoruma söyledim,bi şurup verdi,adı duphalac.günde yarım ölçek içiyorum.çok şükür geçti kabızlığım.sen de doktoruna sorabilirsin.benim doktorum kabızlığın sebebinin vücutta artan progesteron hormonu olduğunu söyledi. sen de doktoruna danışıp kullanabilirsin bu ilacı.Selam kızlar
Öğleden sonra yine kabızlık belası yüzünden kıvrandım ufak lekelenme oldu ama vajinadan mı oldu kestiremedim riske atmamak içinde eşimi çağırdım geldi
Sonra hastaneye gittik öyle bir yağmur vardı ki sanki gök deliniyordu
Güç bela vardık hastaneye doktor çıkmıştı
Doğumhaneye gönderdiler
Ebe geldi dedim ki ufak bir lekelenmem oldu
Soyun alttan bakıcaz dedi
Gerek yok falan dedim
Ya açılman varsa dedi
Sonra soyunup bekledim
Anam gelen giden yok
Çığlık sesleri bağırışlar
Bebek ağlamaları
İyice aptallaştım
Ağlayıpla ağlamamak arasında kaldım
Neyse ki ağlamadım
Geldi baktı kanama yada açılma yoktu
Kaçarak çıktım resmen
Sonra da bu kadar gerilim fazla gelince çok acıktım
Yemeğe gittik dünyaları yedim
Şuan fenalardayım
Haftaya gidecektik doktora yarın gitmeye karar verdik
Randevu aldık
Yarın gidip görelim bizim cadıyı
Parmağında oynatıyor bizi sıpa
canım yaglar tüylenme yapıyor mu ben ondan korkuma sadece lie... kremi kullanıyorumBende yapisal oldugunu dusunuyorum ama yine tedbiri elden birakmamak lazim. Ilkinde lierac, bebe yagi kullandim. Gobegim hic catlamadi. Anneminde catlamamis zaten derken, dogumdan sonra popoda ve memede catlaklari farkettim. Doguma kadar bisey yoktu. Popo bacak ve memeyi unutmayin gobege odaklanayim derken :) yagla da yagla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?