2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm kac kilo aldin ki catladi
Grupta kilo almada beni gecen yok ben daha catlamadim once ben catlicam taaammi

S ssule07 cnm insallah hicbir problem cikmaz ama tabiki can sıkarsın ama cok sıkma bak gecen bi arkadasa genetik test yaptirmamis olsa ense kalinligindan yine o supheyi yapistiracaklardi

merhaba arkadaşlar. ilk gebeliği olupta benim gibi hala bebeği hissedemeyenler var mı biraz endişe ediyorum da birde ben 7 kilo aldım bu kadar kilo alanınız oldu mu?
Evet ben tamda 7 kilo almisim malesef dikkat te ediyorum oysa ki ustune birde kilolu basladim zaten nolcak sonum bilmiom

Ben çok hurma yedim ama kendi sancım gelmedi. Açılmam çok yavaştı. Saatte bir cm açılıyordu. Ebe bi kaç cmle kalıp sezaryene dönen çok oldu demişti. Kaç yıllık ebe bile inanmadı normal doğacağına. 10 gibi suni sancı verilip akşam 8 de yavrumu kucağıma aldım :)) kendi sancım olsa daha iyi olabilirdi.

Günaydın analar... @
Az once istifar ettim, ne yediysem cikardim, stres mideme vurdu sanirim. Doktorum bir dahaki gelisimde fetal eko yaptirmami istedi herhangi bir dogum hastanesinde. Haftaya pers icin randevu aldim ben de kadin doguma.
canım içini rahat tut. Hiçbir sorun çıkmaz Allah’ın izniyle. 2 ki ve 3 lü testlerin de iyiyse çok kafaya takma bence. İlerki haftalarda geçebiliyor bu parlaklık. Tıp dilinde ekojenik odak adı. 25. Haftada fetal eki çektirmiştik bir sorun yoktu. Benim kızçe de geçmemişti. Doğduğunda da kardiyolojiye götürdük hiçbir şey çıkmadı. İçlni ferah tut. Allah’ın izniyle hiçbir şeydim Yok.

geronimo_s 36 saat mi???? Ve ikinciye hamile kaldın tebrik ediyorum seni ...36 saat can mı dayanır yahu ben hiç opsiyonlar içinde düşünemiyorum normal doğumu

36 saat mi? Sancı mı çektin? Allah yardımcın olsun inşalalh bu hemen olur. Ben toplamda 2 saat sancı çektim 36 saat olsa ölürdüm zannımca. 2. De çok kolay olur demişti dr. Şakın evde bekleme yolda doğurursun demişti. İnşalah bu da kolay olur. Çok korkuyorum çünkü. Bir de beni doğuracağım güne kadar hiç alttan muayen olmadım.

Tatlı bişeyler yiyip gideyim de belki hareketlenir kuzum hissetmediğim hareketleri bari ultrason da göreyim :)
Gece 1 e kadar isim düşündük karar veremiyoruz
Benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onunkileri de ben

Lina
Zülal
Alara
Alanur
Şimdilik bunlar bulduğum isimler :))
Eşime lina olsun mu dedim
Linea diye dalga geçerler dedi
Öldürecek bu adam beni

Kesinlikle doğru son günlerde azaltmıştım su içmeyi midem bulanıyor diye
Artık kesinlikle içmem lazım çatır çutur çatlayacam mazallah

Dün akşam ki doğumhane serüveninden sonra nasıl tırstıysam hala her tarafım ağrıyor gerginlikten

Canım kabız oldugun için bagsır olusmustur o kanatmıştır bende de oluyor
Muhtemelen ondan olmuştur canım
Çünkü lekenin devamı gelmedi
Gayet iyiyim şuan mesela
Cnm kac kilo aldin ki catladi
Grupta kilo almada beni gecen yok ben daha catlamadim once ben catlicam taaammi
3 kilo aldım toplamda
Hala hamile kaldığımda ki kiloma gelmedim mesela
Aslında çok kilo da almadım ama işte
Canım benim işe git gel akşam eve gel duş al yemek falan fırsatım olmuyor. ama kız kardeşim hala burda o yüzden. O gidince gelirim sık sık. İlgilenmem gerekiyor

Neyse ki kızkardeşin ne zaman gidecek biliyorum
Hele bi gelme

geronimo_s 36 saat mi???? Ve ikinciye hamile kaldın tebrik ediyorum seni ...36 saat can mı dayanır yahu ben hiç opsiyonlar içinde düşünemiyorum normal doğumu
Canim geronimo_s yu bilmiyorum ama sancilar cok oncedem baslasada dayanilmayacak gibi olmuyo mesela ilk sancilar basladiginda bir sanci giriyo sonra 1 saat sonra giriyo daha sonra diyelim 30dakikada bir sanci giriyo boyle yavas yavas sıklasiyo sure tutuyosun baktin 15dak 1 sanci olmaya basladi hastaneye gidiyosun cunku cok onceden gidince hastanede cok yipratiyo insani cunku devamli elle muayene ediyolar aciklik varmi diye bana bu sekilde tavsiye etti canim herkes bende oyle yaptim ve cok rahat bi dogumum oldu 3 saat icinde dogum yaptim ertesi sabahta hastaneden ciktim ama suyun gelirse ya da kanama olursa hemen doktora gidiyosun beklemeden

Bana 39 haftalikken cati muayenesi yapmisti doktorum o benim sancimo tetikledi bence 39. Hftada hemen cati muayenesinden sonra dogum yaptim

Son olarak açıkçası ilk doğumum olacağı için korkuyorum
Herkesten dinlenememeye çalışıyorum
Çünkü herkesin bünyesi ve Doğum hikayesi farklı
Ama yengem ki gibi bir Doğum olsa hiç fena olmazdı
Hasteneye vardıktan 20dk sonra yeğenim kucağımızdaydı meğer bebiş çoktan gelmiş

Günaydın analar nasılsınızz. Hava çok soğuk donuyorum vallahi. Nurbal27 canım valal acile giyme derim çok elzem olmadıkça. Sürekli alttan bakarlar. Doğuma kadar bunalırsın. -Piraye iş nasıl gidiyor? Alıştın mı?

İnş
İnşalalh senin Doğumun de öyle olur canım. Son 2 ay biraz egzersiz yaparsan bol su ile inşalalh olur. Epidural de isteyebilirsin her ihtimale karşı.

kuzum geçmiş olsun. Bak bu kabızlık belasından bende çekiyorum.bende de çok zorlamadan lekelenme oldu,doktoruma söyledim,bi şurup verdi,adı duphalac.günde yarım ölçek içiyorum.çok şükür geçti kabızlığım.sen de doktoruna sorabilirsin.benim doktorum kabızlığın sebebinin vücutta artan progesteron hormonu olduğunu söyledi. sen de doktoruna danışıp kullanabilirsin bu ilacı.

canım yaglar tüylenme yapıyor mu ben ondan korkuma sadece lie... kremi kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…