2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Calisiyosan sana devamli lazim olur ama eger calisiyosan bence elektrikli al manuel olan cunku cok zor oluyo kolun agriyo sagmktan kisa sure kullanirim diyosan kiralamak mantikli ama ben 1 seneye yakin kullanmistim
letgodan alsak , sterilize edebilirmiyiz aceba :)

Hadi gözün aydın canımm darısı ayrıntılı ultrason sonucuna

İlişki hamilelikte size yasak mıydı

Ben kızımda avent almıştım iki boy cam. Sağma Makinesinin de içinde bi tane çıktı keşke diğerlerini almasaymışım. Yine avent marka emzik almıştım. Bu bebeğime emzik vermeyi düşünmüyorum ilk başlarda. Mümkün olduğunca meme. Kızımda emzik verdim bana göre emmesini etkiledi. Diğer bebekleri etkilemez belki.

Teşekkürler arkadaşlar emzikti biberondu çiziyorum üzerini o zaman zaten stres basmıştı kauçuk mu silikon mu, yavaş akış orta akış,yok bilmem kaç ml, hava deliği olsun mu olmasın mı te allam
Ama meme ucun yoksa kelebek almanı öneririm. Benim meme ucum yoktu kızım tutamıyordu emmekte heeep zorlandı.

geçmiş olsun canım, su içiyosundur illaki ama biraz arttırabilirsin, sıkma canına

Ben de lansinohun elektrikli makinesinden çok memnun kaldım bu bebeğimde de kullanıcam.

Oy kuZum büyümüş maşalllah
Şimdi o 3 hafta geçmez ayrıntılı için
Demek sende benimle aynı haftada ayrıntılı yapacaksın
Kıssss benim içinde sorsaydın keşkee
Biz Doğuma kadar bekleyeceğiz herhalde
Kızartma yaptım bütün mutfak temizlenecek az gelde yardım et haydi

Anlaşıldı tecrübeli annelerden akıl almak lazım
Peki nasıl özelliği olsa Daha iyi olur acaba
Emzikte aventin anne ucu gibi yumuşak bir emziği var. Ben oioiden ucunda oyuncak olanı almıştım. Dokuları aynıydı markaları farklı. Biberonda Avent tercihimdir. Bazı bebekler kauçuk ucu daha çok seviyor. Bence silikona alışsa daha iyi gibi. Kauçuk uç her yerde bulunmuyor sanki.

Ay inşallah öyle olur. Hepimiz kolaycacık doğuralım. Bir de bi ot vardı Doğum başlayınca suya atılan. Ondan alınan. Son 2 ay horona yüklenecem.:)

Allah ın izni ile bebeklere birşey olmaz kuZum içimi ferah tut

Allah yardımcın olsun. Taşınmak zor iş. Yakın olsak yardıma gelirdim. Ben buraya taşınalı 6 ay oldu İnan çoğu koliyi açmadım yine taşınacağım diye. Ona rağmen yerleşmem vakit aldı. Yavaş yavaş kendini yormadan yap. Ben de bebek 4 aylıkken 2 çocukla tsşınacağım şimdiden stres basıyor. Bir de buraya eşim yokken yalnız başıma taşındım.

Bir şey olmaz stres yapma canım. Bak benim lökosit 50 çıkmıştı. 15 gün kullandım 5 e düştü. Bir de eritrosit 25 ti o da 17 ye düşmüştü. Hala fırsat bulup idrar kültürü vermedim. Çok umursamaz oldum ben de. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Bazılarının Doğuma kadar geçmiyor enfeksiyonu. Dr unla konuşunca için rahatlar.

Benim eşim de karnım büyüdükçe cinsel anlamda uzak duruyor benden. Bebeğe bir şey olursa diyor. Karnım büyüyünce idrak etti herhalde hamileliği. Tık yok

Ben de lansinohun elektrikli makinesinden çok memnun kaldım bu bebeğimde de kullanıcam.
Ben de onun çift başlısını kullandım mükemmel bir şey... ama kızlar büyük şehitlerde hastane tipi pompa kiralanıyor arkadaşımda görmüştüm. Onlar çık daha iyi hiç sütü olmayan da bile işe yarıyor. Bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…