letgodan alsak , sterilize edebilirmiyiz aceba :)Calisiyosan sana devamli lazim olur ama eger calisiyosan bence elektrikli al manuel olan cunku cok zor oluyo kolun agriyo sagmktan kisa sure kullanirim diyosan kiralamak mantikli ama ben 1 seneye yakin kullanmistim
Hadi gözün aydın canımm darısı ayrıntılı ultrason sonucunaAçılıııınn topiğin delisi geldi
Herşey yolunda şükür
Benim tembel kızım yine hareketsizdi
19.hafta boy 18cm kilo 230gr
Kilosu az geldi bana ama doktor iyi dedi
3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin dedi
Haftaya tetanoz aşısı olacam
Bu arada ilişkiyi sordum haftada bir olabilir dedi
Biz alışmıştık kardeş kardeş uyumaya
Ben kızımda avent almıştım iki boy cam. Sağma Makinesinin de içinde bi tane çıktı keşke diğerlerini almasaymışım. Yine avent marka emzik almıştım. Bu bebeğime emzik vermeyi düşünmüyorum ilk başlarda. Mümkün olduğunca meme. Kızımda emzik verdim bana göre emmesini etkiledi. Diğer bebekleri etkilemez belki.Sanırım hızlı kilo alma ve karın büyütme vaktine geldik benimde 3,5 kilo oldu aldığım kilo ama normal vakitte ağzıma sürmediğim ne vrsa yiyorum artık hamurişi, çikolata, cips falan.
Bir de ben şöyle düşündüm. Şimdi ilk planda anne sütü vereceğimiz için sadece acil bir durumda bulunması açısından bir biberon alıp gerisini ihtiyaca göre ilerleyen vakitlerde almak mı mantıklı yoksa her boyundan cinsinden bir tane alıp kenara koyacakmıyız. Bir de dr. Bro lu markanın biberonu gaz yapmıyormuş heralde bebekte . Kullanan anneler var mı ya da marka önerileri ne olur
Ama meme ucun yoksa kelebek almanı öneririm. Benim meme ucum yoktu kızım tutamıyordu emmekte heeep zorlandı.Teşekkürler arkadaşlar emzikti biberondu çiziyorum üzerini o zamanzaten stres basmıştı kauçuk mu silikon mu, yavaş akış orta akış,yok bilmem kaç ml, hava deliği olsun mu olmasın mı te allam
Bence olur canim bende kac sen once kullamdim kaldirdim tekrar strelize edip kullanicam sonucta sende bir tanidigindan ya da netten alabilirsin bence neden olmasinletgodan alsak , sterilize edebilirmiyiz aceba :)
Silikon meme ucu benimde hayatimi kurtardi yoksa gogsumun ucu kopucakti neredeyse emziremiyodum aglamaktan kesinlikle cok ise yariyoAma meme ucun yoksa kelebek almanı öneririm. Benim meme ucum yoktu kızım tutamıyordu emmekte heeep zorlandı.
Philips avent var bende çok memnundum.Emzik biberon onemli degil de süt sagma makinesi kesinlikle herkese gerekli bence ben manuel almistim ama guzel bi marka degildi. Cok kotuydu. Makine almak zorunda kaldim.
geçmiş olsun canım, su içiyosundur illaki ama biraz arttırabilirsin, sıkma canınaKızlar hastaneden geldim..idrar tahlili verdim ve enfeksiyonun geçmek yerine artmış bile bakterde artmış.ben arabada yattım eşim gösterdi doktora.kültür ve antibiyogram gibi birşey istemiş.O da salı anca çıkarmış.Kızlar lütfen dua edin o zamana kadar bebeklerine birşey olmaz.daha antibiyotiğin biteli 5 gün olmuştu.demek ki hiç ise yaramamış.çok moralim bozuk.....
Benim bel fıtığı feci arttı normal doğumdaAynen suyun gelmesi acil gitmeyi gerektiriyor. Kistin büyüklüğü yeri önemli olur. Bende bir kaç düzeyde fıtık var o engel olmadı.
Oy kuZum büyümüş maşalllahAçılıııınn topiğin delisi geldi
Herşey yolunda şükür
Benim tembel kızım yine hareketsizdi
19.hafta boy 18cm kilo 230gr
Kilosu az geldi bana ama doktor iyi dedi
3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin dedi
Haftaya tetanoz aşısı olacam
Bu arada ilişkiyi sordum haftada bir olabilir dedi
Biz alışmıştık kardeş kardeş uyumaya
Emzikte aventin anne ucu gibi yumuşak bir emziği var. Ben oioiden ucunda oyuncak olanı almıştım. Dokuları aynıydı markaları farklı. Biberonda Avent tercihimdir. Bazı bebekler kauçuk ucu daha çok seviyor. Bence silikona alışsa daha iyi gibi. Kauçuk uç her yerde bulunmuyor sanki.Anlaşıldı tecrübeli annelerden akıl almak lazım
Peki nasıl özelliği olsa Daha iyi olur acaba
Ay inşallah öyle olur. Hepimiz kolaycacık doğuralım. Bir de bi ot vardı Doğum başlayınca suya atılan. Ondan alınan. Son 2 ay horona yüklenecem.:)Ya fatos senle ne benzermisiz. Bende sabah 10da yattim 3de dogrudum epidurali yan oda komsudan ben bagirirken duyup istedim. Sana olmaz cok gec dedi bana. Ben yaziyodum agustos anneleri gurubina her saat kontrolumde 2cm.birden aciliodu. 4 6 8 10 dogummm diye hepsini yazmistim. Ay ne heycanliydi. Bu sefer bende kacirmak istemiyorum epidurali. 3 4 saat rahatlama demek dogumu agrisiz yapmak demek bnm icin. Insallah en kolay en guzel en saglikli dogumlari yasariz topluca. Mart ayi cok heyecanli gececek yine
Allah ın izni ile bebeklere birşey olmaz kuZum içimi ferah tutKızlar hastaneden geldim..idrar tahlili verdim ve enfeksiyonun geçmek yerine artmış bile bakterde artmış.ben arabada yattım eşim gösterdi doktora.kültür ve antibiyogram gibi birşey istemiş.O da salı anca çıkarmış.Kızlar lütfen dua edin o zamana kadar bebeklerine birşey olmaz.daha antibiyotiğin biteli 5 gün olmuştu.demek ki hiç ise yaramamış.çok moralim bozuk.....
Teşekkürler kuZum bunu da ekledim listemeAnne memesi gibi cektikce gelenlerden almistim ben medela marka gogus pompasiyla beraber almistim ilk zamanlar sutum cok azdi popmayla sagarak cogaldi sutum anne memesi gibi olan biberonla memeyi birakma sıkıntısi olmuyo canim oyle al sende
Allah yardımcın olsun. Taşınmak zor iş. Yakın olsak yardıma gelirdim. Ben buraya taşınalı 6 ay oldu İnan çoğu koliyi açmadım yine taşınacağım diye. Ona rağmen yerleşmem vakit aldı. Yavaş yavaş kendini yormadan yap. Ben de bebek 4 aylıkken 2 çocukla tsşınacağım şimdiden stres basıyor. Bir de buraya eşim yokken yalnız başıma taşındım.Bu arada kizlar kadikoy gobeginde cok guzel yerde ama 70m2 de yasiyordum. Kiza oda yapinca sigmaz olmustuk. 2 numara da cikinca piyasaya tasinmak elzem.oldu. kocami daha ikna edemeden ev buldum zorla baski hile ve cebren ikna ettim tasiniyoruzzz! Hamileyken asiri zor yalniz. Hayallerimin evi bahceli giris kat benim evin de 2 kati kocaman kira da 100tl fark ile olmus oldu ama evde tadilat gerekiyordu. Bu da tasinma isini iyice zorlastirdi. 5 kiz kardesiz onlara guveniyordum biri ise basladi biri zaten hamile oburu kirsum var okulda toren var dedi en guvendigim ise gelirimi yaa planimiz vardi neyse fln dedi yarim agiz hamile kafasi cok moralim bozuldu kadin tuttum gorumceyle kv uzaktalar ya onlar da gelecek hallolucak ins! Nakliye de profesyonel toplayip paketleyen monte demonte yapan tuttuk. Yine de asiri korkuyorum 1 bebe dibimde 1i karnimda kocam zorladim diye zaten gergin o kadar is guc.... yakin zamanda tecrubeli tasinan sunu yap bunu hallet sunu unutma diyecek olan varsa ben cok uzagim bi akil verin bana cok gerginimmm!
Bir şey olmaz stres yapma canım. Bak benim lökosit 50 çıkmıştı. 15 gün kullandım 5 e düştü. Bir de eritrosit 25 ti o da 17 ye düşmüştü. Hala fırsat bulup idrar kültürü vermedim. Çok umursamaz oldum ben de. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Bazılarının Doğuma kadar geçmiyor enfeksiyonu. Dr unla konuşunca için rahatlar.Kızlar hastaneden geldim..idrar tahlili verdim ve enfeksiyonun geçmek yerine artmış bile bakterde artmış.ben arabada yattım eşim gösterdi doktora.kültür ve antibiyogram gibi birşey istemiş.O da salı anca çıkarmış.Kızlar lütfen dua edin o zamana kadar bebeklerine birşey olmaz.daha antibiyotiğin biteli 5 gün olmuştu.demek ki hiç ise yaramamış.çok moralim bozuk.....
Canım doktor 12. Haftadan sonra ne zaman yaptırılırsa farketmez dedi. Sağlık ocağından da aradılar yapıldı valla-Piraye sen aşıyı biraz erken mi olmuşsun sanki
Ben de onun çift başlısını kullandım mükemmel bir şey... ama kızlar büyük şehitlerde hastane tipi pompa kiralanıyor arkadaşımda görmüştüm. Onlar çık daha iyi hiç sütü olmayan da bile işe yarıyor. Bakabilirsiniz.Ben de lansinohun elektrikli makinesinden çok memnun kaldım bu bebeğimde de kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?