Benim eşim de karnım büyüdükçe cinsel anlamda uzak duruyor benden. Bebeğe bir şey olursa diyor. Karnım büyüyünce idrak etti herhalde hamileliği. Tık yok
Bir şey olmaz stres yapma canım. Bak benim lökosit 50 çıkmıştı. 15 gün kullandım 5 e düştü. Bir de eritrosit 25 ti o da 17 ye düşmüştü. Hala fırsat bulup idrar kültürü vermedim. Çok umursamaz oldum ben de. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Bazılarının Doğuma kadar geçmiyor enfeksiyonu. Dr unla konuşunca için rahatlar.
Canım benim lökosit 90 bakteri 230.ben daha öncede tahlil yaptırdım.yine yüksekti 1 hafta antibiyotik kullandım.biteli 5 gün oldu.ama hiç etki etmemiş.yukselmis bile kültür verdik.birde ben normal hamileler gibi değil serklaj dikiş var canım.hiç enfeksiyon kapmamam lazım .lütfen dua edin..
Canım benim lökosit 90 bakteri 230.ben daha öncede tahlil yaptırdım.yine yüksekti 1 hafta antibiyotik kullandım.biteli 5 gün oldu.ama hiç etki etmemiş.yukselmis bile kültür verdik.birde ben normal hamileler gibi değil serklaj dikiş var canım.hiç enfeksiyon kapmamam lazım .lütfen dua edin..